![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Re: cesarka??
a'propos kupki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Re: cesarka??
a'propos kupki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
Re: Poród w wodzie
AgaKa napisał(a):
> A co myślicie o porodzie w wodzie? Początkowo myślałam o porodzie w wodzie, ale gdy wszystko przemyślałam odeszłam od tego pomysłu. Po pierwsze ja lubię mieć wszystko z góry przygotowane, zaplanowane (oczywiście wszystkiego co dotyczy porodu nie da się przewidzieć). A decydując się na poród w wodzie nie mam pewności, że wanna akurat będzie wolna. Nawet ostatnio czytałam o dziewczynie, która nastawiła się na poród w wodzie, ale ktoś zaczął rodzić przed nią i ona była rozczarowana ![]() Drugi powód, ważniejszy to taki, że to wcale nie jest tak do końca pewne czy taki poród jest super bezpieczny dla dzieciaczka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
Re: Poród w wodzie
AgaKa napisał(a):
> A co myślicie o porodzie w wodzie? Początkowo myślałam o porodzie w wodzie, ale gdy wszystko przemyślałam odeszłam od tego pomysłu. Po pierwsze ja lubię mieć wszystko z góry przygotowane, zaplanowane (oczywiście wszystkiego co dotyczy porodu nie da się przewidzieć). A decydując się na poród w wodzie nie mam pewności, że wanna akurat będzie wolna. Nawet ostatnio czytałam o dziewczynie, która nastawiła się na poród w wodzie, ale ktoś zaczął rodzić przed nią i ona była rozczarowana ![]() Drugi powód, ważniejszy to taki, że to wcale nie jest tak do końca pewne czy taki poród jest super bezpieczny dla dzieciaczka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
Dot.: cesarka??
Jesteśmy studentkami VI roku na Wydziale Lekarskim Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach. W ramach pracy w Studenckim Kole Naukowym przy Klinice i Katedrze Ginekologii i Położnictwa przygotowałyśmy ankietę, której wyniki chcemy wykorzystać w naszym badaniu. W związku z tym zwracamy się do Państwa z prośbą o uzupełnienie poniższej ankiety, która jest całkowicie anonimowa. Troszcząc się o bezpieczeństwo ankietowanych gwarantujemy oraz podkreślamy, iż wyniki posłużą wyłącznie do celów naukowych.
http://www.inter☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/interank...d6bfe27d73.xml Dziękujemy serdecznie Edytowane przez nataliabanas Czas edycji: 2013-11-22 o 15:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.