|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki/ści 2011 rozpoczynają bój o piękną sylwetkę.
a ja się pochwalę, że byłam dziś na fitness ; ) godzinę... i na kolację zjadłam twarożek CHUDY + szczypiorek + jogurt naturalny... ciekawe jak będzie dalej
i dzisiaj żadnej słodkości nie miałam w ustach
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
tak wiem wiem bede zalowala:Pale niemam zkim no:Pdola zalapalam bo wyjechalam se tu na praktyki a 'moj' TŻ znalazl se nowa i tyle...
a co do czerwnej herbaty to ja juz uzalezniona tylko tu w niemczech niema i czekam az wroce do polski i tam wypije;dtu pije zielona:P
|
|
#33 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ---------- Cytat:
Czemu nie chcesz iść?A wspólnymi siłami dojdziemy do celu! Myślę,że wszystkie nie mamy silnej woli,skoro szukamy pomocy u dziewczyn na forum Ale po to tutaj jesteśmy! Aby się wspierać ![]() Ja mogę kolejny dzień zaliczyć do udanych: na śniadanie sałatka cezar + czerwona herbata (zresztą czerwonej wypiłam dzisiaj z 5 kubków), na obiad zjadłam parówkę i sałatkę kupczą (gyros) ![]() Na kolację wypiję jogurt activia [/QUOTE]Kochana za mało chyba coś zjadłaś! Ładnie, jednakże wrzuć chociaż jeszcze jeden posiłek ![]() ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ---------- Cytat:
Więc daj mu teraz powody do zazdrości! Pokaż, że potrafisz być lepsza od niego! ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- Cytat:
![]() Planuję uszyć sobie własnie taką sukienkę, chociaż marzę o bandażówce herve ledgera jednakże do niej trzeba mieć w cholere świetną figurę. No i dzisiaj zasady rekrutacji do Wyższej Szkoły Policyjnej w Szczytnie czytałam i od jutra zaczynam biegać, bo 1600 osób w tym roku ubiegało się o przyjęcie! Oo.
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
no macie racje;p pojde nawet sama:P i sie odwale ze szok xd i wstawie zdj na nk haha xD nie no fakt w klasie samych chlopakow mam:P ale dam rade:P
a co do sukienki sliczznaaa a co do diety to znow kolacji niejadlam:P znaczy skonczylo sie dzis na obiedzie o 15 wrrrr chyba musze se rozpiske godzinowa zrobic...co okotej jesc no tak to ja juz niewiem...;p
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
chwalcie się dziewczynki co robicie (cwiczenia)
Orq - jaka jest Twoja obecna waga? a ja na 10 mykam na fitness tym razem SHAPE wczoraj był TBC/STEP . trening trwa godzinę SHAPE - Zajęcia wyłącznie wzmacniające i kształtujące sylwetkę. W czasie treningu angażowane są wszystkie partie mięśni. Duża ilość powtórzeń danego ćwiczenia przy użyciu przyrządów (hantli , gum) sprawia, że trening jest intensywny, a efekty są szybko widoczne. Trening przeznaczony dla osób o każdym stopniu zaawansowania. TBC/STEP - Ćwiczenia aerobowe poprawiające kondycję fizyczną, kształtujące siłę, wzmacniające mięśnie i wytrzymałość. Krótki, prosty układ choreograficzny na stepie i ćwiczenia z obciążeniami.
