![]() |
#31 | |||
Przyczajenie
|
Dot.: Chyba kocham 2 mężczyzn, a za rok ślub... Doradźcie błagam...
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja jestem pewna, że kocham Tż i że chcę z nim być, że to coś najważniejszego w moim życiu, ale czuję się strasznie nie w porządku, strasznie nie fair z tym co czasami się we mnie odzywa do tego 2-go... Moim problemem nie jest wybór z kim chcę być, a to jak się tego niechcianego zauroczenia/fascynacji pozbyć... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Powinnaś się pogodzić z tym, że masz do niego słabość i przejść do porządku dziennego. Zwłaszcza że Twoje emocje są pozytywne, a TŻ nie zdradzasz przecież. Uważam, ze jesteś OK i nie masz podstaw się źle z tym czuć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
zgadzam sie z lexie i z Klarissa. Po pierwsze sprawiasz wrazenie jakbys nie kochała zadnego z nich. Stawiasz ich przyjazn nad Waszą miłosc? dla mnie to wyglada raczej jak pretekst zeby od kumpla sie nie odcinac. po drugie nie masz odwagi porozmawiac ze swoim partnerem. cos tu jest nie tak. ukrywanie, uciekanie od problemu, jeszcze nigdy nikomu nie pomogło go rozwiazac. porozmawiaj ze swoim partnerem, odetnij sie od kumpla i juz. wydajesz sie byc pewna ze ten kumpel tez chciałby z Toba sprobowac zwiazku (moze to tylko takie moje wrazenie) a jesli tak jest to zastanów sie na ile ta jego przyjzazn z Twoim facetem jest prawdziwa. to ze cos trwa od ilus lat nie ma wielkiego znaczenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |||
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam sie z Klarissa, tez mam wrazenie, ze nie kochasz zadnego z nich. Wychodzenie za maz, kiedy w glowie ma sie marzenia o innym mezczyznie, swietlanej przyszlosci nie wrozy. Niestety. Przykro mi to pisac, bo widze, zes nie glupia, ani podla. Tylko wyobraznia plata Ci okrutne figle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Mam wrażenie, że nie kochasz ani jednego ani drugiego. Na pewno w takiej sytuacji nie decydowałabym się na ślub. Jak można być z kimś, planować wspólną przyszłość a jednocześnie żałować, że narzeczony się pojawił w tym akurat, a nie innym czasie? Dla mnie nie do pomyślenia...
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Podejmij wreszcie decyzję i nie rozważaj opcji co by było gdyby.
"It's a long road When you're on your own And it hurts when They tear your dreams apart And every new town Just seems to bring you down Trying to find peace of mind Can break your heart It's a real war." 23.09.2010 born again...harder way ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie kochasz żadnego z nich. Biorąc ślub z aktualnym TŻ skrzywdzisz i jego i siebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
Nie da się" zjeść ciastko i mieć to ciastko..."
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Znajdz czas by przeanalizowac swoje uczucia, zastanow sie czego tak naprawde chcesz , czego pragniesz. Masz prawo wyboru jednak musisz miec na uwadze fakt iz tak czy siak poniesiesz konsekwencje swoich decyzji i dzialan. Czesto jest tak ze powroty sa niemozliwe a wizja szczesliwego zycia u boku tego czy tamtego mezczyzny czasem mija sie z rzeczywistoscia. Badz fair wobec kazdego z nich. Decydujac sie ostatecznie na zycie z jednym z nich, ogranicz kontakty z tym drugim , zerwij je badz utrzymuj dystans. Badz fair przede wszystkim wobec siebie samej i rozwiaz te sytuacje.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.