![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Akcja stempelkowa
Dziewczyny, jak wstawić zdjęcia??? Chciałabym pokazać na obrazkach na co mam chrapkę, może ktoś podzieliłby ze mną dany szablon??
Czekam na podpowiedź. Dziękuję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Danusiu, musisz przede wszystkim wejść w "Odpowiedz" (guzik pod ostatnim postem) a nie w szybką wiadomość. Jak już będziesz miała okienko z wpisywaniem postu, to zjeżdzasz w dół do "zarządzania załącznikami" - tam możesz wrzucić zdjęcie z dysku. Zerknij na załączone foto.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
jestem chetna na hm...kilka arkusikow,ale musze zobaczyc ile mi z renty zostanie,do 19-go zdaze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Kasiu, jak zwykle jesteś kochana.
Nie mam zbyt wiele czasu, żeby uczyć się opcji tego forum. I gdyby nie Twoja pomoc nie bawiłbym się w dzielenie stempli, ale teraz może ktoś chętny się znajdzie. Jeśli nie to do 18 września postaram się podać, które całe arkusze wybiorę. Jak widzisz, wciągnęło mnie. Pozdrowionka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Kasiu wciąż czekam na dane do przelewu za stempelki ^^ Dogadałam się z Agnieszką, do zamówienia przyłącza sie moja siostra aditu(Kaśka) więc jest nas na razie trzy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
BAN stały
|
ja się chetnie dołącze do ciebie prof1c i wezme te które zostały z tego arkusza
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1284136137 ale zapłaciłam już Kasi za moje zamówienie i nie wiem jak to teraz zrobimy zeby dobrze było... zamawiasz coś jeszcze ?? czy tylko stemple. bo jeśli zamawiasz to może zapłać za cały arkusz a ja ci przeleje pieniążki i doslesz te które zostały bądź wpłące za połówkę arkusza Kasi jeszcze jednym przelewem i wtedy dosle mi moje w paczce z moim zamówieniem a Tobie z Twoim... trzeba znaleźć takie rozwiązanie zeby Kasi nie robic kłopotu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Leemonqo, może wyślesz Kasi pieniążki, bo czy do mnie, czy do niej to tak będziesz musiała puścić przelew. Porozmawiajmy na PV nt kosztów i myślę, że Kasia nam bez problemów podzieli arkusik. Ja będę jeszcze zamawiać jakiś dziurkacz i farbkę i dopiero wtedy prześlę Kasi pieniążki.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
to do kiedy są zbierane zamówienia, kiedy się carrot spodziewasz otrzymać zamówiony towar? skąd się wziął termin 18 września? bo myślałam że do 12-go...
no coś pokręciłam, czy jak? nie wiem czemu utknął mi w pamięci 12... czytam teraz w #1 że do 19-go... sorki za zamieszanie... może jeszcze wystarczy mi cierpliwości ![]()
Moje odchudzanie A.D. 2018 90-89-88-87-86-85-84-83-82-81-80-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70 _________________________ _________________________ ____________________ Blog o hobby ![]() Edytowane przez agnessja Czas edycji: 2010-09-11 o 09:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
Agnessja, nie pomieszało CI się. Pierwotnie był 12-sty, musiałam wydłużyć, bo muszę mieć hurtowe zamówienie a póki co jeszcze trochę brakuje..... Mam nadzieję, że do końca przyszłego tygodnia uda się zebrać więcej zamówień... Tutaj też do Was prośba o rozgłaszanie akcji (również tej dziurkaczowej, bo tam kiepściuuuutko) !!
![]() Jak będę mieć wszystkie pieniążki, to zamówienie wypuszczam po przyszłym weekendzie i już kwestia myślę kilku dni żeby nam przyszedł towar. Tak czy inaczej mam nadzieję we wrześniu zamknąć wszystko. ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Puściłam jak dotychczas wszystkie maile z danymi i przeliczeniami, wszyscy już dostali? Jakby co to szturchać mnie proszę ![]() Aaa i mam taką gorącą prośbę co do tych połówek. Cudnie by było dziewczyny jakbyście dzieliły się mniej więcej połowami i tak by kwota wychodziła równe 50% czyli 7,5 zł, bo inaczej to już zupełnie wszystko pomieszam... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
Tylko u nas jeśli chodzi o równy podział arkusza cenowy się nie da.
Arkusz sam idealnie idzie na pół. Wysłałam ci Kasiu @ czy tak możemy zrobić ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
carrot, dzięki za wyjaśnienie, w takim razie czekamy
![]()
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
Wklejam podział 2 arkuszy.
Arkusz serca : - górna część Arizoona - dolna część Ja Arkusz ramki : - górna część Ja - dolna część Letike |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
Dziewczątka, od dzisiaj same wpisujecie swoje zamówienia TUTAJ.
![]() Mam gorącą prośbę do tych z Was, które już złożyły zamówienia i dostały odpowiedź - jeśli możecie, to spróbujcie wklepać tam zamówienie jeszcze raz, ok? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Kasiu jest błąd w kategorii pozostałe. Przez brak możliwości dodania kleju hobby do koszyka wszystkie pozostałe przesuwają się o jedno miejsce w dół. Tak wiec aby dodać klej Magic musiałam kliknąć na listwę do gilotyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Nareszcie mam chwilkę czasu, aby zaktualizować arkusze stempelkowe i dostosować je do umowy, że po połowie.
Przesyłam zdjęcia dwóch, z których ja zostawiłabym sobie to, co jest obramowane. Czekam do piątku na chętne osóbki do podziału. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, do końca tygodnia zostało już niewiele czasu... porządkuje Wasze zamówienia i orientuję się właśnie, że z połówkami namieszałyście dosyć.
Milę muszę pochwalić, bo jako jedyna mega profesjonalnie podeszła do sprawy - dostałam płatność za całe arkusze a w uwagach w zamówieniu informację z kim dzielimy. Tak trzymać ![]() Podziały wyglądają tak: Leemonqa zamawia z prof1c arkusz ale... od Danusi jeszcze zamówienia żadnego nie mam. Mam za to Leemonqi opłatę za połówkę. Dalej, Joasiunia informowała mnie o tym co chciałaby zamówić ale miało być łączone zamówienie z Arizooną a póki co od Ani dostałam dawno tylko własne zamówienie bez płatności. Aniu, prośba do Ciebie o złożenie zamówienia.... I połówki Jambolaja z Arizooną - też żadnego zamówienia nie ma. Ja wiem, że moje gderanie i prośby o wpisywanie zamówień na stronę mogą już Was drażnić ale zrozumcie i mnie - nie chcę Wam potem powysyłać błędnych zamówień, bo coś było gdzieś niedogadane, albo "bo ja myślałam....". Staram się mieć głowę na karku i kojarzyć wiele rzeczy ale niestety moja pamięć nie jest doskonała i nie raz coś mi ucieknie. Poza tym każda z Was chciałaby już dostać swoje zamówienie ale przecież zanim ja dostanę cały towar i go rozdzielę, to najpierw muszę wysłać i opłacić hurtownii całościowe zamówienia a jak to zrobić jeśli nie mam od Was ani płatności ani zamówień? Z trudem piszę to, bo z reguły jestem baaaardzo grzeczna i potulna ![]() Girls, weźcie się w garść!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
![]()
Kasiu oj z tymi połówkami to Ci nie zazdroszczę... Wiedziałam,że będziesz mieć zamieszanie... Mam nadzieję,że się wszystko porozjaśnia!
![]() A ja Ani zaraz dam znać ![]() ![]() Kasiulka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
Joasiuniu, staram się wszystko załatwiać naturalnie i polubownie, hihi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
![]()
To tym bardziej zero stresu Kasiu!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
Słonka, które robią łączone zamówienie dziurkacze+stempelki uprzedzam, że ze względu na braki będziemy najprawdopodobniej przedłużać akcję o 2 tygodnie. Ale za to zapraszam do oglądnięcia nowości, ja się aż ślinię... (prawie jak Letike
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Nie zapomniałam, nie zapomniałam
![]() ![]()
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To dobrze,że tu zerknełam.Właśnie przygotowałam przelew....czyli mam płacić za aniołki czy nie?Może dogadamy sie na prv....
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
Jolu, to dogadajcie się proszę i żłóż swoje całe zamówienie przez przydasiową stronę, bo mam małą zamotkę z Twoim poprzednim zamówieniem
![]() Co do wysyłki - nie martw się tym, ja podzielę wszystkim dziewczynom i porozsyłam ze wszystkimi paczkami, tym bardziej, że Ania bierze z Joasią, która ma jeszcze inne zamówienie u mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Jambolaju pisałam do Ciebie na pw ale się nie odzywałaś więc zamówiłam sama
![]() ![]()
![]() |
#55 |
Rozeznanie
|
czy akcja stempelkowa jest nierozerwalnie związana z dziurkaczową? chodzi o to czy np stempelki można dostać wcześniej skoro na dziurkacze trzeba czekać... pytam bo nie wiem, a takie pytanko mi zaświtało...
![]()
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
i stemple i dziurkacze są dalprintowskie (tak mi sie wydaje) więc pewnie jedna z drugą jest nierozerwalna
![]()
Zapraszam Serdecznie ![]() Origami wędrowniczek: Monika_75>honka'>JaneB>hejasz>Pagata>ewel ika>dagus_gd>poppy>Alexan draM>joanwi>nir>agniesia1 25>Damurek>kaariokaa>JA ![]() Już praawie w domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
Oj Ewciu, nie dalprintowskie...
Sprawa wygląda tak, że przedłużając akcję dziurkaczową a nie przedłużając stemplowej musiałabym ją wyrzucić z oferty. Tymczasem mam świadomość, że niektóre dziewczyny zamawiają dziurkacze, bo mają możliwość połączenia swojego zamówienia także z klejami czy też stemplami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj dostałam paczuszkę z przdasiami
![]() ![]()
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
Ło matko! jak szybko!!!
![]() ![]() ![]() Co do gratisów, sorry, nie popisałam się tym razem... ale czasu jakoś mi na wszystko brakuje... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Kasiu ja również dostałam dzisiaj paczuszkę
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.