Akcja stempelkowa - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne > Papierowy zawrót głowy

Notka

Papierowy zawrót głowy Forum dla ludzi, którzy lubią tworzyć z papieru. Tutaj dowiesz się jak zrobić ciekawą kartkę lub scrap. Zaprezentujesz swoje dzieło. Zapraszamy.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-09-09, 18:09   #31
prof1c
Raczkowanie

Dot.: Akcja stempelkowa

Dziewczyny, jak wstawić zdjęcia??? Chciałabym pokazać na obrazkach na co mam chrapkę, może ktoś podzieliłby ze mną dany szablon??

Czekam na podpowiedź. Dziękuję.
prof1c jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-10, 16:10   #32
carrot
Zadomowienie

GG do carrot

Danusiu, musisz przede wszystkim wejść w "Odpowiedz" (guzik pod ostatnim postem) a nie w szybką wiadomość. Jak już będziesz miała okienko z wpisywaniem postu, to zjeżdzasz w dół do "zarządzania załącznikami" - tam możesz wrzucić zdjęcie z dysku. Zerknij na załączone foto.
carrot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-10, 17:27   #33
ewax
Raczkowanie

jestem chetna na hm...kilka arkusikow,ale musze zobaczyc ile mi z renty zostanie,do 19-go zdaze
ewax jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-10, 17:29   #34
prof1c
Raczkowanie

Kasiu, jak zwykle jesteś kochana.
Nie mam zbyt wiele czasu, żeby uczyć się opcji tego forum. I gdyby nie Twoja pomoc nie bawiłbym się w dzielenie stempli, ale teraz może ktoś chętny się znajdzie.
Jeśli nie to do 18 września postaram się podać, które całe arkusze wybiorę.
Jak widzisz, wciągnęło mnie.
Pozdrowionka.
Stary 2010-09-10, 20:42   #35
takaya
Zakorzenienie

Kasiu wciąż czekam na dane do przelewu za stempelki ^^ Dogadałam się z Agnieszką, do zamówienia przyłącza sie moja siostra aditu(Kaśka) więc jest nas na razie trzy
takaya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-10, 21:40   #36
leemonqa
BAN stały

ja się chetnie dołącze do ciebie prof1c i wezme te które zostały z tego arkusza
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1284136137

ale zapłaciłam już Kasi za moje zamówienie i nie wiem jak to teraz zrobimy zeby dobrze było... zamawiasz coś jeszcze ?? czy tylko stemple. bo jeśli zamawiasz to może zapłać za cały arkusz a ja ci przeleje pieniążki i doslesz te które zostały bądź wpłące za połówkę arkusza Kasi jeszcze jednym przelewem i wtedy dosle mi moje w paczce z moim zamówieniem a Tobie z Twoim... trzeba znaleźć takie rozwiązanie zeby Kasi nie robic kłopotu
leemonqa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-10, 22:26   #37
prof1c
Raczkowanie

Leemonqo, może wyślesz Kasi pieniążki, bo czy do mnie, czy do niej to tak będziesz musiała puścić przelew. Porozmawiajmy na PV nt kosztów i myślę, że Kasia nam bez problemów podzieli arkusik. Ja będę jeszcze zamawiać jakiś dziurkacz i farbkę i dopiero wtedy prześlę Kasi pieniążki.
Stary 2010-09-11, 08:38   #38
agnessja
Rozeznanie

to do kiedy są zbierane zamówienia, kiedy się carrot spodziewasz otrzymać zamówiony towar? skąd się wziął termin 18 września? bo myślałam że do 12-go...

no coś pokręciłam, czy jak? nie wiem czemu utknął mi w pamięci 12... czytam teraz w #1 że do 19-go... sorki za zamieszanie... może jeszcze wystarczy mi cierpliwości

Blog o hobby - scrap i decou

Edytowane przez agnessja
Czas edycji: 2010-09-11 o 09:31
agnessja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-11, 09:43   #39
carrot
Zadomowienie

GG do carrot

Agnessja, nie pomieszało CI się. Pierwotnie był 12-sty, musiałam wydłużyć, bo muszę mieć hurtowe zamówienie a póki co jeszcze trochę brakuje..... Mam nadzieję, że do końca przyszłego tygodnia uda się zebrać więcej zamówień... Tutaj też do Was prośba o rozgłaszanie akcji (również tej dziurkaczowej, bo tam kiepściuuuutko) !! )
Jak będę mieć wszystkie pieniążki, to zamówienie wypuszczam po przyszłym weekendzie i już kwestia myślę kilku dni żeby nam przyszedł towar. Tak czy inaczej mam nadzieję we wrześniu zamknąć wszystko.

