Być z nią? Czy też nie? POMOCY - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-09-16, 08:58   #31
celtic_girl
Raczkowanie

Dot.: Być z nią? Czy też nie? POMOCY

Słucham??? Jeszcze sie zastanawiasz, jak zakonczyc zwiazek, zeby jej nie ranic?? To chyba jakas kpina. Kopnij ja w tylek, bo tylko na tyle zasluzyla. Gdyby mnie ktos traktowal, jak ona Ciebie, spalilabym mu chate! nie zranisz jej tym zerwaniem, bo z tego co widze, byles tylko jej zabawka do przytulania (co gorsza nie jedyna zabawka), nie wlozyla jakos specjalnie uczuc w ten zwiazek. Kłamliwa, fałszywa, niewierna i na dodatek bezczelna, bo klamie, kiedy wszystko jest jasne (szkoda, ze Ty tego nie widzisz). Wasi znajomi pewnie maja z Ciebie niezly polew...
celtic_girl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-16, 09:07   #32
prosty chlopak
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anonimm Pokaż wiadomość
Wiem jak to wygląda, opinie innych daja wiecej mi do zrozumienia, ale ciężko jest zakończyć miłość w którą tak mocno wierzyłem, czyli już nie łudzić się i nie wierzyć w to ze się zmieni? Ale w jaki sposób mam to zakończyć żeby jej nie zranić, bo uczucie miedzy nami pewnie jakieś jest, z mojej strony napewno z jej nie wiem...
Chłopie, a ciebie to ona mało razy cię zraniła??? Przestan się przejmować jej odczuciami, tylko kopnij ją mocno w tyłek, bo sobie na to zapracowała.

Wiem, ze wierzyłeś w uczucie, rozumiem to, bo sam tak miałem nie raz i jak coś się rozleciało, to też nie było mi z tym fajnie, ale przyszłośc pokazywała, że rozstanie było słuszne. A największą moją życiową pomyłką był kiedyś powrót do byłej, nikomu nie polecam, tobie zwłaszcza. Była to była, nie przypadkowo jest była.

Patrz naprzód, podrywaj inne (choćby dla sportu), o tamtej szybko zapomnisz.

Cel: 80,1 kg
prosty chlopak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-16, 09:11   #33
famra
Raczkowanie

omfg chłopie. zostaw już ją! Zasłużyła sobie na to i nie ma wogóle wątpliwości!
Na pocieszenie powiem ci mą życiową mądrość : pół świata tego kwiata więc nie dramatyzuj. jak nie ta to inna

P.S. jeśli z nią zostaniesz to udowodnisz, że jesteś ciepłe kluchy
famra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-16, 13:32   #34
50 latek
BAN stały

Cytat:
... nie wiem co zrobić jestem bez sił proszę o pomoc... (dodam że jestem przywiazany do niej i kocham ją )
Ale nie drutem stalowym i nie na zawsze!

Jeśli jesteś mężczyzną, to umów się z nią, wykasuj przy niej jej numer telefonu ze swojej komórki i powiedz: "Żegnaj! It's over!".

Jeśli nie jesteś, to czołgaj się za nią na kolanach i błagaj o jedno, choćby pogardliwe, jej spojrzenie, ale już nie proś o rady na wizażu.
50 latek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-16, 13:51   #35
Merys
Zakorzenienie

Twoja dziewczyna to zdzira pozbawiona sumienia, zrozum to wreszcie.
Jak masz z nia zerwac? Normalnie, powiedz wprost, ze nie bedziesz jej podnozkiem i to koniec. Swoimi uczuciami obdarz kogos, kto na to zasluguje.
Merys jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-16, 14:26   #36
xxewelinaxx_1990
Przyczajenie

conclusion: rzuć ją w ciągu pol godz od przeczytania ostatniego postu iii poczuuuj tą wolnosc! i ulge.
szkoda mi cie za***iscie, ale jak jej nie rzucisz, to sama z mila checia bym ci wwjeee**ba*ła. Tak że zgłoś sie do mnie jesli jej nie zostawisz;P

