![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Farbowanie włosów...
jeśli masz czerń to rozjaśnij, albo zdekoloryzuj i dopiero kładź ten ciemny kolor. taki mahoń jak dla mnie ciemny, ale małe zdjęcie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Farbowanie włosów...
Balam sie, ze bedzie tragedia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
Farbowanie włosów.
Witam!
Mam problem a mianowicie aktualnie mam na włosach blond pasemka. Chciałabym pofarbować włosy szmponem zmywalnym 8-10 myc na ciemny brąz. Moje pytanie polega na tym czy kolor mi złapie i wyjdzie brąz a nie jakiś zielony czy nie wiadomo jaki ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Farbowanie włosów.
To tylko szamponetka, tak więc na spokojnie możesz spróbować. Jako że to szamponetka, nie pokryje pewnie bardzo mocno. Farba w brązie złapałaby równomiernie.
![]()
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() Czy ktos moglby mi cos doradzic?prosze o pomoc,.za pare dni chcialabym przystapic do dzialania,bo wygladam juz strasznie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
Farbowanie włosów!
Otóż drogie wizażanki opiszę wam całą moją historię farbowania włosów.
Zaczęłam farbować włosy parę ładnych lat temu.. zaczęło się od blondów, później różne kombinacje z pasemkami, przez odcienie rudości te jaśniejsze i ciemniejsze, później ciemny brąz (czarny prawie) następnie znów rudości a na koniec czarne ![]() ![]() jak mogę uzyskać taki kolor jak na 1 zdjęciu, jaki to jest odcien farby? proszę wklejajcie linki z kolorami farb jeżeli to nie problem ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:35.