![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo bluzek, spodnie, torba, buty, chusty. S, M L :)
moze cos u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1285951820
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
coś za sztuczne rzęsy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
cos za staniczek h&m
![]()
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- edit: podoba mi sie torba ![]()
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Stanik pomarańczowy 70A push-up, stan 5, nienoszony w ogóle. coś za niego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam dla siebie
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
Jestem na tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
zdj torebki
![]() torebka jest pojemna swietna na codzien jak i na wyjazdy weekendowe mialam ja tylko 2-3 razy wiec jest w stanie idealny poprostu nie przepadam za brazowym kolorem Jeszcze jedno madre pytanie w sprawie marynarki: ma ona podszewke w calej marynarce? w rekawach rowniez? Edytowane przez candygirl666 Czas edycji: 2010-10-03 o 10:00 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
niestety nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Wtajemniczenie
|
Mogę się wymienić za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1285951820
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
1. Kozaki brązowe. Kocham je miłością absolutną, ale niestety są na mnie za duże. Kombinowałam z grubą skarpetą, ale nic z tego
![]() ![]() 2. Emu z Zary. Rozmiar 37, ale ja mam 39 i też dały radę ![]() 3. Czarne pantofle, rozmiar 38, ale bardziej to 39. Stan 5-, minus za lekko zniszczone fleczki, miałam je z 5 razy na sobie. 4. Białe trampki, 38. Miałam je parę razy, ale stan 4 ze względu na to, że są lekko pożółkłe przy podeszwie, nie wiem dlaczego ![]() 5. Japonki Inblu. Rozmiar 40. Stan 4, nie są zniszczone, ale mega brudne ![]() Edytowane przez lellum Czas edycji: 2010-10-03 o 17:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
11. Bluzka koronkowa Atmosphere. Stan 4+, bo koronka jest odrobinę zmechacona, ale trzeba się bardzo przyjrzeć. Rozmiar 38, bardzo ładnie się układa, jest na mnie trochę przyciasna i dlatego ją wystawiam, ale nie jestem pewna, czy chcę ją wymienić.
12. Koszulowa na haftki. Na zdjęciu kolor jest trochę przekłamany, bo jest to ciemny brudny róż. Rozmiar 38. Stan 4+. 13. Beżowa krótka bluzeczka. Kiedyś to było m, ale jest bardzo rozciągnięta i oceniam na l. Stan 3 ze względu na to rozciągnięcie. 14. Koronkowa bluzeczka, rozmiar s lub m. Ma podszewkę do pępka. Kiedyś była bardziej biała, ale teraz jest kremowa. Stan 4. 15. Krótka sweterkowa bluzeczka. Prawie nienoszona. Stan 5. Na zdjęciu wyszła pomarańczowa, ale ma bardzo ładny, intensywny czerwony kolor. 16. Kamizelka Topshop. Rozmiar 14. Stan 5-. 17. Piżamka Atlantic. Nienoszona. Jest z bardzo ładnego materiału w kwiatuszki wyszywane, na mnie za mała. Stan 5. 18. Koszulowa w paski, przy rękawach coś ala koronka. Rozmiar m wg mnie. Stan 5-. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
19. Bluzeczka Terranowa. Rozmiar s lub m wg mnie. Stan 4.
20. Żakiecik z krótkim rękawem. Rozmiar z metki s, ale to m jeśli nie l. Do tego jest pasek, którego muszę poszukać ![]() 21. Miętowe bolerko z długim rękawem h&m. Rozmiar 38. Stan 4. 22. Bluzka z łezką. Na zdjęciu wygląda fatalnie, ale jest z super materiału. Zgnitozielona. Stan 5-. 23. Czekoladowa bluzka z rozszerzanymi rękawami. Stan 5-. Rozmiar wg mnie s lub m. 24. Bluzeczka w romby. Stan 5-. Rozmiar s lub m wg mnie. 25. Sweterek biały Ginatricot. Stan 5. Rozm z metki s, ale to bardziej m. Ma bombkowate rękawy. 26. Beżowy sweterek. Stan 4. Rozmiar wg mnie s lub m. 27. Spódniczka fioletowa rozciągliwa. Rozmiar s lub m. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
28. Spódniczka New Look w srebrne kwiatki. Rozmiar wg mnie m.
29. Brązowy tulipan, niewyprasowana. Stan 4. Rozm wg mnie s, małe m. 30. Czarne rurki. Rozmiar 36. Materiał dżinsowy, kolor mocny czarny, na zdjęciu wyszedł blado. Obcięłam je i mi sięgają do połowy łydki. Nadają się do kozaków raczej tylko. Stan 5-. 31. Odrodniczki. Są niby na 146 cm, ale nadają się dla dziewczyny z rozm xs do kozaków, ja je tak nosiłam. Są bardzo fajne, mają przetarcia i skórzane elementy przy zapinkach i kieszeniach. Stan 4, bo mają dwa małe ślady po zapieraniu, w miejsce których przyczepiłam srebrne gwiazdki. 32. Dżinsowa spódniczka. Rozm wg mnie l. Stan 5. 33. Getry błyszczące do biegania lub jazdy na rowerze. Rozmiar s lub m. Raczej dla kogoś, kto trenuje na poważnie. Stan 5. 34. Brązowa torebka A5. Stan 4, bo rączki ma trochę przetarte, ale trzeba się przyjrzeć. 35. Materiałowa A4. Stan 4. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
36. Torebeczka brązowa z koralikami. Stan 4.
37. Materiałowa Topshop. Stan 4. 38. Materiałowa Troll. Stan 4. 39. Biała na długim pasku. Stan 4+. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
miejsce na dokładkę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś u mnie? Podoba mi się Bluzka z gumką. Stan 4. Rozmiar z metki xs, ale jest większa – s, jeśli nie m, na mnie jest trochę ciasnawa, choć materiał jest bardzo rozciągliwy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś za kozaki 41?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Rozeznanie
|
niesttey nic nie wpadlo mi w oko
![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post22464932 NOWY ciuszkowy ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455175 raj ciuszkowy ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455971 NOWE kosmetyki naturalne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:19.