Kubuś Puchatek
xxewelinaxx_1990 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-16, 14:48   #37
PinkOrange
Raczkowanie

Jak dla mnie to Ty jesteś naiwny i tyle, już dawno powinieneś dać sobie z nią spokój. Poza tym wcale jej nie kochasz bo to widać po tym jak piszesz.. a tego, że ona nie kocha Ciebie powinieneś być pewien..
Z tego co piszesz widać, że Ty młody jesteś, więc daj sobie spokój i poszukaj sobie dziewczyny, która ma poukładane w głowie...
i mam też dobrą radę- pokaż ten wątek tej swojej "zaje.. bi.. stej" dziewczynie.. niech zobaczy co postronni o niej myślą.. może i ona przejrzy na oczy i zrozumie co to znaczy ranić drugiego człowieka...

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

i jak dla mnie to Ty możesz jej napisać smsa, że ot jest koniec między Wami, jeśli boisz się z nią spotkać.. skoro ona Ciebie tak traktowała przez ostatnie 13 miesięcy, to Ty możesz ją tak samo potraktować na sam koniec!!!!!
PinkOrange jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-16, 14:52   #38
0nasty0
Wtajemniczenie

GG do 0nasty0

A anonima nie ma.

lexie
Generalnie termin wzrokowiec tyczy się tego, że dana osoba się najłatwiej uczy,
zapamiętuje materiał wizualny, a nie tego, że musi się patrzeć na gołe panie.
0nasty0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-16, 14:53   #39
50 latek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez PinkOrange Pokaż wiadomość
.... i jak dla mnie to Ty możesz jej napisać smsa, że ot jest koniec między Wami, jeśli boisz się z nią spotkać.. skoro ona Ciebie tak traktowała przez ostatnie 13 miesięcy, to Ty możesz ją tak samo potraktować na sam koniec!!!!!
Mógłby zrobić i tak, ale gdy się z nią spotka oko w oko, to może wreszcie poczuje się jak facet z jajami.
Stary 2010-09-17, 07:46   #40
anonimm
Przyczajenie

Dziękuje za rady wkońcu to zakonczyłem, Zrobiłem tak...
"Spotkałem sie z nią wczoraj, powiedzialem co myśle, ze tez jestem czlowiekiem i mnie tez mozna zranic, ze ostatni twoj wyskok dal mi duzo do zrozumienia, ze nie jestem zadna zabawka zebys mogla mna manipulowac, powiedziałem, ZEGNAJ MOJA DROGA ADIOS FOREVER THIS IS OVER" odwróciłem sie i poszedłem, tylko ze ona nie odpusciła chciała mnie zatrzymac ale ja ucieklem i o, a teraz nie daje mi spokoju, dzwoni, pisze, i podejrzewam w pod szkola tez bd na mnie czatowac hehe... a ja nie potrafie juz na nią spojrzec... i dziwnie sie czuje
anonimm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-17, 07:56   #41
wandaweranda
Zakorzenienie

no i co się czepaicie tego jego "dla"? chlopak jest pewnie z Podlasia, tam się tak mówi.
wandaweranda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-17, 08:05   #42
celtic_girl
Raczkowanie

Dobrze zrobiles! Gratuluje dobrej decyzji, odwagi i tego, ze w koncu pokazales, ze sam siebie szanujesz
celtic_girl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-17, 08:09   #43
Merys
Zakorzenienie

