|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasza cera
O, jakie fajne rady w tym wątku. W sam raz dla mnie, bo sobie nie mogę poradzić z trądzikiem.
Cava, powiedz, używałaś maseczki z dermaglinu przeciwtrądzikowej? Działa? Bo jak rzuciłam okiem na KWC to opinie są i że genialna i że beznadziejna. A z tego co zrozumiałam Ty używasz ich już długo, więc jestem ciekawa Twojej opinii ![]() A co do idealnych cer, to faktycznie nieraz myślałam, ale ona ma super cerę, a z bliska było widać pryszcze i inne niedoskonałości. Więc to głównie makijaż, a nie piękna cera
Edytowane przez Duszaniola Czas edycji: 2010-09-05 o 23:10 |
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Ty nie widzisz ludzi z brzydką cerą - ja prawie nigdy nie widzę grubych dziewczyn, bo sama się za taką uważam
![]() Ale tak jak mówią dziewczyny - baaaardzo rzadko ktoś ma idealną cerę. Chociaż powiem Wam, że w moim liceum naprawdę mało dziewczyn używa podkładu i nie mają wyprysków
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie co dziewczynki, od kwietnia jakoś na jednym policzku zaczęły wyskakiwać mi krostki, niektóre są w kolorze skóry inne są bardziej czerwone, co jakiś czas też z małej krostki robi się ogromny pryszcz. Jak już się zagoi to zostaje czerwonawy ślad i tak w kółko.
Powiem wam, że jak co rano spoglądam w lustro to depresja normalnie jakaś łapie Jednak nie można się poddawać, chociaż czasem czuję się bezsilna. Teraz smaruje maścią złuszczającą, muszę też iść do dermatologa. Ehhhhh prawie codziennie mam zły humor przez ten policzek, bo od czego to i co to może być ![]() Może też dopadały was nagle krosty i dłuuugo nie schodziły, może macie podobne przemyślenia, piszcie zawsze w grupie raźniej
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:52.

Jednak nie można się poddawać, chociaż czasem czuję się bezsilna.