59kg ![]() 168cm 55kg! Edytowane przez kropeeczka Czas edycji: 2010-09-11 o 08:37 |
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Moja aktualna 75,8 ;D właśnie zeszłam z wagi, już woda zleciała trochę
![]() Co ja ćwiczę? Przede wszystkim na wf, od środy do piątku po 45 minut Zazwyczaj jest to albo jakaś gra zespołowa, albo bieganie, albo ćwiczenia rozciągające i wzmacniające. Oprócz tego a6w zaczynam dzisiaj, może nie od tego końca, bo jednak to będzie męczyło, ale od początku jak najbardziej. 8 minutówki zaczynam, a od października kupuję karnet na siłownię Przez wakacje chodziłam żeby nie przytyć i przede wszystkim skupiałam się ramionach i nogach
|
|
|
#37 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czytając "sałatka" wyobrażacie sobie pewnie kilka listków zieleninki,warzywka i troszkę oliwy i oczywiście malutko,a ja nie dość,że wsunęłam ogromną michę,to sałatka była z żółtym serkiem,majonezem,śmietan ą...itp ;d czyli warzywna bombka kaloryczna,dlatego miałam siłę przez cały dzień Teraz jestem już po śniadanku - dwa ugotowane jajeczka,trochę sałatki z cukinii + ogórek kiszony. I oczywiście czerwona herbatka karolllcia119 Mało facetów na świecie? Nie przejmuj się Płeć przeciwna jest przeokropna. Nie warto dla takiego rezygnować z jednej z piękniejszych nocy Twojego życia Mnie najbardziej kusi pójście na studniówkę to,że kiedy schudnę i pięknie się ubiorę wszystkim koleżankom twarze pozielenieją z zazdrości Zwłaszcza,że nie są wcale tak dużo ode mnie szczuplejsze,a czują się lepsze. I kiedy widzę jak obżerają się w szkole,jedzą McDonaldy i mówią,że niedługo (dopiero) zaczną się odchudzać na studniówkę to ja czuję się lepsza Więc do znudzenia będę to powtarzać,ale DAMY RADĘ Nie możemy się teraz poddać,natrudziłyśmy się już,żeby zacząć dietę to teraz pójdzie z górki Najważniejsza jest wytrwałość ! Mamy dużo czasu,wiec efekty nie muszą być natychmiastowe
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
a ja wróciłam niedawno z fitness
OSTRY WYCISK dostałam... a byłam pierwszy raz. na Shape na śniadanko klopsy gotowane z indyka (mniaaam pycha 4szt - nie były takie duże więc myślę, że nie jest źle... + połówka pycha bułki z dynia <mniam> i śliwkę dużą po drodze wracając z fitness sobie zjadłam ![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- a PRZEDE WSZYSTKIM ... czuje się dużo lepiej po ćwiczeniach taka pełna życia... a nie miło słyszeć słowo "PRZYTYŁAŚ...." miło będzie słyszeć "SCHUDŁAŚ"
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny piszcie swoje jadłospisy
jedna drugiej w ten sposób może urozmaicić dietę piszcie jak czymś zgrzeszycie ![]() RAZEM SIĘ MOTYWUJMY w końcu studniówka już ... niedługo
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
Ja już zjadłam płatki śniadaniowe z błonnikiem i kangusami, taka mieszanka.
Później ryz z kapustą i mięskiem (takie jakby gołąbeczki) Podwieczorek to pewnie gruszka i jogurt. A kolacja wieśniak albo twaróg z rzodkiewką i szczypiorekiem *.* Jestem straszną amerykomaniaczką, więc mam dzisiaj przeolbrzymi dzień zadumy i smutku, ale mam nadzieje, że z tej okazji nie zjem niczego nieporządanego. Idę zrobić a6w
|
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
Ja jak pisałam wcześniej,na śniadanie zjadłam dwa gotowane jajka+sałatka z cukinii+ogórek kiszony,a na obiad dwie parówki+3 ogórki+ketchup.
![]() Niestety,dzisiaj zgrzeszę alkoholem,ponieważ moja przyjaciółka kończy 18 lat Ale to tylko dzisiaj,i nie za dużo
|
|
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
no alkohol to chyba zmora kazdego;p i kaloryczna:P hah jak sprawdzalam kalorycznosc whisky(ktora poraz pierwszy sprobowalam) to 20ml 270kcal;/
|
|
#45 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale w tamtym roku się odchudzałam od 11 października do stycznia i schudłam około 15 kilo, niestety połowa wróciła. A dzisiaj minął mi 3 dzień i rano ważyłam 75,8, woda już schodzi ![]() Ja na szczęscie od zdania prawka alkoholu prawie nie tykam ;D
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
hehe
a jak to jest z jeżdzeniem autkiem? bo ja przez brak ruchu - samochód i obiadziki na mieście przytyłam teraz staram się niekorzystac.. tylko ten ból , że TŻ wszędzie samochodem
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
Powiem Ci tak, staram się trzymać równowagę pomiędzy ćwiczeniami a autem ;D z resztą ja autem od półtora roku prawie wszędzie jeżdże, bo TŻ się bez auta nigdzie nie rusza. Jest całkowicie asportowy ;D.
Ale jakoś nie zauważyłam żebym to faktycznie przez auto przytyła. Zazdroszczę Ci swojego auta, bo ja muszę od rodziców jeździć. Na szczęście zgodzili się żebym cały wrzesień o szkoły autem jeździła, a nie autobusem ;D
|
|
|
#48 |
|
Zadomowienie
|
ja na szczęście mam blisko do szkoły i chodzę pieszo od 1 września
no może z 3 razy tż przyjechał po mnie pod szkole bo deszcz padał kiedys (w gimnazjum) ważyłam ok 67kg i schudłam ok.10kg bardzo dużo chodziłam pieszo, ograniczyłam jedzenie i powiem, że nic nie cwiczylam!!
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam 23 km do szkoły, całkiem inne miasto
Więc musze niestety czymś dojeżdżać. Teraz autem, ale od października pewnie i tak na autobus sie przerzuce ![]() Dobra zbieram się i idę pobiegać ;D
|
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
a ja dzisiaj zgrzeszyłam
normalka... obiad a w sumie kolacja ze znajomymi i tż w centrum i wszystko szlak wziął ... do tego 750ml pepsi + 250ml sok i 7up nie wiem ile.. ale piwo odmówiłam ech... jutro idę na fitness zrzucać.. dzisiaj jakoś zjadłam dużo więcej niż zawsze :|
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
Masz rację,bo świeży ma 45 kcal a z puszki 70 kcal no ale nie mogłam dostać świeżego.
Karolcia pewnie,że idź nawet sama.Ode mnie z klasy parę dziewczyny idzie samych bo nie mają z kim a nie chcą na siłę kogoś znajdywać.Ja planowałam już na początku szkoły,że w razie czego pójdę nawet sama ale że poznałam rok temu fantastycznego faceta i pierścionek od niego jest na moim palcu to idę z nim. I nie załamuj się,ja też już miałam gdzieś wszystkich facetów,już nawet świetnie sie czułam jako singielka pogodzona z tym a tu o... ![]() A co do grzechów .... w sobotę zjadłam pizze.4 kawałki ale nie mogłam po prostu sobie odmówił. A jeśli chodzi o ćwiczenia to ja codziennie jeżdżę co najmniej 6 km.Nie z własnego wyboru bo mam teraz praktyki i tak ten hotel jest oddalony od mojego domu ale zawsze to jakiś ruch
Edytowane przez pat_miska Czas edycji: 2010-09-13 o 09:22 Powód: Zapomniałam coś dopisać |
|
|
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
Kochana już zaręczona? Gratuluje ;D Ja z moim TŻ nie planuje nie wiadomo ile być, bo jak wiadomo Szczytno od Raciborza daleko, więc czasu nie będę na miłostki miała
Ale on o tym doskonale wie ;D
|
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
Orq może się spotkamy w tym Szczytnie
tak bardzo bym chciała.... mój Tż też chciał się oświadczyć ale stwierdziłam, że owszem ale jak będziemy mogli zamieszkać razem, a narazie nie mamy niestety takich możliwości a poza tym pierścionek zaręczynowy na moim paluszku nic nie zmieni w naszym związku tylko to, że nie będzie moim 'chłopakiem' tylko NARZECZONYM no i nic więcej i tak zrobił mi wielką niespodziankę i wytatuował sobie "kocham Cię, kochaj mnie (po łacinie) i w środku 1literkę z mojego imienia :p co prawda nie jestem za wyznawaniem miłości w taki oto sposób ale to już inna bajka no ale w końcu jesteśmy razem 4,5 roku dzisiaj znowu grzechy szkoda pisac ale wybieram się na fitness to spale
59kg ![]() 168cm 55kg! Edytowane przez kropeeczka Czas edycji: 2010-09-13 o 16:17 |
|
|
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o związki na odległość to mój też taki jest.Ja mieszkam w Piszu,on w Warszawie