Cytat:
"Spotkałem sie z nią wczoraj, powiedzialem co myśle, ze tez jestem czlowiekiem i mnie tez mozna zranic, ze ostatni twoj wyskok dal mi duzo do zrozumienia, ze nie jestem zadna zabawka zebys mogla mna manipulowac, powiedziałem, ZEGNAJ MOJA DROGA ADIOS FOREVER THIS IS OVER" odwróciłem sie i poszedłem, tylko ze ona nie odpusciła chciała mnie zatrzymac ale ja ucieklem i o, a teraz nie daje mi spokoju, dzwoni, pisze, i podejrzewam w pod szkola tez bd na mnie czatowac hehe... a ja nie potrafie juz na nią spojrzec... i dziwnie sie czuje
Brawo
Czujesz do niej obrzydzenie i wcale sie nie dziwie. Ignoruj ja jak tylko sie da.
Merys jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-17, 08:27   #44
50 latek
BAN stały

Cytat:
Brawo

Teraz już wiesz jak to jest być mężczyzną!
Stary 2010-09-17, 09:00   #45
legalna_blondynka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marcjannak Pokaż wiadomość
Nie potrafiłam doczytać do końca.
Czy Autor jest Polakiem i wie, jak posługiwać się językiem polskim?
Coś może być "podejrzane", a nie "podejrzliwe".
I to notorycznie źle stosowane słowo "dla".
Przepraszam, rzadko wytykam na forum błędy, ale tego się czytać nie da...
To po 1...

a po 2 tylko mi śmierdzi trollem??

Czy która kolwiek zna świętoszka... dobrego i kochającego, nie chodzącego w ogolę na imprezy i tolerującego non stop kłamstwa... i dziewczynę która mając takiego chłopaka robiła by go tak perfidnie w przysłowiowego konia? i to przez tak dlugi okres czasu?
a to o wakacjach "wujku" i byłym chłopaku brzmi jak z dramatu 5 kategorii...;/
A wiec ja nie znam takiego chłopaka...
Stary 2010-09-17, 09:19   #46
wandaweranda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez legalna_blondynka Pokaż wiadomość
To po 1...

a po 2 tylko mi śmierdzi trollem??

Czy która kolwiek zna świętoszka... dobrego i kochającego, nie chodzącego w ogolę na imprezy i tolerującego non stop kłamstwa... i dziewczynę która mając takiego chłopaka robiła by go tak perfidnie w przysłowiowego konia? i to przez tak dlugi okres czasu?
a to o wakacjach "wujku" i byłym chłopaku brzmi jak z dramatu 5 kategorii...;/
A wiec ja nie znam takiego chłopaka...
no nie wytykasz komuś błędy, a sama piszesz niepoprawnie
wandaweranda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-17, 11:51   #47
kropeeczka
Zadomowienie

chciałabym uwierzyc, że ona Cię z tym byłym nie zdradziła... no ale wybacz nie potrafie..

59kg
168cm
55kg!
kropeeczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-17, 14:01   #48
anonimm
Przyczajenie

Thumbs up Dot.: Być z nią? Czy też nie? POMOCY

ona twierdziła że mnie nie zdradza hę... argumentem jej było to że była tam chrzestna byłego, i że niby z nią spała, ale dowiedziałem sie ze z nim, od jego samego, hah....(powiedzial mi jeszcze że nie przeleciał jej bo wiedział ze ma chlopaka mnie ale powiedział ze macali sie w łóżku po alkocholu co smieszne jej były niedaleko mnie mieszka ~800m kolo mnie ) dziwna historia, pierwszy raz takie coś przeżyłem. Dziwnie to wyglada :P ale człowiek uczy sie na własnych błędach Życie to nie bajka, nie zawsze kończy się szczęśliwie Ale ciężko dojść mi do siebie ;p ale nie okazuje smutku, pokazuje ze jestem szcześliwy (ale w środku mnie dusi żal) :P
anonimm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-17, 14:11   #49
kropeeczka
Zadomowienie

jesteś bardzo mądrym facetem chodź trochę naiwnym ale ważne, że już nie dajesz się robić w bambuko a twoja była pojechała na te wakacje i rozumiem, że jej były za nie płacił tak? (nie przejrzałam dokładnie całego wątku)

59kg
168cm
55kg!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-17, 14:51   #50
Asiaa90
Zakorzenienie

Jak wyzej.. jestes bardzo madrym chlopakiem, ktory poprostu sie zakochal.. nieco naiwnym ale gdy sie kogos kocha to patrzy sie na ta osobe troche inaczej.. i pewnie dopiero za jakis czas zobaczysz ze zle robiles od poczatku w kazdym badz razie gratuluje podjecia najlepszej decyzji teraz mozesz sie sam pobawic, spedzic duzo czasu ze znajomymi.. do czasu az poznasz odpowiednia kobiete a przede wszystkim dojrzala.. bo niestety tamta byla dla mnie zwykla siksa, bez uczuc...
Zycze szczescia
Asiaa90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-17, 17:58   #51
kropeeczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Asiaa90 Pokaż wiadomość
Jak wyzej.. jestes bardzo madrym chlopakiem, ktory poprostu sie zakochal.. nieco naiwnym ale gdy sie kogos kocha to patrzy sie na ta osobe troche inaczej.. i pewnie dopiero za jakis czas zobaczysz ze zle robiles od poczatku w kazdym badz razie gratuluje podjecia najlepszej decyzji teraz mozesz sie sam pobawic, spedzic duzo czasu ze znajomymi.. do czasu az poznasz odpowiednia kobiete a przede wszystkim dojrzala.. bo niestety tamta byla dla mnie zwykla siksa, bez uczuc...
Zycze szczescia
zgadzam się w 100%.

59kg
168cm
55kg!
Stary 2010-09-17, 20:58   #52
myslov
Raczkowanie

Chłopie - to najlepsza rzecz jaką mogłeś zrobić Powodzenia!

Edytowane przez myslov
Czas edycji: 2010-09-17 o 21:00
myslov jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-17, 21:52   #53
Weronika265
Przyczajenie

Zostaw ją z czasem Ci przejdzie. Takiego kwiatu to pół światu. Najwyraźniej dziewczyna szuka wrażeń. Moze teraz chodzi jak zegareczek, ale to potrwa może góra dwa tygodnie i wcześniejszy stan rzeczy powróci.
Weronika265 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-18, 00:10   #54
marcela23
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wandaweranda Pokaż wiadomość
no i co się czepaicie tego jego "dla"? chlopak jest pewnie z Podlasia, tam się tak mówi.
Właśnie się zastanawiałam, czy to jakiś regionalizm, czy anonim po prostu tak już ma

Dobrze wiedzieć, że nie tylko kobiety są tak głupie i naiwne. Faceci też pozwalają się omotać. Mam nadzieję, że to już koniec tej historii.
marcela23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-18, 10:44   #55
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

Cytat:
Cytat:
ona twierdziła że mnie nie zdradza hę... argumentem jej było to że była tam chrzestna byłego, i że niby z nią spała, ale dowiedziałem sie ze z nim, od jego samego, hah....(powiedzial mi jeszcze że nie przeleciał jej bo wiedział ze ma chlopaka mnie ale powiedział ze macali sie w łóżku po alkocholu co smieszne jej były niedaleko mnie mieszka ~800m kolo mnie ) dziwna historia, pierwszy raz takie coś przeżyłem. Dziwnie to wyglada :P ale człowiek uczy sie na własnych błędach Życie to nie bajka, nie zawsze kończy się szczęśliwie Ale ciężko dojść mi do siebie ;p ale nie okazuje smutku, pokazuje ze jestem szcześliwy (ale w środku mnie dusi żal) :P

dobrze zrobiles i nie powatpiewaj w to...
czlowiek jest jeszcze cos wart gdy jest w stanie przyznac sie do bledu i probowac go naprawic .Ona jak widac jest niewiele warta o ile wogole cos.
Wkrotce "bol " minie. Nie sama miloscia czlowiek zyje. Odetchniesz. Pozansz kogos...bedzie dobrze
pzdr

...noszę twe serce z sobą (noszę je w moim sercu).

aniko 23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości