![]() |
#31 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Życie bez przyjaźni...
Cytat:
![]() A matka to oddzielny temat, moze akurat ktos juz nie ma mamy, moze jest pomiedzy nimi wieksza przepasc wiekowa, nie kazdy ma szczescie i mama jest przyajciolka i mozna z nia pogadac na kazdy temat ( ja na szczescie moge i jestem jej za to bardzo wdzieczna) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
gsk , ja dalej się uczę ..
![]() ![]() ![]() Co do zakupów z przyjaciółkami... Hmm.. ja też nie lubię godzinami chodzic po sklepach. Po prostu lubie wejść , zobaczyć co jest i na tym koniec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja kiedyś miałam taką przyjaciółkę ale tak jakoś się skończyło ale w sumie nie żałuje bo zawsze wszystko musiało być tak jak ona chciała a jak nie to foch.
Po prostu Gośka ![]() Edytowane przez gsk Czas edycji: 2010-09-12 o 23:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Motty , zgadzam się z Tobą. Ja też mam to szczescie, ze znajduje w mamie przyjaciółkę <tak> Gorzej z tym , że ja już z mamą nie mieszkam... mieszkamy w dwóch różnych miastach . Oczywiście kontakt telefoniczny jest wielokrotny w ciągu dnia ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie pracuje, powiem szczerze że nawet nie szukałam ale mam taki plan że jak pojade do Belgi to znajdę sobie jakąś nie skomplikowaną prace, zapisze się na kurs flamandzkiego i jak się nauczę troche języka to wtedy się zapisze na ich kurs kosmetyczny i może tam coś znajde
![]() już po prostu nie chce tak żyć na odległość.
![]() |
#37 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ok pora na spanie ![]() ![]() Edytowane przez Motty Czas edycji: 2010-09-12 o 23:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
też spadam spać, dobranoc wszystkim
![]()
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Co tam kobiety? Ja się dziś wnerwiłam bo poszłam do biedronki po kalosze a tu już nie było, w sumie tak myślałam że pójdą jak świerze bułki ale taką cichą nadzieje miałam że może zostanie kilka par
![]()
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Ja niestety również nie posiadam przyjaciółki, ani TŻ. Miałam jedną bliską koleżankę, mieszkałyśmy razem, ale nasze relacje się posypały. Zmieniła się, zaczeła traktować mnie jak powietrze, wiec ja doszłam do wniosku, że nie ma już po co się starać i nie mamy już o czym ze sobą rozmawiać. Mam nadzieje, ze będzie mi dane spotkać kiedyś bratnią duszę, że prawdziwa przyjaźń nie istnieje tylko w "Jeziorze marzeń", książkach i komediach romantycznych. Chciałabym chociaż znaleźć jakieś fajne internetowe koleżanki, więc bardzo chętnie poklikam ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny..
![]() ![]() Bardzo chętnie do was dołącze, bo mam hm ten sam problem.. Brak faceta i funfeli takiej bliskiej, z którą mogę no wiecie wszystko0... Miałam przyjaciółkę, bardzo bliską, z którą mogłam o wszytskim pogadać, trwało to ładnych parę lat. Zawsze zarzekałyśmy się, że to wszystko przetrwa i nigdy się nie skończy.. Ale jednak.. I to z jej winy, bo zaczęła mnie oszukiwać, robiła "głupie" moim zdaniem rzeczy, za moimi plecami o czym dowiadywałam się od osób trzecich. Wszystkich obiegło, że fałszywa jest i się skończyło friendship... ![]() Teraz też mam koleżankę bliższą, ale przyjaciółką nawet jakbym chciała nie potrafię jej nazwać, bo w niektórych kwestiach mnie nie rozumie i nie potrafi poradzić... Tżta też brak niestety obecnie więc hmm wspomóżcie... ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Ja też od kilku lat nie mam żadnej bliskiej przyjaciółki. Miałam właściwie jedną, ale przez faceta się skończyło. Kiedy on wyjechał na 2 miesiące, miała dla mnie czas, ale kiedy już wrócił, ciężko było jej znaleźć dla mnie 5 minut. Nie chciała też się spotykać paczką (w której zresztą on też był). Kiedy jej powiedziałam, że traktuje mnie inaczej odkąd on wrócił pokłóciłyśmy się i ona się obraziła. Potem poszłyśmy do innych szkół, kontakt się urwał, chociaż próbowałam go ponownie nawiązać. Odezwała się do mnie jakieś 2 miesiące temu, chciała się spotkać żeby pogadać i być może zacząć się przyjaźnić na nowo. Ja się zgodziłam, ale jak jej jeden a potem drugi termin spotkania nie odpowiadał, to dałam sobie spokój i już mam to gdzieś.
W tej chwili mam dużo znajomych, ale są to raczej luźne znajomości, nie mam nikogo bliskiego oprócz jednej osoby, chociaż ostatnio też nie jest tak, jakbym chciała żeby było. Odkąd mój przyjaciel ma dziewczynę jest między nami inaczej, nawet ostatnio o tym rozmawialiśmy, bo nie odzywałam się do niego przez miesiąc (myślałam, że on coś do mnie ma). Z nim sprawa jest skomplikowana, bo coś więcej nas wcześniej łączyło, ale mogę powiedzieć, że jest mi w tej chwili najbliższy. W ogóle to ostatnio tracę wiarę w ludzi i gdyby nie wczorajsza rozmowa z przyjacielem to chyba bym sie całkowicie zamknęła na nowe znajomości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
no niestety z ludźmi różnie bywa
![]() jak to w piosence Reda i Spinache - "...nigdy nie wiesz kto może najmocniej cię zranić...." ale ważne jest to co może być ![]()
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Hej ja też nie mam przyjaciółki od czasu aż nasza paczka dziewczyn nie poznala chłopaków a potem każda wzieła ślub i ma swoje życie.... jedne wyjechały a o inny nie warto wspominać
Ja tez mam męża ale chciała bym mieć przyjaciółkę z którą mogła bym wyjść na piwo i poplotkować i takie tam...no cóż takie życie,,,
![]() |
#45 |
Przyczajenie
|
Widzę, że jest nas tutaj sporo, ja również nie mam soul mate. W liceum miałam wiele koleżanek , ale kogoś od serca nigdy. A jakoś wychodzi tak, ze mam samych kolegów, co wkurza mojego Tż.
Hmm może znajdzie się ktoś z Wrocławia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
Ja jestem z Wrocławia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Przyczajenie
|
Myślę, że możemy zebrać pare dziewczyn z Wrocławia i umówić się kawe i ploty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Ja też będę niedługo we Wrocławiu na stałe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Sądzisz, że tutaj znajdziesz przyjaźń? PRzeglądam od pewego czasu te wątki o przyjaźni, ale nie trafiłam na ani jedną historię taką, że... jedna napisała, że jej kogoś brakuje, druga napisała, że też jej kogoś brakuje i zostały przyjaciółkami. Każda szuka, ale bezowocnie. Tak mi się wydaje. przepraszam za szczerość, jeśli chciałaś się tylko wygadać, to pewnie już swój cel osiągnęłaś. A jeśli znajdziesz tu przyjaźń, to daj znać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny,a jest tu ktoś z kujawsko-pomorskiego?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:46.