|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wymienię The Body Shop, Origins, Kryolan, Sephora
Za te sample raczej nic nie wybiorę.
Bali Bliss moim zdaniem pachnie bardziej jak owoce, ale ja sie też znam na tym jak wilk na gwiazdach )
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
ok pasuje mi, mozemy sie wymienic
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
.
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
A nie masz czegoś jeszcze poza wątkiem?
Szukam dobrego czerwonego lakieru do paznokci, fajnego zapachu dla faceta, płynu micelarnego, torebki we wzór krokodyla albo z monogramem.
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
bardzo bardzo chętnie przyjęłabym Delices, jaka to pojemność? poza wątkiem mam połowę balsamu Aquolina biała czekolada i może chciałabyś jeszcze coś? prooooszę
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze blush delice jest w negocjacjach i najpewniej poleci
|
|
#39 |
|
Rozeznanie
|
Cos u mnie za WELLA SP System Professional Flashlight nabłyszczacz do włosów, do kupienia jedynie w sklepach fryzjerskich (1/5)
*CZTERY PORY ROKU Balsam do ciała w piance (bajer ) (psiknęłam raz na próbę) *VIPERA Organic skin product świetlik do demakijażu zmęczonych oczu (1/3)? no trudno nie jestem z Warszawy
Edytowane przez Nunka8 Czas edycji: 2010-10-07 o 20:36 |
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
.
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Jednak po przegladnieciu mojej kosmetyczki interesuje mnie
CARTIER perfumy Delices de Cartier (nowe, bez kartonika, 100% oryginał) tylko za coś mega bomba super wow SEPHORA edycja limitowana, gel massage jelly "luxe noir" (1/2) z twojej listy mam napewno Aquoline ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- interesuja mnie ejszcze UWAGA! Mam też do oddania puste palety 3 i 5 INGLOT
|
#44 |
|
Zadomowienie
|
to może dobiore paletki do duraline za peelung?
---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- nie wiem bo nie wiem ile są warte |
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
.
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Po pierwsze gdzie zostały kupione perfumy
czy mozna prosic lepsza fotke perfum zaraz Ci napisze jaka jest moja propozycja ja od ciebie bym chciala CARTIER perfumy Delices de Cartier mark&spencer "purple passion" MOJO Be Different perfumy w etui (1/2) SUPER DEO magiczny dezodorant - minerał, starcza na rok (nowy) *SEPHORA edycja limitowana, gel massage jelly "luxe noir" (1/2) iNGLOT Kredka do oczu - kolor 36 paletki inglot (3 piatki,2 trojki) moge za to oddac aquolina rozowy grejpfrut cien dior zielona gruba kredka sephora nowy nyx cien grafit nowy nyx cien granat cien anew szczota do wlosów liner stila
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2010-10-08 o 10:58 |
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
na moje oko brakuje ok 10-15ml
![]() mimo to jednak bylabym zainteresowana ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- hmm moja propozycja jest taka CARTIER perfumy Delices de Cartier (3/4 bez kartonika, 100% oryginał) MOJO Be Different perfumy w etui (1/2) JOHN FRIEDA COLLECTION Straight ahead daily conditioner prostująca włosy (nowa) *SEPHORA edycja limitowana, gel massage jelly "luxe noir" (1/2) *INGLOT płyn Duraline (prawie cały) WIBO terra cotta eyeshadow - kolor 3 SUPER DEO magiczny dezodorant - minerał, starcza na rok (nowy) Puste paletki inglot 3 pro 5 i 2 pro 3 MOGE WTEDY ODDAC 1.Aquolina rozowy grejpfrut ok. 120/150ml brak zatyczki 2.CHRISTIAN DIOR EYE SHOW TESTER NIEWIELKI UBYTEK 472 Queen Of Green 3.ZIELONA KREDKA GRUBA SEPHORA 4.NOWY PIGMENT NYX CIEMNY NIEBIESKI 5.NOWY GRAFITOWY CIEN NYX 6.CIEN ANEW AVON UZYTY RAZ 7.szczotka do prostowania włosów 8.Nouba - Rainbow Eye Liner - 58 szaro-zielony z brokatem, tester, tylko raz testowany kolor na ręce Nouba, Rainbow Eye Liner (Kolorowy eyeliner) 9.Stila - Glitter eye liner - 08 Red Purple - fiolet testowany ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- jaki zel do masazu/? ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- a juz wiem ![]() ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- jedna intresuja mnie CARTIER perfumy Delices de Cartier (3/4 bez kartonika, 100% oryginał) MOJO Be Different perfumy w etui (1/2) JOHN FRIEDA COLLECTION Straight ahead daily conditioner prostująca włosy (nowa) *MARKS&SPENCER błyszczyk - "purple passion" *SEPHORA Paleta 2 cieni *INGLOT płyn Duraline (prawie cały) WIBO terra cotta eyeshadow - kolor 3 SUPER DEO magiczny dezodorant - minerał, starcza na rok (nowy) Puste paletki inglot 4szt inglot pro 5 masz jakies wklady inglota? ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- ide pw
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
.
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
hej rzeczy ktore leca do mnie powinnas zaznaczyc na bilo:P jako oddane
![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Hej nie odznaczylas jeszcze ze do mnie leci sephora paleta 2 cieni i 4 paletki pro5:P
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
.
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
coś za
*AVON 2 pomadki ochronne summer sheer lip balm (nowe), 2 rich moistrue lip balm (nowe), 1 lip balm vitamin E (nowa) *PROSALON Professional odżywka do włosów ??
|
|
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
.
|
|
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
masz może jeszcze tą paletkę po lewej ? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1286315125
jeśli tak to może odpowiadałaby Ci wymiana mojego peelingu za duraline i tą paletę właśnie? |
|
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
hej,
pisałaś u mnie odnośnie tego: "*wodę Benetton (HOT) zużycie minimalne ( z resztą widać na zdjęcu) poj 100 ml *MANHATTAN puder rozświetlający i bronzer w jednym -został tylko wypróbowany *błyszczyk COLLISTAR z serii EXTRA GLOSS kolor21 (nude bez żadnych drobinek) NOWY w opakowaniu *REVLON pomadka z serii vital radiance kolor 38 star pink (intensywny fuksjowy)- nowa(kolor wypróbowany na ręce)" zasadnicz w oko wpadły mi 3 rzeczy: - paletka AVON tiger eye - podkład ORIGINS -korektor DR HARNIK to jak się wymieniamy (i czy w ogóle )pozdrawiam |
|
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
Już niedługo dokładam lakiery do pazurków
Edytowane przez Iga_Mikos Czas edycji: 2010-10-10 o 00:11 |
|
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
.
|
|
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:08.

)