|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Orofluido eliksir do wlosow
Cytat:
czy również będzie wysuszasz zbilansowany przez dodanie olejku i silikonów? zadaje sobie to pytanie? i zgodzę się tu z tobą że z alkoholem lepiej ujarzmia.
|
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
totalnie nie rozumiem waszych opinii...dla mnie orofluido to po prostu zbawienie. włosy spalone prostownicą po prostu odżyły
|
|
|
|
|
#33 |
|
Przyczajenie
|
ja mam 100ml ze sklepu fryzjerskiego za ok.50zł, mam go od kilku miesięcy, jestem w połowie butelki, używam 2x w tygodniu po myciu, ale na same końcówki, mam suche, sianowate włosy, po orofluido końcówki są błyszczące i wyglądają zdrowo, o niebo lepiej! Pewnie jak skończę butelkę to kupię drugą, mam dość experymentów, do takich włosów jak moje jest okej i jestem zadowolona, pozdrowienia
|
|
|
|
|
#34 |
|
Przyczajenie
|
Ostatnio kupiłam kolejną buteleczkę Orofluido, tą 5 ml, z tym że tym razem udało mi się kupić ją opakowaną w pudełeczku (nie wiem, czemu część tych olejków w sklepie jest odpakowana i wrzucona do szklanej misy luzem), ale jak zobaczyłam, że są też w pudełkach, zażyczyłam sobie takie, bo chciałam zobaczyć skład; i co zobaczyłam na pudełeczku? że 5 ml Orofluido to próbki bezpłatne, nie na sprzedaż! i co tu zrobić z takim fantem?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:57.

Inna rzecz, że wg mnie, Orofluido nieźle wypada w porównaniu z innymi produktami o prawie tym samym składzie (bo w końcu olej arganowy jest teraz taki modny)- nie ma alkoholu. Za to, wg mnie, duży plus. Aczkolwiek mam wrażenie, że serum z alkoholem lepiej ujarzmia włosy. Ja niedługo kupię mamie właśnie Orofluido, bo ona namiętnie stosuje Nashi Argan, to już wolę, żeby się przerzuciła na to samo, ale bez możliwości wysuszenia
czy również będzie wysuszasz zbilansowany przez dodanie olejku i silikonów? zadaje sobie to pytanie? i zgodzę się tu z tobą że z alkoholem lepiej ujarzmia.