![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: brak akceptacjii ze strony mamy tż
Cytat:
Dziewczyno, masz chłopaka przez cały tydzień przy sobie a żałujesz jego matce paru chwil po 21.00 wieczorem, raz czy dwa razy w tygodniu (albo i nie)? Ja czasem mam wrażenie, że to wcale nie mamy sa zazdrosne o partnerki swoich synów (zreszta uważami to za mit powtarzany przez wszytskich ale nie potwierdzony w wiekszości wypadków) ale to te dziewczyny chca być jedna jedyną (jesli juz nie osobą), to kobietą na świecie dla swojego misiaczka. Chłopak nie ma wrecz prawa przebywać ze swoją rodziną, mamą, w swoim domu, matka nie ma prawa wymagac od syna pomocy czy bytności w domu, bo zaraz padają hasła o nadopiece czy pępowinie.
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2010-09-10 o 21:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#34 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Mój TŻ pracuje 10h po pracy zawsze mu mamusia w domu robote znajduje, a i tak zawsze ma jakieś "ale" jak weekendy spędzamy razem. Może po prostu ten typ tak ma, a może tak samo ja jak i autorka nie przypadłyśmy do gustu matkom TŻ-ów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Co na ten temat mówi twój chłopak? On lepiej zna swoją matkę niż ty ją znasz więc może wypytaj go dokładnie o co jej chodzi? Albo niech on zapyta wprost ją czemu nie lubi Ciebie i co jej w Tobie przeszkadza? Będziesz wiedziała na czym stoisz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
Hm... ale tu nie o to chodzi żeby on przyszedł do domu bo ona chce z nim porozmawiać / spędzić czas. Tylko chodzi o to żeby się umył i poszedł spać przed 23 .
Druga sprawa w rodzinnym domu w wakacje widujemy się dopiero w godzinach mniej więcej 18 -19. Akurat mówię tu o wakacjach kiedy mama tż nie pracuje i siedzi cały dzień w domu ja widzę się z tż wtedy ok 18 -19 a ona karze mu wracać o 21. ![]() W rok akademicki bywa że jak wracamy do domu w piątek ok 16. to widzimy się dopiero w niedziele na pks. ![]()
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
zalozycielko watku, mialam podobnie, u mnie wynikalo to z tego, ze nie dalam sie poznac rodzicom tz , w ogole u nich nie bywalm, od wielkiego dzwonu, za to moj luby u mnie przesiadywal. i tu sie nasuwa [pytanie, dalas sie jego mamie poznac, odwiedzasz swojego? bo jesli nie, to zacznij , a relacje sie zmienia. na poczatku wesolo nie bylo u mnie, a teraz jestem na super stopie z jego rodzicami... a mamy jak to mamy po porstu martwia sie o swoje dzieci, gdzie tak dlugo przesiaduja, z kim sie zadaja, czy bezpiecznie wroca do domu w nocy itp. instynkt!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:37.