|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: RÓŻNOŚCI - La Roche, Mazidła, Tigi, Himalaya, Sally Hansen...
Książka aktualna, ale myślę o wystawieniu jej na aukcji..
|
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
WildOrchid, z nieba mi spadasz
![]() Poszukuję zwłaszcza takich dodatków jak BHT, gliceryna roślinna, glyceryl cocoate, inwitor też... Bromealina również by się przydała U Ciebie mi się widzi: Oferowana przez Ciebie bromealina i BHT Glyceryl Cocoate próbka ekstraktu z rozmarynu olej jojoba Problem w tym, że mam niewiele do zaoferowania. Te próbki EDM się nadają, jeśli w Twoim odcieniu skóry są różowe tony. Mam jeszcze próbki Buff'd z różowymi tonami. Zauważyłam, że się filtrujesz. Mam resztki kremu Iwostin 50+ i Avene 50+, ilość wystarczy na testy, ale nie wiem ile. Szukasz eyelinera EDM? Mam trochę w małym słoiczku, kolor Smokey. Jeszcze poza wątkiem nafta kosmetyczna, która zalega i trochę za dużo kremu do stylizacji Nivea. Pędzelek po prostu się nie przydaje Zdecydowałam się na eyelinery płynne z ofert firm mineralnych, a do tego będzie dobry inny pędzelek (tak mi się wydaje). Chodzi mi o taką wyraźną, gładką kreskę. Po prostu preferuję inne pędzelki, ale ogólnie to jest dobry, nie wiem jak się sprawdza w płynnych, ale w mineralnym dał radę, choć kreska wychodzi równa, to wadaje się taka niezdecydowana; ciężko mi nią operować. A jakie włosie oczekujesz? Jest mięciutki, ale mało zbite i trochę zbyt giętkie jak dla mnie. Mam inne oczekiwania od pędzelka do eyelinera ![]() P.S. Pogłabym dorzucić próbkę perfumy Lancome Season
Edytowane przez skarpetta Czas edycji: 2010-09-05 o 23:59 |
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
wstępnie spodobało mi się:
filtr LRP +50 - proszę podeślij linka, który to dokładnie ![]() red delicious dkny ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- to ja chyba skuszę się na ten spray ![]() a dobrałabyś coś jeszcze, żebym mogła jeszcze jabłuszko dkny wziąć od Ciebie? wolę większe wymianki... ![]() ---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ---------- aaa mam lakier inglot! raz użyty na pazurki ![]() ładny różowy kolorek PS- ten lakier jest naprawde super jakości, jedna warstwa załatwia sprawę i dużo wytrzymuje w internecie znalazłam bardzo zbliżony kolor- to taki ciepły kobiecy róż
wymiana 2016 Edytowane przez annamonica Czas edycji: 2010-09-06 o 01:01 |
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
lakier jest świeżutki i tak jak pisałam raz użyty
nr 951 chętnie oddam algi ![]() ---------- Dopisano o 01:15 ---------- Poprzedni post napisano o 01:08 ---------- jednak będę Cię jeszcze kusiła ![]() z tego co szukasz mam np. 1/2 lub 3/4 big'a pearl mint EDM może chcesz? ---------- Dopisano o 01:42 ---------- Poprzedni post napisano o 01:15 ---------- rozumiem, zgadamy się jutro ![]() z wish mam jeszcze wax odżywkę do ciemnych włosów
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Nie szukam niczego konkretnego właściwie.
![]() Chętniej przygarnę naturalną pielęgnację aniżeli drogeryjną Puder Diamentowy z BU Oleje: kokosowy, konopny, z orzechów włoskich Hydrolat z kocanki Zastanawiam się u Ciebie nad: Mazidła - ekologiczny olejek jojoba – 50% z 100ml Ale musiałabym jeszcze to chwilę przemyśleć.
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
tak, do ciemnych - nie oddawałabym, bo jest rewelacyjny, ale rozjaśniłam włosy
![]() z tego największego opakowania 480 mg jest między 1/2 a 3/4 ja mam ochotę na to czerwone jabłuszko, więc będę walczyła o większą wymiankę
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
aha - o jakiej pojemności jabłuszka mowa???