Widujemy się co weekend ale gdy rozstajemy się w poniedziałek rano to serce mi pęka.OOooo a Szczytno niedaleko Pisza jest ![]() A oto moje dzisiejsze całodzienne jedzonko : śniadanie :serek wiejski ze świeżym bananem,kawa z mlekiem bez cukru,czerwona herbata II śniadanie : bułka z wędliną i pomidorem,banan,sok marchwiowy obiad: makaron z tuńczykiem i pomidorami(zrobione bez dodatku tłuszczu,ani kropli oleju),czerwona herbata,kawa z mlekiem kolacja:dwie maty z resztką serka wiejskiego w rana :P ,otręby ze śliwką,skrojone do tego jabłko i banan,polane maślanką,czerwona herbata. Jestem z siebie dumna,ani jednego grzechu dziś nie mam na sumieniu ![]() Piszcie co wy jecie,może i ja to zastosuje w swojej diecie ![]() PS.Dziękuje za gratulacje Kropeczko Twój chłopak to mega romantyk
Edytowane przez pat_miska Czas edycji: 2010-09-13 o 18:17 |
|
|
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
Ja powoli coraz bardziej sie motywuje robie postępy chociaż dziś troszke zgrzeszyłam...
śniadanie 7.30 - 2 gryzy kanapki hehe ![]() 2 śniadanie - ok. 9.00 - 7 days ![]() 3 śniadanie ? - 12.30 - "pizzerynka" w sklepiku szkolnych z sosem czosnkowym ![]() ![]() ![]() obiad - 16.00 bigos z bułką z masłem, po obiedzie cherbatka pu-erh ![]() Powiesiłam nad łóżkiem okładke cosmopolitanu z Kim Kardashian która ma na sobie sukienke w takim kolorze jak chce mieć sukienke na studniówce + motywuje mnie do odchudzania jeszcze poprzyklejam sobie inne ładne zgrabne panie myślę, że jak będe budziła się rano i kładła się spać będe myśleć, że to jest mój cel
|
|
|
|
|
#56 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Z tym wieszaniem obrazków przypominasz mi mojego brata,który na siłowni powiesił sobie obrazki napakowanych kolesi
|
|
|
|
|
|
#57 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mojemu TŻ wybiłam z głowy zaręczyny. No niestety nie jestem gotowa na takie deklaracje ;D Osobiście chciałam tatuaż, ale służba w policji wazniejsza niż tatuaż ;D ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
Ja dzisiaj zalatana, załatwiam już książki do pracy maturalnej. `Obraz powstania warszawskiego w literaturze polskiej.` Miał być Coelho, ale jednak temat mi nie siadł ;D. Więc mało co zjadłam, w dodatku gruszką na pusty żołądek się dobiłam i miałam niemałe wzdęcia ;C
![]() Edytowane przez Orq Czas edycji: 2010-09-13 o 21:17 |
||
|
|
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
Ja też bym się chciała przyłączyć!
Matura przede mną... zależało by mi na zrzuceniu ok 8 kg (z 68 do 60 ). Choć z moją silna wolą ostatnio kiepsko![]() Napiszę więcej jutro, bo już późno i rano będę nie przytomna w szkole
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
Witamy, witamy
Razem damy radę ;D
|
|
|
#60 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.

i dzisiaj żadnej słodkości nie miałam w ustach

Zawsze nastawiałam się na zieloną ale skoro mówicie,że czerwona też pomaga to spróbuje,może akurat pomoże.Musze poszukać jakiś ćwiczeń na brzuch bo o dziwo tym razem przybyło mi w brzuchu i trochę mi z tym ciężko jak mi coś troszkę wisi
kiedys potrafilam odmowic slodyczy, chipsow, fastfoodow a teraz??? a to od jutra sie zaczne odchudzac... ostatnio przegladalam moje zdjecia jak bylam o jakies 13kg lżejsza i co?... teraz o tych spodniach moge tylko pomarzyc 

mój Tż też chciał się oświadczyć
). Choć z moją silna wolą ostatnio kiepsko