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Puściłam jak dotychczas wszystkie maile z danymi i przeliczeniami, wszyscy już dostali? Jakby co to szturchać mnie proszę

Aaa i mam taką gorącą prośbę co do tych połówek. Cudnie by było dziewczyny jakbyście dzieliły się mniej więcej połowami i tak by kwota wychodziła równe 50% czyli 7,5 zł, bo inaczej to już zupełnie wszystko pomieszam...
Stary 2010-09-11, 10:20   #40
MILA25*
Wtajemniczenie

Tylko u nas jeśli chodzi o równy podział arkusza cenowy się nie da.
Arkusz sam idealnie idzie na pół. Wysłałam ci Kasiu @ czy tak możemy zrobić ?
MILA25* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-11, 10:51   #41
agnessja
Rozeznanie

carrot, dzięki za wyjaśnienie, w takim razie czekamy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-11, 19:43   #42
MILA25*
Wtajemniczenie

Wklejam podział 2 arkuszy.
Arkusz serca :
- górna część Arizoona
- dolna część Ja
Arkusz ramki :
- górna część Ja
- dolna część Letike
MILA25* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-12, 23:10   #43
carrot
Zadomowienie

GG do carrot

Dziewczątka, od dzisiaj same wpisujecie swoje zamówienia TUTAJ. Pamiętajcie, że zawsze jakby co, to pomogę czy to na PW czy mail carrot@przydasie.info - to ma znacznie usprawnić przebieg naszych akcji...
Mam gorącą prośbę do tych z Was, które już złożyły zamówienia i dostały odpowiedź - jeśli możecie, to spróbujcie wklepać tam zamówienie jeszcze raz, ok?
Stary 2010-09-13, 13:29   #44
takaya
Zakorzenienie

Kasiu jest błąd w kategorii pozostałe. Przez brak możliwości dodania kleju hobby do koszyka wszystkie pozostałe przesuwają się o jedno miejsce w dół. Tak wiec aby dodać klej Magic musiałam kliknąć na listwę do gilotyny
takaya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-14, 18:11   #45
prof1c
Raczkowanie

Nareszcie mam chwilkę czasu, aby zaktualizować arkusze stempelkowe i dostosować je do umowy, że po połowie.

Przesyłam zdjęcia dwóch, z których ja zostawiłabym sobie to, co jest obramowane.
Czekam do piątku na chętne osóbki do podziału.
Stary 2010-09-17, 09:08   #46
carrot
Zadomowienie

GG do carrot

Dziewczyny, do końca tygodnia zostało już niewiele czasu... porządkuje Wasze zamówienia i orientuję się właśnie, że z połówkami namieszałyście dosyć.
Milę muszę pochwalić, bo jako jedyna mega profesjonalnie podeszła do sprawy - dostałam płatność za całe arkusze a w uwagach w zamówieniu informację z kim dzielimy. Tak trzymać
Podziały wyglądają tak: Leemonqa zamawia z prof1c arkusz ale... od Danusi jeszcze zamówienia żadnego nie mam. Mam za to Leemonqi opłatę za połówkę.
Dalej, Joasiunia informowała mnie o tym co chciałaby zamówić ale miało być łączone zamówienie z Arizooną a póki co od Ani dostałam dawno tylko własne zamówienie bez płatności. Aniu, prośba do Ciebie o złożenie zamówienia....
I połówki Jambolaja z Arizooną - też żadnego zamówienia nie ma.

Ja wiem, że moje gderanie i prośby o wpisywanie zamówień na stronę mogą już Was drażnić ale zrozumcie i mnie - nie chcę Wam potem powysyłać błędnych zamówień, bo coś było gdzieś niedogadane, albo "bo ja myślałam....". Staram się mieć głowę na karku i kojarzyć wiele rzeczy ale niestety moja pamięć nie jest doskonała i nie raz coś mi ucieknie.
Poza tym każda z Was chciałaby już dostać swoje zamówienie ale przecież zanim ja dostanę cały towar i go rozdzielę, to najpierw muszę wysłać i opłacić hurtownii całościowe zamówienia a jak to zrobić jeśli nie mam od Was ani płatności ani zamówień? Z trudem piszę to, bo z reguły jestem baaaardzo grzeczna i potulna ale chyba muszę naświetlić jak to wygląda z drugiej strony...

Girls, weźcie się w garść!!
Stary 2010-09-17, 09:46   #47
Joasiunia:)
Zakorzenienie

GG do Joasiunia:)
Smile Dot.: Akcja stempelkowa

Kasiu oj z tymi połówkami to Ci nie zazdroszczę... Wiedziałam,że będziesz mieć zamieszanie... Mam nadzieję,że się wszystko porozjaśnia!
A ja Ani zaraz dam znać Pewno wyleciało Jej z głowy,bo remoncik ma

Kasiulka 3maj się i jak coś to meliska-pomoże... Coś o tym wiem
Joasiunia:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-17, 10:33   #48
carrot
Zadomowienie

GG do carrot

Joasiuniu, staram się wszystko załatwiać naturalnie i polubownie, hihi Wiesz, ja jeszcze mama-karmiąca
Stary 2010-09-17, 11:03   #49
Joasiunia:)
Zakorzenienie

GG do Joasiunia:)
Smile Dot.: Akcja stempelkowa

To tym bardziej zero stresu Kasiu!!!
Joasiunia:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-17, 15:56   #50
carrot
Zadomowienie

GG do carrot

Słonka, które robią łączone zamówienie dziurkacze+stempelki uprzedzam, że ze względu na braki będziemy najprawdopodobniej przedłużać akcję o 2 tygodnie. Ale za to zapraszam do oglądnięcia nowości, ja się aż ślinię... (prawie jak Letike
Stary 2010-09-18, 07:09   #51
arizoona
Zakorzenienie

Nie zapomniałam, nie zapomniałam tylko czekałam na Jambolaję czy dzielimy aniołki czy nie, ale skoro się nie odzywała to złożyłam i opłaciłam zamówienie
arizoona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-18, 17:40   #52
jambolaja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jambolaja Pokaż wiadomość
To fajnie.Dumaj bo czasu coraz mniej.Napewno coś jeszcze wybierzesz.Bierz co chcesz.Tak czy inaczej piszę do Kasi,że biorę i wpłacę Jej pieniądze za całość a potem na prv sie dogadamyjak to podzielić..Ok?Chyba,że jest trzecia chętna.Mnie też ostatecznie starczyłyby trzy...(pierwszy,1 pojedynczy i 1 podwójny-obojętne w sumie który). JAK NIE-BIERZEMY NA POL,WYBIERAJ JA MOGE MIEC MNIEJ
Przecież nie odwołałam tego i wyraźnie napisałam,że zamówię,zapłacę i odbiorę i podziele i wysle aby Kasi nie obciążać.termin jeszcze nie minął

Cytat:
Napisane przez arizoona Pokaż wiadomość
Nie zapomniałam, nie zapomniałam tylko czekałam na Jambolaję czy dzielimy aniołki czy nie, ale skoro się nie odzywała to złożyłam i opłaciłam zamówienie
To dobrze,że tu zerknełam.Właśnie przygotowałam przelew....czyli mam płacić za aniołki czy nie?Może dogadamy sie na prv....
Stary 2010-09-18, 20:46   #53
carrot
Zadomowienie

GG do carrot

Jolu, to dogadajcie się proszę i żłóż swoje całe zamówienie przez przydasiową stronę, bo mam małą zamotkę z Twoim poprzednim zamówieniem (pamiętaj żeby w komentarzu do zamówienia napisać z kim i jaki arkusz dzielisz).
Co do wysyłki - nie martw się tym, ja podzielę wszystkim dziewczynom i porozsyłam ze wszystkimi paczkami, tym bardziej, że Ania bierze z Joasią, która ma jeszcze inne zamówienie u mnie.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-19, 08:12   #54
arizoona
Zakorzenienie

Jambolaju pisałam do Ciebie na pw ale się nie odzywałaś więc zamówiłam sama Termin kończy się dzisiaj
Stary 2010-09-20, 13:59   #55
agnessja
Rozeznanie

czy akcja stempelkowa jest nierozerwalnie związana z dziurkaczową? chodzi o to czy np stempelki można dostać wcześniej skoro na dziurkacze trzeba czekać... pytam bo nie wiem, a takie pytanko mi zaświtało...

Stary 2010-09-20, 17:10   #56
EwcIaKIcIA
Zakorzenienie

GG do EwcIaKIcIA

i stemple i dziurkacze są dalprintowskie (tak mi sie wydaje) więc pewnie jedna z drugą jest nierozerwalna

wędrowniczek:
Monika_75>honka'>JaneB>hejasz>Pagata>ewel ika>dagus_gd>poppy>Alexan draM>joanwi>nir>agniesia1 25>Damurek>kaariokaa>JA

Już praawie w domku
EwcIaKIcIA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-20, 20:10   #57
carrot
Zadomowienie

GG do carrot

Oj Ewciu, nie dalprintowskie...
Sprawa wygląda tak, że przedłużając akcję dziurkaczową a nie przedłużając stemplowej musiałabym ją wyrzucić z oferty. Tymczasem mam świadomość, że niektóre dziewczyny zamawiają dziurkacze, bo mają możliwość połączenia swojego zamówienia także z klejami czy też stemplami.
Stary 2010-10-11, 10:26   #58
Malinówka
Wtajemniczenie

GG do Malinówka

Dzisiaj dostałam paczuszkę z przdasiami . Stempelki są extra! I dziękuję za gratisik .
Malinówka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-11, 10:32   #59
carrot
Zadomowienie

GG do carrot

Ło matko! jak szybko!!! Super!!! Żebyście widziały akcje "poczta" - masakra!! Z jednej strony miałam dziecko pod pachą, na drugiej ręce wisiała mi siata z kopertami a przed sobą pchałam wielki karton z mniejszymi kartonikami I to na wdech, bo na pół godziny przed zamknięciem poczty. Ale opłacało się jak widać
Co do gratisów, sorry, nie popisałam się tym razem... ale czasu jakoś mi na wszystko brakuje...
Stary 2010-10-11, 13:05   #60
arizoona
Zakorzenienie

Kasiu ja również dostałam dzisiaj paczuszkę Stempelki są piękne Dziękuję pięknie za całą akcję
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Papierowy zawrót głowy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości