![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: Zamojskie panny młode :)
Kupuję suknię w salonie Belcanto na ul. Długiej. Właścicielka bardzo konkretna i widać, że zna się na rzeczy. Weszłam tak tylko pooglądać, pomierzyć aby się rozeznać, kiedy p. Alicja (właścicielka) podeszła do mnie z ta suknią w rękach i zaczęła mnie przekonywać, żebym założyła. Na początku opierałam się, uważałam, że to nie dla mnie, jednak uległam. I było to najlepsze co mogłam zrobić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
no i zarezerwowałam termin
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
Ola_22 a na kiedy?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
na 11 sierpnia 2012
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
kurde a mnie na 2012 nie chcieli jeszcze zarezerwować terminu w kościele. Mogę zapytać w jakim kościele będziecie mieli ślub?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny!
Szkoda, że kiedy ja organizowałam wesele w Zamościu ( 05.2010 )to nie było tego wątku ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Raczkowanie
|
a skad wzielas namiary na ten zespol??
a w kosciele jeszcze nie bylismy...na prawde u ciebie nie ma terminow?? a jaki to kosciol????? ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
mozesz mi napisac mniej wiecej jak zaplacilas za uslugi w POWIEDZ TAK???? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
ola_22 po prostu jeszcze nie ma kalendarza na 2012 - za wcześnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
mam pytanie troszkę z innej beczki, a mianowicie czy wiecie gdzie w Zamościu lub okolicach można znaleźć do wynajęcia zabytkowe samochody do ślubu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Czy zna ktoś dobrego dj-a na wesele z okolic zamoscia ?? Bo też przekopałam cały internet i nic nie mogę znaleźć :/
![]() |
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
[QUOTE=Fraoch;25441136]no no to może spotkamy się na Rynku ;D Bo ja mam tą samą datę lol
![]() serio?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Rozeznanie
|
[QUOTE=Allilah;25459361]
Cytat:
a wesele w Gościniec kanclerz - tuż koło Rynku ^^ mój brat też tam miał i było całkiem spoko więc nie kombinowałam z innymi ;D A Ty ? Suknia już gotowa? ![]() I jak z kosmetyczką i fryzjerem? upolowałaś ciekawą ofertę jakąś? Bo ja mam z tym troche problem bo ślub na odległość organizuję LOL bo teraz nad morzem mieszkam ^^
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Dzięki ale już znalazłam samochód w Hrubieszowie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Przyczajenie
|
nena1984 a jak trafiłaś na ten dworek ujazdowski w ujazdowie? masz na nich jakieś namiary i więcej info bo w necie nic nie ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Przyczajenie
|
[QUOTE=Fraoch;25462635]
Cytat:
Wesele w Motelu "Polak"u p. Anny Polakowskiej, a kosmetyczka makijaż i fryzura u p. Moniki Masilonis. Suknię szyję w "Belcanto" (biała Hiszpanka, jeśli chcesz wyślę Ci zdjęcie) w Krakowie (bo tutaj mieszkamy i wesele też organizujemy na odległość ![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Dziewczyny, szukam firmy, która zajmuje się dostarczaniem białych gołębi na ślub. Nie wie któraś, kto w Zamościu zajmuje się tym?? Będę wdzięczna za info ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Rozeznanie
|
[QUOTE=Allilah;26036203]
Cytat:
Zaproszenia też sama robię - nie wiem czy wyjdą taniej (ogólnie jakbym wybrała pierwsze lepsze to pewnie taniej wyszłyby kupne ale ja się uparłam na takie które kosztują ok. 10zł za sztukę więc jak sobie sama zrobie to wyjdzie taniej ;D) oo... w Polaku pracuje mój kumpel ... ale akurat będzie na moim ślubie :P fajna stronka z inspiracjami - http://robimysluby.blog.pl/ - polecam bo polska - może oni coś wiedzą o gołębiach ? ;D
![]() |
![]() |
#47 |
Przyczajenie
|
Hej,
Nasz Wielki Dzień to 18.06.2011 r. Przyjęcie odbędzie się w "Karczmie pod lasem". Termin zarezerwowaliśmy tam już ponad rok temu, bo nie wyobrażaliśmy sobie innego miejsca — super jedzenie, miejsce, wystrój... Zespół, który wybraliśmy to POWER PLAY. Są dosyć drodzy (4200zł) ale byliśmy już na kilku weselach, na których grali i w 100% są warci swojej ceny. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Czy któraś z panien młodych szyje lub szyła suknie ślubną w Tissu w Zamościu? jeśli tak to co sądzicie o tym salonie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Przyczajenie
|
podaj maila, to Ci wyślę fotkę sukienki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
szyta w tym salonie?
Edytowane przez fitalasa Czas edycji: 2011-04-12 o 13:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Przyczajenie
|
[QUOTE=Fraoch;26073683]
Cytat:
podaj maila to wyślę Ci zdjęcie mojej sukni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
czy wiecie gdzie w Zamościu można kupić buty ślubne?
![]() |
#53 |
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny,
Dołączam do Waszego zacnego grona ![]() Planowany termin mojego ślubu to 1 października b.r. Jestem z Zamościa, ale koleje losu wywiały mnie z tego pięknego, renesansowego miasta, chociaż sentyment pozostał i stąd wybór miejsca na ten wielki dzień był oczywisty - Zamość - kolegiata http://www.katedra.zamosc.opoka.org.pl/wycieczka.htm - Motel Polak - http://www.motelpolak.pl/. Organizacją zajmuję się również na odległość. Niestety nadal brakuje mi fotografa i zespołu i jestem w kropce ![]() ![]() Osobiście sama robię zdjęcia, niestety samemu trudno ![]() Pozdrawiam Was serdecznie, Em ps fajnie, że nie jestem sama z Zamościa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na ten rok cena dla Zamościa i okolic to 1200 zł za pakiet od przygotowań do oczepin w tym album ze zdjęciami, zdjęcia na płycie i prezentacja dvd z podkładem muzycznym. Ceny na rok 2012 takie same jak na ten rok bez promocji last minute czyli 1500 zł. Na mniej oblegane terminy dodatkowy rabat.
![]() |
![]() |
#55 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie bylam na zadnym weselu gdzie grali, ale spotkalam sie z wieloma pozytywnymi opiniami. U nich na stronie (strona nie zbyt piekna...) mozna posluchac utworow w ich wykonaniu, dziewczyna ma sliczny glos ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- ja zamawialam przez internet z tej strony: www.something-blue.pl z tego wzgledu, ze mozna sobie wybrac dowolny kolor na kazdy dostepny model buta hehe ![]() osobiscie nie szukalam w Zamosciu wiec nie bardzo wiem gdzie mozna by jakies fajne buty znalezc
Edytowane przez olmia Czas edycji: 2011-05-14 o 14:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | ||
Przyczajenie
|
Witaj,
Myślę, że możesz spróbować w miejscach: - na starówce w sklepie Safian - przy ul. Grodzkiej 18 - na starówce w sklepie Ryłko - przy ul. Ormiańskiej 14 - na starówce w podcieniach (po lewej stronie jak stoisz tyłem do ratusza) - spróbuj też na allegro, tam czasem można znaleźć perełki ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
Może spróbuj tu - http://www.czymdoslubu.pl/ogloszenie...lubelskie.html - tel.510698991 albo - http://www.czymdoslubu.pl/ogloszenia...owe-retro.html i jeszcze tu: - http://slub-wesele.com/katalog_firm....iasto=#cattree Może coś wybierzesz ![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- [QUOTE=Allilah;26036203] Cytat:
![]() Jaki masz plan na te gołębie? To zapytam czy zechce je "wypożyczyć" ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#57 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Życie mi ratujesz ![]() ![]() ![]() o tutaj link z gołębiami ![]() http://www.youtube.com/watch?v=E9OEX...eature=related |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
dzięki za podpowiedzi na pewno sprawdzę
![]()
![]() |
#59 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#60 | |
Przyczajenie
|
[QUOTE=Fraoch;26073683]
Cytat:
A w którym Salonie szyjesz suknię?, bo ja również szyję w Gdańsku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.