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
tylko 5ml jest jabłka...? myślałam, że więcej - w takim razie wycofuję się z nigo
|
#41 |
|
Kici kici miau miau
|
na razie z probaskami nie wiadomo.
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
Mogę zamienić się za coś moją szminką firmy PLAYBOY, kolor MISS AUGUST
Edytowane przez natulka2807 Czas edycji: 2010-09-06 o 14:52 |
|
|
|
#43 |
|
BAN stały
|
hej
![]() tak mnie wczoraj niedobra ty poganiałaś <nono> a dzisiaj się namyśliłąm i chętnie wymienię flavo-c /jeśli nadal jetse szainteresowana/ na olejek jojoba i HA ![]() ono jest juz zrobione i bez kompleksu silikonowego
|
|
|
|
#45 |
|
BAN stały
|
cos za
DKNY Red Delicious - małe (nie mogę doczytać ile ml - wielkości owocu moreli?) jabłuszko zakupione na lotnisku, dostałam w prezencie, ale nie mój zapach. W tej wersji opakowania nie ma psikadełka, tylko jabłuszko się odkręca. Użyte raz, na spróbowanie. kolczyki kwiatki |
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
wracam do tematu Astora
coś wymyśliłaś?
|
|
#47 |
|
keep calm and contour on
|
Coś u mnie za paletkę My secret?
|
|
#48 |
|
keep calm and contour on
|
Okey, to są próbki w woreczkach strunowych z allegro
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
a widziałaś moje dokładki? Mam też naftę Anna z sokiem z pokrzywy - 99% opakowania
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Potrzebuję kwasów obu tak na 2 peelingi chce spróbować czy to dla mnie w ogóle
a ile możesz oddać?
|
#54 | |
|
A cobra on my left...
|
Cytat:
Coś u mnie? ![]() minerały https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...postcoun t=4232 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=353186 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=352616 |
|
|
|
|
#57 |
|
Zadomowienie
|
hej,byłas u mnie zainteresowana eyeliner EDM,jest nadal na zbyciu,mogę go dla Ciebie odłożyc niedługo robię dokladkę to może zrobimy większą wymiankę,jezeli nie chcesz czekac to u Ciebie podoba mi się próbka ekstraktu rozmarynowego z mazideł i olejek jojoba
|
|
|
|
#58 |
|
Rozeznanie
|
a co dokładnie z biżuterii wybrałaś? myślę, ze coś wybiorę u Ciebie
|
#59 |
|
Zadomowienie
|
No faktycznie ,a ten pędzelek z dokladki-8. Pędzelek kabuki z Essence - próbowany tylko na dłoni, w pudełeczku.
moglabyś mi wkleić fotke bo nie wiem który to
|
|
|
|
#60 |
|
Rozeznanie
|
zgadza się perełki z kołami są w średnim stanie, perełka ok, tylko trochę koła zaszły (byc może da się to usunąć), jeżeli mówisz o potrójnych zielonych koralikach to są one szklane z wszytkimi elementami srebrnymi, raz je miałam na sobie, podobnie czarno złote (te mają silikonowe zatyczki).
Mi się podoba u Ciebie 9. Zegarek retro z Ikei lub miniaturka dkny w jakim jest stanie zegarek?
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:41.

Zdecydowałam się na eyelinery płynne z ofert firm mineralnych, a do tego będzie dobry inny pędzelek (tak mi się wydaje). Chodzi mi o taką wyraźną, gładką kreskę. Po prostu preferuję inne pędzelki, ale ogólnie to jest dobry, nie wiem jak się sprawdza w płynnych, ale w mineralnym dał radę, choć kreska wychodzi równa, to wadaje się taka niezdecydowana; ciężko mi nią operować. A jakie włosie oczekujesz? Jest mięciutki, ale mało zbite i trochę zbyt giętkie jak dla mnie. Mam inne oczekiwania od pędzelka do eyelinera