|
|
#31 |
|
Kici kici miau miau
|
Dot.: Givenchy,Chanel,Lancome - mnóstwo rzeczy z wysokiej półeczki ;-)
Elu ja bym byla chetna na twojego NARSiaka.kotek boski, pewnie kotka? po sterylizacji swiezo?
jamestown, obadam NARSiaka, bo jednak mi najbardziej pasuja no i MACzki i czaje sie na UD , zakupilam nawet cien na cheapie ale cos wolno idzie, mam nadzieje ze dojdzie. pingwinku, ty tez chcesz Givenchy? bo Insolence ja nie odam mam tylko jedna flaszke
|
|
|
|
#32 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.Zbozak jest testowany. Pudelko mam. Niestety to zlotko zlazlo po przejechaniu palcem, wiec nie wyglada jak na zdjeciach (brak zlotka). A ten Blooming nie rozowy? Bo cos mi sie kojarzy, ze on jest bardzo jasny. Cos ostatnio nakladalam w S. na lape i dawalo delikatna biel. Cos mi sie kojarzy, ze to Givenchy bylo. Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2010-09-12 o 19:58 |
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Pingwin paskuda to chciał Insolence
![]() a jak tak lubisz Givenchy to zabieraj moje cienie, bo to Twoje kolory ![]() a ja takich jasnych nie używam
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#34 |
|
Kici kici miau miau
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;22023304]No dobra, bierz ze tego Zbozaka Wstreciucho. Czekam na odzew wizazanki, ale chyba do smierci bede czekac
.Zbozak jest testowany. Pudelko mam. Niestety to zlotko zlazlo po przejechaniu palcem, wiec nie wyglada jak na zdjeciach (brak zlotka). A ten Blooming nie rozowy? Bo cos mi sie kojarzy, ze on jest bardzo jasny. Cos ostatnio nakladalam w S. na lape i dawalo delikatna biel. Cos mi sie kojarzy, ze to Givenchy bylo.[/QUOTE] extraaa ![]() on jest jasniutki - a tak jak pisalam, u Moniki sa mazaje brazowaw i rozowe ale generlanie on jest jaaasno zolty.moge jutro zdjcie cyknac
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;22023304]No dobra, bierz ze tego Zbozaka Wstreciucho. Czekam na odzew wizazanki, ale chyba do smierci bede czekac
.Zbozak jest testowany. Pudelko mam. Niestety to zlotko zlazlo po przejechaniu palcem, wiec nie wyglada jak na zdjeciach (brak zlotka). A ten Blooming nie rozowy? Bo cos mi sie kojarzy, ze on jest bardzo jasny. Cos ostatnio nakladalam w S. na lape i dawalo delikatna biel. Cos mi sie kojarzy, ze to Givenchy bylo.[/QUOTE] James i tak go potem wystawisz
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#36 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.Za ciemny nie bedzie? edit: on kryje cos czy jak pryzmy? Pryzm sypkich nie lubie, bo efekt zaden. ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Moze w koncu cos mnie zadowoli .
Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2010-09-12 o 20:21 |
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
trzymam kciuki
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
100% oryginalny, kupiony własnoręcznie w stanach
![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- jasne, bardzo chętnie ![]() to idę na PW
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
buuuuuuuuuuu czuje sie olana
|
|
|
#40 |
|
Kici kici miau miau
|
no ale Insolence nie dam.. mam tylko limitowanke wiosenna i jest super - bardzo rozowa i bardzo fiolkowa ( bo dla mnie to kazde Insolence pachnie inaczej).
a Givenchy lubie ale nie do bólu cienie slyszalam ze sa takie se - a ja i tak uzywam glownie maczkow i narsow
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Cienie sa super - ja jestem bardzo zaskoczona, bo generalnie Givenchy nie lubię, a ja ja oddam za coś innego nie za Insolence, aż taka świnia nie jestem
potrzebny mi matowy bezowy cień albo naked albo baza pod cienie
|
|
|
#43 |
|
Kici kici miau miau
|
Naked kiedys zmiszalam z Fairy lite i teraz mam mieszanke
|
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
B]Elu[/B] ja bym byla chetna na twojego NARSiaka.kotek boski, pewnie kotka? po sterylizacji swiezo?
Kotka to staruszka 12-letnia, jest po operacji guza (mięsaka), jaki wyrósł jej na łopatce. Piszę PW, jak chcesz Narsa |
|
|
|
#45 |
|
Kici kici miau miau
|
a to nie wyglada na swoje latka
|
|
|
|
#46 |
|
Kici kici miau miau
|
hpp
---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- hop |
|
|
|
#47 |
|
Kici kici miau miau
|
hop
|
|
|
|
#48 |
|
Kici kici miau miau
|
dokladam :
OPI, Borghese,tester różu Chanel Glamour, |
|
|
|
#49 |
|
Konto usunięte
|
Z macaniem puderku czekam az dostaniesz Zbozaka. Obawiam sie jednak troche, ze nie kryje w ogole.
Strasznie mi sie spodobala szufladka na pedzel. Zawsze sie podnosilo puder i pedzelek byl ukryty a tu sie wysuwa. Super jest ta szufladka .
|
|
|
|
#50 |
|
Kici kici miau miau
|
fiku miku
|
|
|
|
#51 |
|
Kici kici miau miau
|
hop
|
|
|
|
#52 |
|
Kici kici miau miau
|
hop
|
|
|
|
#53 |
|
Kici kici miau miau
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Ranka fajny jest ten podkład Nars, który masz w albumie?
|
|
|
#55 |
|
Kici kici miau miau
|
juz go nie mam - ale fajny, tylko ma duzo silikonow.
jak nie jestes uczulona to powinnas byc zadowolona. |
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
ja chyba nie toleruję silikonów - tak mi się w każdym razie wydaje
A DW ma dużo silikonów? skąd wiesz jakie składniki szkodzą Twojej skórze, ja nie mam pojęcia jak to sprawdzić
|
|
|
#57 |
|
Kici kici miau miau
|
metoda prob i błedow - ten podklad jest wrecz nimi naszpikowany... wydaje mi sie ze to to.
aha jamestown ma jeszcze ten sam tylko inny odcien, moze ja popytaj. Urbanka tez zapchal. |
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się Chanel Inimitable Mascara
A cienie Chanel Orient Express w jakich są kolorach? ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Ok, to MAC za tusz, pasuje mi Co do różu to kupiłam go w salonie MACa w Złotych Tarasach, więc możesz być pewna, że to oryginał Szczerze mówiąc to nie wiem o który kod Ci chodzi, więc podam wszystko co jest napisane na spodzie opakowania xDHARMONY MATTE POWDER BLUSH NET WT / POIDS NET 6 g / 021 US OZ e Make-up Art Cosmetics Toronto . London W1K 3BQ. Made in Canada / M220 Jeśli jesteś zdecydowana, to prześlij mi jak najszybciej swój adres na PW, to zdążę nadać róż jeszcze dziś, bo jutro-pojutrze wyjeżdżam na 2 tygodnie do Chorwacji
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:55.

bo Insolence ja nie odam mam tylko jedna flaszke 

.

Szczerze mówiąc to nie wiem o który kod Ci chodzi, więc podam wszystko co jest napisane na spodzie opakowania xD