![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sicily D&G, Histoire d'Eau Mauboussin, Prada, Mahora Guerlain, Eau Pure Biother
ano dupka
![]() Cytat:
Dziewczyny, za Coco Mademoiselle najchetniej przyjme Fendi Life Essence, Alien Muglera, Chance Chanel edp - nowe, na prezent. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
BAN stały
|
Dot.: Sicily D&G, Histoire d'Eau Mauboussin, Prada, Mahora Guerlain, Eau Pure Biother
Dorotko nie denerwuj się na mnie, nie zapomniałam o naszej wymianie.
D&G ma korek, chyba oto pytałaś ![]() W tym tygodniu napewno dam Ci odpowiedź, przepraszam że to tak długo trwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
perfumove love
|
Szkoda
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Pomogę Ci wątek podciągnąć
![]() W sprawie Yvresse - Doroto, chętnie Ci go oddam, nawet za 30 ml, ale - masz może jakiś zapach owocowo-kwiatowy? ( Albo może planujesz jakąś dokładkę w tym guście to zaczekam, zarezerwuję....) ![]() Odpisałam u Ciebie abyś miała szybką odpowiedź ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Itako, odpisalam u Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:36.