![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Różności:)
podoba mi sie krem modelujacy avon i jeszcze cos mi sie musialo poobac ale nic z tego co masz wiec pewnie juz wymienilas a u mnie co ci sie podoba?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
ja za bransoletke dalam 30 zl prawie i nigdy jej nie nosilam a ktore kolczyki ci sie podobaja? byc moze jeszcze z takich ktore ci sie podobaja jeszcze jakies bym znalazla bo poza watkiem mam jeszze ok.90 par
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Preferuję raczej większe wymianki, zwłaszcza ciuszkowe, a za kolczyki to mogłabym pewnie wymienić się tylko na kolczyki
![]() ![]() Pozdrawiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
kolczyki jesli to te ktore mysle bo nie dalas linku tylko opisalas to z wymianki a zawieszka z butiku wiec tez troszke za nia dalam
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- moze byc ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Niestety nic
![]() Wstaw linka do wątku w podpisie, łatwiej będzie go znaleźć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Za ten wisiorek z obraczkami i cienie z avonu (pedzelek dodaje gratis) podobaja mi się u ciebie
2.Błyszczyk rimmel 140 sorbet nowy 9.Biustonosz wedłu mnie 80 B kolor jak na zdjęciu nowy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
chetnie bym ci odddala ten cień ale u Ciebie widze tylko blyszczyk Rimmel a taka wymianka sie po prostu nie oplaci bo tylko doplacimy do intresu.
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Troszke Różności:)
ew interesowałyby mnie portfeliki morski i różowy, mogłabym dostać jakieś dokładniejsze zdjęcia?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
ojj mały wybór. podoba mi się różowy pasek z kokardą, ale to nieopłacalna wymiana. może masz coś poza watkiem ? jakieś bluzeczki np.
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
no oki, ale chyba sama rozumiesz, pasek za bluzeczkę to tak nie bardzo
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:22.