|
|
#32 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dior, vichy, inglot, sephora
Cytat:
powiedz jak to widzisz
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
iwciu tej odsypki z gory po prawej juz nie mam , zreszta to byla odsypka mineralna .co do reszty chetnie oddam
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
ja widze tylko dwa cienie spehora
a interesuje mnie z watku tylko cien mac i ew cien sephora po lewej moze masz cos poza watkiem? np pedzle jakies lub cos z wish?
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic.
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
witaj, chętnie oddam Ci kurtkę za cień Mac, cień sephora poppiel i pastę modelującą.
kurtka nie ma rozmiaru ![]() jeśli chcesz, mogę podac wymiary
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wymieniam się na pojedyncze rzeczy, chyba że dużej wartości, interesują mnie jedynie duże wymianki
Pozdrawiam ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Aj, teraz widzę, że Diora już nie ma
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
jakiej wielkosci odsypke
---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- 1/4
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
podaję wymiary kurtki:
dł. rękawa od ramienia:59 długośc całkowita: 73 szerokość pod pachami: 44
|
|
#51 |
|
Kici kici miau miau
|
znajdziesz cos za MAC?
|
|
|
|
|
#53 |
|
Kici kici miau miau
|
nie nie.. mam jeszcze rzeczy z tego watku + maskare Givenchy ta kulkową,uzyta kilka razy, czarną. zielona kredke Smashboxa.poza tym szampon Kerastase, zmywacz do okow Decleora.. a co Ciebie interesuje?
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
dokładam cień MAC odcień Painterly, z tych http://www.maccosmetics.com/product/...Pot/index.tmpl zużycie max 10 % |
|
|
|
|
#56 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Rozeznanie
|
jeżeli chodzi o paletkę to jeden odcień to mieszanka pigmentu dark soul (który też mam na wymiance) z jakimś zielono turkusowym (niestety nie pamiętam nazwy), drugi kolor jest brzoskwiniowo złoty (opalizujący) tez sama prasowałam, ale nie z pigmentów mac (niestety nie pamietam z jakich). Ten kolor jest mniej zbity i jest go mniej niż czarno niebieskiego. Paletka już trochę przeżyła, i grzebiąc teraz przy niej (bo coś dziwnie się zamykała) oderwałam lusterko, zamyka się, ale odpada
także oddam do wymianki gratis, jeżeli oczywiście chcesz ![]() także jeżeli byłabyś zaiteresowana wymianą lakieru na odsypkę złoto brązowego pigmentu mac i na tą paletkę to pisz ![]() no chyba, że wybralabyś coś u mnie za ten cień mac w słoiczku? a jak nic nie widzisz to napisz czego szukasz, a zastanowię się czy mam poza wątkiem
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 |
|
Kici kici miau miau
|
to ja ci napisze co moge oddac:
MAC pigmenty: Chocolate Brown,Tan,Old Gold,Fairy Lite+Naked - moge zrobic odsypki Decleor Eye Make up Remover Gel - zmywacz do oków, ok. 90 ml/150 ml, z wymiany Thalgo, Firming Eye Contour Gel - krem pod oczy, likwiduje obrzęki, zostala ok. połowa, moze troszke mniej z 15 ml,z wymiany Ziaja, seria kokosowa - nieużywana, posiadam mleczko pod prysznic, balsam do ust,maske do rąk i paznokci, maslo do ciala odlewke Kerastase - szamponu, Bain Nutritive 3 moglabym cos jeszcze ewentualnie zaproponowac ale latwiej byloby gdybys mi napisala czego szukasz? |
|
|
|
|
#60 |
|
Wtajemniczenie
|
hej iwciu, , czy moze dostałaś juz przesylke ode mnie?
Do mnie Twoja jeszcze nie doszla niestety Troche sie martwię. Nie mogłam ci niestety wysłać info na pric bo masz przekroczony limit wiadomości na skrzynce.Odezwij sie na privie, pozdrawiam
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:23.

, zreszta to byla odsypka mineralna .