![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: On mi grozi.Co zrobić?
Cytat:
![]() Więc moja rada jest taka powiedz to komuś nie mówię o policji tylko o wiarygodnej osobie ... I jesli chłopak się znów doczepi to poprostu powiedz mu żeby się za przeproszeniem Odp...ił i jesli Ci coś zrobi to powiedz że wiedzą o tym co Ci zrobił wystarczająco wiarygodne osoby i na pewno nie ujdzie mu to na sucho ... i zagroź że jeśli nie da Ci spokoju to załatwisz to w inny sposób np jesli masz nagrywanie głosowe w tel to w kieszeni trzymaj tel i jak bedziesz go widziała zmierzającego w Twoją stronę to włączysz nagrywanie... a jesli Ci coś zrobi bedziesz miała dowód wystarczający aby nie dac mu z tej sytuacji wyjść na sucho... Taka jest moja opcja na ten temat ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ona ma racje tak bedzie najlepiej zrobic ... MOja kolezanka byla w podobnej sytuacji nagrala rozmowe jak jej grozi i wyslala mu przez internet cala rozmowe i jak jej cos zrobi to jej znajoma zaniesie to na policje i co?? Chlopak sie wystraszyl i dal spokoj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
a nie lepiej już chociażby same groźby pokazać na policji a nie tylko nimi straszyć? dlaczego ma mu to ujść na sucho?
#34 |
Zakorzenienie
|
Tak tylko były tez sytuacje że chłopak trafił do wiezienia i nasłał swoich znajomych aby załatwili to w zemście za niego... i może być tylko gorzej więc niech lepiej nagra rozmowę jak znów do niej się przyczepi i będzie miała spokój ... więc tak będzie chyba lepiej według mnie
|
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
ciężko mi mówić bo nie byłam i mam nadzieje nie będę w takiej sytuacji ale takie straszenie go niczego nie nauczy. Tak by poszedł do więzienia, i przynajmniej przez jakiś czas by nikomu nic nie zrobił a tak to jak nie ją, to kogoś innego skrzywdzi. Jak koledzy straszą, to i ich nagrać i pokazac policji. Tak mi się wydaje, wiadomo że to jest strach wtedy ale tak o też nie ma pewności że jej nic nie zrobi. Bo np. powie że jak doniesie na niego policji to ją jeszcze raz zgwałci i co? Ona nie pójdzie tym bardziej na policje.
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak w kółko żyć jej nie dali aż musiała się ulotnić ze szkoły... na dobre jej to nie wyszło więc lepiej nie rozdrapywać ran bo może być gorzej... i to znacznie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:10.