Wiem, że blisko jest dzień, gdy się nam spotkają marzenia i sny...Zazdrośnic część 23 - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-12, 13:19   #31
frezyjka85
Zakorzenienie

Dot.: Wiem, że blisko jest dzień, gdy się nam spotkają marzenia i sny...Zazdrośnic cz

jo joł melduję się też

carmelku - jadę za około 2h...

w tym tygodniu [ewnie częście j będę do Was zaglądać bo mój ukochany nie będzie mógł mi zajmować całych wieczorów przytulaniem (a szkoda )
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 13:37   #32
Antii89
Zakorzenienie

Dot.: Wiem, że blisko jest dzień, gdy się nam spotkają marzenia i sny...Zazdrośnic cz

Hej melduję się w nowej częsci

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
też się melduję.

Pewnie wybiorę się dziś na koncert Baciar ze znajomymi.

I sesja poprawkowa zaczyna mnie przerażać...
A co poprawiasz? Na pewno Ci się uda!
Stary 2010-09-12, 13:44   #33
najfajniejsza
Zakorzenienie

melduję się

Frezi, my Cię wyprzytulamy i to tak dobrze, że nie będziesz chciała wrócić w ramiona narzeczonego

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

w ogóle to jest 23. część, w jej trakcie (prawdopodobnie) wypadną moje 23. urodziny, może to coś znaczy
jako że jeszcze w tej części nie marudziłam - czas to zmienić:
pierścionka chcęęęę, przyklęku chcęęęę

Edytowane przez najfajniejsza
Czas edycji: 2010-09-12 o 13:51
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 14:01   #34
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
melduję się

Frezi, my Cię wyprzytulamy i to tak dobrze, że nie będziesz chciała wrócić w ramiona narzeczonego

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

w ogóle to jest 23. część, w jej trakcie (prawdopodobnie) wypadną moje 23. urodziny, może to coś znaczy
jako że jeszcze w tej części nie marudziłam - czas to zmienić:
pierścionka chcęęęę, przyklęku chcęęęę

uuuuuuuu brzmi zachęcająco napisz na PW co jeszcze będziecie mi robić

23 część, 23 urodziny i.............. 23 karaty
a tak poważnie to mam nadzieję, że to coś znaczy
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 14:09   #35
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
uuuuuuuu brzmi zachęcająco napisz na PW co jeszcze będziecie mi robić

23 część, 23 urodziny i.............. 23 karaty
a tak poważnie to mam nadzieję, że to coś znaczy
nie napiszę, reszta będzie niespodzianką - ale nie pożałujesz

hmm, ten rok i ta część mogą być przełomowe - 23 lata, 23 karaty, 23 brylanty (a jak!) i... 23 lata spłacania kredytu mieszkaniowego - TAK, TAK, TAAAAAAAAAAAAK!
Stary 2010-09-12, 14:26   #36
carmelova
Zakorzenienie

Ja też się melduję.
Mam niemoc twórczą, we wszystkim. Nie chce mi się uczyć, nie chce mi się pracować, nic mi się nie chce. Najchętniej zaszyłabym się pod kocem z ksiażką, co też namiętnie cały dzień czyniłam. Ale na 17:00 mamy rezerwację w Mamma Mia, więc trzeba się powoli zebrać do kupy.
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 14:41   #37
justyna_dt
Zakorzenienie

Jak bym Ci normalnie zazdrościła tej rezerwacji, tak dzisiaj wystawiam Ci jęzor i idę się z książką zaszyć pod kocykiem

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

Dziewczyny, mam kilka kucharskich pytań w jednej kwestii: co jest charakterystyczne dla wyglądu kani, kiedy powinno się je zebrać (tzn. dziś mi się rozwinęły i nie wiem, czy już je wziąć, czy poczekać do jutra), jak je umyć (czy całe moczyć, czy tylko przetrzeć), przygotować i zasmażać? Bo coś słyszałam o ilości oleju odpowiedniej, ale nie wiem dokładnie.

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-12, 14:44   #38
najfajniejsza
Zakorzenienie

Carmi, fajnie masz z tą rezerwacją
ja też bym przeleżała cały dzień, ach, jak bardzo... wolna niedziela jednak dopiero za tydzień

ekhm, własnie przeczytalam 16 stron o ogrodach w eksstolicy. chcę ómrzyyyyyyyyć
z całym szacunkiem dla Twoich studiów, Rain
Stary 2010-09-12, 15:07   #39
SimplyDivine
Zakorzenienie

I ja sie melduje

Chyba pierwszy raz od wieluuu czesci zalapalam sie na poczatek watku

U mnie dzis dzien pod znakiem kulinarnym.. Truskawkowy sernik na zimno siedzi w lodowce, pieczen rzymska z indyka sie studzi, na sniadanie mialam muffinki otrebowe na slono (z szynka i korniszonem) i pewnie jakiegos kurczaka jeszcze wieczorem upichce

W takim tempie lecicie, ze moje zareczyny to chyba w 50 czesci beda
Stary 2010-09-12, 15:22   #40
Korniszonek2010
Wtajemniczenie

Tż udało się sprzedać samochód Będzie na nawigację kolorową do nowego

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Jak bym Ci normalnie zazdrościła tej rezerwacji, tak dzisiaj wystawiam Ci jęzor i idę się z książką zaszyć pod kocykiem

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

Dziewczyny, mam kilka kucharskich pytań w jednej kwestii: co jest charakterystyczne dla wyglądu kani, kiedy powinno się je zebrać (tzn. dziś mi się rozwinęły i nie wiem, czy już je wziąć, czy poczekać do jutra), jak je umyć (czy całe moczyć, czy tylko przetrzeć), przygotować i zasmażać? Bo coś słyszałam o ilości oleju odpowiedniej, ale nie wiem dokładnie.
Ja nie pomogę, bo grzyby to nie moja bajka

---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

I jeszcze Wam napiszę, że nienawidzę mojego nowego telefonu. Mam ochotę go wyrzucić, ale na szczęście będę go mieć już tylko niecałe 2 lata
Kurczę simply, jak ładnie idzie Ci to chudnięcie. A stosujesz tylko Dukana czy też ćwiczysz?
Ja czaję się na nowy stepper, ale na razie dzienieg brak

Edytowane przez Korniszonek2010
Czas edycji: 2010-09-12 o 15:23
Korniszonek2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 15:33   #41
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Korniszonek2010 Pokaż wiadomość
Tż udało się sprzedać samochód Będzie na nawigację kolorową do nowego

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

Ja nie pomogę, bo grzyby to nie moja bajka

---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

I jeszcze Wam napiszę, że nienawidzę mojego nowego telefonu. Mam ochotę go wyrzucić, ale na szczęście będę go mieć już tylko niecałe 2 lata
Kurczę simply, jak ładnie idzie Ci to chudnięcie. A stosujesz tylko Dukana czy też ćwiczysz?
Ja czaję się na nowy stepper, ale na razie dzienieg brak
A jaki masz telefon? Ja swojego dotykowego na poczatku tez nie lubilam, ale da sie przyzwyczaic

A dziekuje Narazie jest tylko dieta i spacery z psami codziennie. Czeka mnie niedlugo kolejna operacja skory a po niej 6 tygodni bez silowni wiec narazie nie wznawiam czlonkostwa, ale jak sie wykuruje to wracam na silownie, basen i saune A w domu rowniez mam stepper skosny, czasem na niego wskakuje i moze orbitreka sobie kupie za jakis czas

Justyna, z kania to Ci nie pomoge, wiem jedynie, ze przyszla-niedoszla tesciowa robila z nich tak jakby schabowe - panierowala w jajku i bulce tartej i tak smazyla

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-12, 15:36   #42
Korniszonek2010
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
A jaki masz telefon? Ja swojego dotykowego na poczatku tez nie lubilam, ale da sie przyzwyczaic

A dziekuje Narazie jest tylko dieta i spacery z psami codziennie. Czeka mnie niedlugo kolejna operacja skory a po niej 6 tygodni bez silowni wiec narazie nie wznawiam czlonkostwa, ale jak sie wykuruje to wracam na silownie, basen i saune A w domu rowniez mam stepper skosny, czasem na niego wskakuje i moze orbitreka sobie kupie za jakis czas

Justyna, z kania to Ci nie pomoge, wiem jedynie, ze przyszla-niedoszla tesciowa robila z nich tak jakby schabowe - panierowala w jajku i bulce tartej i tak smazyla
No to jak masz takie efekty bez ćwiczeń to co będzie później? Będziesz dżagą jak się patrzy.
Mam teraz HTC. Wcześniej też miałam dotykowy, ale to nie to jest tu problemem, tylko to,że dzisiaj się dowiedziałam,że dłuższe smsy konwertuje mi do formatu mms i jakoś się z tego nie cieszę. Poza tym czasem wysyła mi mmsy, czasem nie, ale z tym to akurat muszę iść do salonu. Ustawienia mam dobre, więc nie wiem o co chodzi
Stary 2010-09-12, 15:47   #43
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
No to jak masz takie efekty bez ćwiczeń to co będzie później? Będziesz dżagą jak się patrzy.
Mam teraz HTC. Wcześniej też miałam dotykowy, ale to nie to jest tu problemem, tylko to,że dzisiaj się dowiedziałam,że dłuższe smsy konwertuje mi do formatu mms i jakoś się z tego nie cieszę. Poza tym czasem wysyła mi mmsy, czasem nie, ale z tym to akurat muszę iść do salonu. Ustawienia mam dobre, więc nie wiem o co chodzi
Narazie to szybko spada bo jest z czego Wiem, ze w pewnym momencie tempo sie zwolni, pojawi sie pewnie jakis zastoj.. Wtedy go zaatakuje wysilkiem fizycznym Chudzinka nigdy nie bylam i nie bede, ale napewno mam zamiar byc szczuplejsza

A co do telefonu to niefajnie.. Moze w salonie cos Ci poradza bo przeciez nie kazdy moze odbierac MMSy
Stary 2010-09-12, 15:53   #44
Korniszonek2010
Wtajemniczenie

Cytat:
Narazie to szybko spada bo jest z czego Wiem, ze w pewnym momencie tempo sie zwolni, pojawi sie pewnie jakis zastoj.. Wtedy go zaatakuje wysilkiem fizycznym Chudzinka nigdy nie bylam i nie bede, ale napewno mam zamiar byc szczuplejsza

A co do telefonu to niefajnie.. Moze w salonie cos Ci poradza bo przeciez nie kazdy moze odbierac MMSy
Na to konwertowanie na mmsy to chyba mi nic nie poradzą, bo to jest wina telefonu, a nie sieci. Patrzyłam na ustawienia, ale nigdzie tego nie znalazłam, nie mam zaznaczone,że ma tak robić, nie wiem dlaczego tak jest. Jak już mi zamienia na te mmsy to i tak nie mogę ich wysłać. Napisałam na jakimś forum, może ktoś mi coś poradzi.
Pamiętaj tylko,żeby się nie zniechęcać jak waga przestanie spadać,bo wtedy najłatwiej o utratę zapału.
Stary 2010-09-12, 15:59   #45
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
Na to konwertowanie na mmsy to chyba mi nic nie poradzą, bo to jest wina telefonu, a nie sieci. Patrzyłam na ustawienia, ale nigdzie tego nie znalazłam, nie mam zaznaczone,że ma tak robić, nie wiem dlaczego tak jest. Jak już mi zamienia na te mmsy to i tak nie mogę ich wysłać. Napisałam na jakimś forum, może ktoś mi coś poradzi.
Pamiętaj tylko,żeby się nie zniechęcać jak waga przestanie spadać,bo wtedy najłatwiej o utratę zapału.
Moze poczytaj na forach internetowych o tym telefonie - pewnie da sie to bardzo latwo odkrecic, tylko trzeba w odpowiednie menu zajrzec.

A co do zapalu to wiem, jestem juz psychicznie i teoretycznie przygotowana na zastoje Zreszta zarowno TZ, rodzinka jak i kolezanki w pracy mi nie pozwola na grzechy - ja sama nie chce juz nigdy wejsc na wage i zobaczyc wynik 3 cyfrowy bo wtedy to prawie spadlam z tej wagi
Stary 2010-09-12, 16:05   #46
Korniszonek2010
Wtajemniczenie

Cytat:
Moze poczytaj na forach internetowych o tym telefonie - pewnie da sie to bardzo latwo odkrecic, tylko trzeba w odpowiednie menu zajrzec.

A co do zapalu to wiem, jestem juz psychicznie i teoretycznie przygotowana na zastoje Zreszta zarowno TZ, rodzinka jak i kolezanki w pracy mi nie pozwola na grzechy - ja sama nie chce juz nigdy wejsc na wage i zobaczyc wynik 3 cyfrowy bo wtedy to prawie spadlam z tej wagi
To dobrze,że masz wsparcie w bliskich i samozaparcie. Musisz pamiętać, że tu nie chodzi nawet o Twój wygląd, ale o zdrowie.Mój Tż schudł 25 kgAle On to szalony jest,biegał codziennie po 18 km
Stary 2010-09-12, 16:12   #47
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
To dobrze,że masz wsparcie w bliskich i samozaparcie. Musisz pamiętać, że tu nie chodzi nawet o Twój wygląd, ale o zdrowie.Mój Tż schudł 25 kgAle On to szalony jest,biegał codziennie po 18 km
Piersi by mi zeby wybily jakbym codziennie biegala Wiem, ze wyglad to sprawa drugorzedna, ze zdrowie najwazniejsze, ale ten sam wyglad wplywa na zdrowie psychiczne ktore rowniez jest bardzo wazne No i dla TZta, ja jestem juz blisko do polowy mojego celu. Mam nadzieje, ze do 12 stycznia zobacze chociaz 75 na wadze
Stary 2010-09-12, 16:18   #48
Korniszonek2010
Wtajemniczenie

Cytat:
Piersi by mi zeby wybily jakbym codziennie biegala Wiem, ze wyglad to sprawa drugorzedna, ze zdrowie najwazniejsze, ale ten sam wyglad wplywa na zdrowie psychiczne ktore rowniez jest bardzo wazne No i dla TZta, ja jestem juz blisko do polowy mojego celu. Mam nadzieje, ze do 12 stycznia zobacze chociaz 75 na wadze
No brawo dla Niego zwłaszcza,że trzyma teraz wagę, a otyły był od dzieciństwa.)
Piersi możesz sobie bandażem obwiązać, zabieg popularny na zawodach
A dlaczego akurat do 12 stycznia? Masz jeszcze 3 miesiące, więc powinno się udać. Będę trzymać kciuki

---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

Zrestartowałam ustawienia mms i Internetu i na początku nic to nie dało, ale teraz jest dobrze-ciekawe na jak długo.
Stary 2010-09-12, 16:21   #49
najfajniejsza
Zakorzenienie

Simple, ja też gratuluję spadku wagi - sama też się biorę za siebie i powoli tracę. motywuje mnie ”mój” wygląd z podpisu
już niedlugo i będziemy piękne i jędrne

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-12, 16:28   #50
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Simple, ja też gratuluję spadku wagi - sama też się biorę za siebie i powoli tracę. motywuje mnie ”mój” wygląd z podpisu
Eee tam ta pani z podpisu wygląda inaczej. Ty masz większe i ładniejsze cycki.
Stary 2010-09-12, 16:33   #51
justyna_dt
Zakorzenienie

Korniszonku, z tym konwertowaniem to nie tylko HTC tak ma, ja tak miałam chyba w Motoroli którejś (W510), też jak sms był długi, to się robił MMS... tylko mi to wyświetlało, ten moment, więc po prostu wysyłałam część i pisałam drugiego smsa.
Simply, no w sumie moja mama też tak przygotowywała, tylko nie wiem, jakoś się boję, że sobie nie dam rady i je popsuję, a tego sobie nie daruję, bo uwielbiam kanie

G. zaprosił mnie na wesele swojej kuzynki za 2 tygodnie. Powiedział, że chciał mnie zaprosić na zamku, ale że może to nie wypalić, więc wolał wcześniej. No i hmm... Jego rodzinka jeszcze nie wie, że my może coś... I mu powiedziałam, że denerwuję się tym weselem, bo nie wiem, jak jego rodzina zareaguje. On odpowiedział, że pomoże mi. I że przestawi mnie jako swoją przyszłą żonę.....................

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

najeczko, a jak zrobiłaś tą panią z podpisu? Ja się nie mogłam odnaleźć na tej Vitalii...

Stary 2010-09-12, 16:35   #52
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
No brawo dla Niego zwłaszcza,że trzyma teraz wagę, a otyły był od dzieciństwa.)
Piersi możesz sobie bandażem obwiązać, zabieg popularny na zawodach
A dlaczego akurat do 12 stycznia? Masz jeszcze 3 miesiące, więc powinno się udać. Będę trzymać kciuki

---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

Zrestartowałam ustawienia mms i Internetu i na początku nic to nie dało, ale teraz jest dobrze-ciekawe na jak długo.
To mam nadzieje, ze tak juz zostanie z telefonem.

Nigdy fanka biegania nie bylam, wole stepper lub wlasnie orbitrek, ale kto wie, moze kiedys, jak juz bede lzejsza bedzie latwiej
A 12 stycznia to nasza 3 rocznica

Cytat:
Uwierz mi, ze chcialabym wygladac jak ta pani z Twojego podpisu - a po Twoich zdjeciach moge Cie zapewniac, ze tak nie wygladasz

Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
Wlasnie Moje piekne Maskaradki staja sie za duze na moje bimbalki
Stary 2010-09-12, 16:36   #53
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
To masz okazję, żeby sobie nowe kupić...
Stary 2010-09-12, 16:36   #54
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
taaa, za to większe łydki i uda większe i ocellulitowane
Stary 2010-09-12, 16:38   #55
raingirl
Zakorzenienie

Melduję się w nowej części
W ogóle to myślałam, że jak wrócę to będę miała 10 stron do nadrabiania a tu taka posucha
Cytat:
rain, kurczę, zachęciłaś mnie tym swoim kremem AA, aż chyba jutro go poszukam i wypróbuję
Polecam
Cytat:
ekhm, własnie przeczytalam 16 stron o ogrodach w eksstolicy. chcę ómrzyyyyyyyyć
z całym szacunkiem dla Twoich studiów, Rain
Miło mi, że o mnie pomyślałaś
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 16:38   #56
Korniszonek2010
Wtajemniczenie

Cytat:
Korniszonku, z tym konwertowaniem to nie tylko HTC tak ma, ja tak miałam chyba w Motoroli którejś (W510), też jak sms był długi, to się robił MMS... tylko mi to wyświetlało, ten moment, więc po prostu wysyłałam część i pisałam drugiego smsa.
Simply, no w sumie moja mama też tak przygotowywała, tylko nie wiem, jakoś się boję, że sobie nie dam rady i je popsuję, a tego sobie nie daruję, bo uwielbiam kanie

G. zaprosił mnie na wesele swojej kuzynki za 2 tygodnie. Powiedział, że chciał mnie zaprosić na zamku, ale że może to nie wypalić, więc wolał wcześniej. No i hmm... Jego rodzinka jeszcze nie wie, że my może coś... I mu powiedziałam, że denerwuję się tym weselem, bo nie wiem, jak jego rodzina zareaguje. On odpowiedział, że pomoże mi. I że przestawi mnie jako swoją przyszłą żonę.....................

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

najeczko, a jak zrobiłaś tą panią z podpisu? Ja się nie mogłam odnaleźć na tej Vitalii...
Mi niby też pokazuje kiedy zamienia, ale nie mogę wtedy przestać pisania, a jak skasuje kilka słów to już mi nie wraca do smsa. Nigdy czegoś takiego nie miałam ani w nowszych ani starszych telefonach.
Kurczę justyna Wy z G. to już w ogóle telenowela pełną gębą. A gadaliście ze sobą o tym co było źle,żeby nie popełniać w przyszłości tych błędów?
Stary 2010-09-12, 16:40   #57
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Mi niby też pokazuje kiedy zamienia, ale nie mogę wtedy przestać pisania, a jak skasuje kilka słów to już mi nie wraca do smsa. Nigdy czegoś takiego nie miałam ani w nowszych ani starszych telefonach.
Kurczę justyna Wy z G. to już w ogóle telenowela pełną gębą. A gadaliście ze sobą o tym co było źle,żeby nie popełniać w przyszłości tych błędów?
Ech, rozmawialiśmy, ale nie robię sobie zbyt wielkich nadziei na jego poprawę przynajmniej, nie chcę się kolejny raz rozczarować.

Stary 2010-09-12, 16:42   #58
Korniszonek2010
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Melduję się w nowej części
W ogóle to myślałam, że jak wrócę to będę miała 10 stron do nadrabiania a tu taka posucha

Polecam

Miło mi, że o mnie pomyślałaś
Wypraszam sobie, ja z simply pięknie nabijałyśmy posty pod nieobecność prawie każdej z Was
Cytat:
To mam nadzieje, ze tak juz zostanie z telefonem.

Nigdy fanka biegania nie bylam, wole stepper lub wlasnie orbitrek, ale kto wie, moze kiedys, jak juz bede lzejsza bedzie latwiej
A 12 stycznia to nasza 3 rocznica

Uwierz mi, ze chcialabym wygladac jak ta pani z Twojego podpisu - a po Twoich zdjeciach moge Cie zapewniac, ze tak nie wygladasz

Też mam nadzieję, że telefonowi już tak zostanie,jeszcze sobie jakoś musze poradzić z tymi mmsami i będzie dobrze
Też chciałabym kupić sobie orbitrek,ale mieszkam w bloku i postawiłabym go chyba na klatce schodowej
Stary 2010-09-12, 16:43   #59
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
taaa, za to większe łydki i uda większe i ocellulitowane
Bo Cię zapiszę do programu Jak dobrze wyglądać nago.
Wcale nie masz większy ud i łydek!
Stary 2010-09-12, 16:44   #60
Korniszonek2010
Wtajemniczenie

Cytat:
Ech, rozmawialiśmy, ale nie robię sobie zbyt wielkich nadziei na jego poprawę przynajmniej, nie chcę się kolejny raz rozczarować.
Czyli coś na zasadzie: i byś chciała z Nim być i nie możesz?

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ----------

Cytat:
Bo Cię zapiszę do programu Jak dobrze wyglądać nago.
Wcale nie masz większy ud i łydek!
Chyba już nie emitują tej polskiej wersji?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości