|
|
#31 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: europejki
Też jestem zaWschodem
Po prostu "kocham" te urodę ![]() Ukraina, Białoruś, Rosja ( one to mają "to coś " ) i Polska ( ale jak dla mnie część wschodnia).Cytat:
PS. Dziewczyny co rozumiecie pod pojęciem "polska uroda", bo np. ostatnio oglądałam konkurs piękności i prowadzący ( już nie pamiętam kto) na dziewczynę o bardzo jasnym blondzie ( czy naturalny nie wiem )- jak dla mnie urodą przypominała Czeszkę powiedział, że to właśnie jest polski typ urody. Choć ja mam zupełnie inne zdanie, a wy jak uważacie?
Niech nikt i nic nie zdoła Cię powstrzymać od zrobienia rzeczy, które sobie wymarzyłaś... Edytowane przez FeelingGood Czas edycji: 2010-09-01 o 12:14 |
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zgadzam się, szkoda że naprawdę piękne dziewczyny odrzucają, a zostawiają takie przeciętne Chętnie bym zasiadła w jury razem z Tobą ![]() No uroda słowiańska (Polska, Czechy, Słowacja, Ukraina itd.) jest bardzo ładna ![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- taka naturalna bo np. uroda zachodnia (szczególnie Ameryka chociaż już coraz częściej zachodnie kraje Europy) uznają urodę plastik is fantastik
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Niemki sa brzydkie, angielki za bardzo wystylizowane, polki amją witaminiki
)))
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z Wami. Najładniejsze Europejki to od Polski na wschód
Delikatna uroda , naturalne piękno nie to co "life in plastic is fantastic ". Jak ktoś napisał Hiszpanki są jeszcze ładne ,ale tylko kiedy są młode . Włoszki , Niemki, Francuzki, Angielki , Belgijki okropne . Byłam na wakacjach w Hiszpanii w turystycznym miasteczku gdzie trudno było napotkać Hiszpanów , a przeważali tam Niemcy , Francuzi , Włosi , Holendrzy itd. To oni wprost uwielbiają Polki ! Co więcej POlki do niektórych klubów mają wejście za darmo , obcokrajowcy sa dla nas b.mili Za to nie spotkałam żadnej ładnej dziewczyny z innych państw. Jak szła ładna to mówiła po Polsku ; )) Za to faceci w Europie to na odwrót . Wszystko na wschód ,począwszy od Polski to okropne . Najładniejsi od Niemiec po Portugalię . |
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko Polki. No może jeszcze panie z Islandii.
Hiszpanki mają dość 'końskie' twarze. Włoszki jakieś takie męskie rysy. Okropne są Holenderki (przerośnięte), Niemki, Angielki. Edytowane przez cerveza Czas edycji: 2010-09-01 o 16:29 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
za to Holendrzy bardzo przystojni
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
a mi się właśnie faceci podobają. No ale może spotkałam za mało Holendrów ,żeby oceniać ogólnie jako kraj.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:43.

Po prostu "kocham" te urodę
) i Polska ( ale jak dla mnie część wschodnia).