![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Youtubowe parcie na szkło
W takim razie moja obecność tutaj dobiegła końca,zapewne temat będzie niedługo zamknięty
![]() (Osoby odpowiadające w wątku nie będą za każdym razem widząc nowy temat sprawdzać,ze zrozumieniem,czy takowy istnieje w wyszukiwarce. Autorki tematów owszem,powinny). Edit: No i niechcący zrobiłam drugą stronę wątku :<
![]() |
#32 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dla mnie takie recenzje to kant du.. . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
chcą -niech kręcą
![]() myślę,że powodów,dla których dziewczyny kręcą filmiki może być dużo .Niektóre mają wiedzę,którą chcą przekazać,niektóre być może chcą zaistnieć i się dowartościować, niektórym może się nudzić i to ich nowe hobby ,niektóre chcą zawrzeć nowe znajomości i należeć do jakiejś społeczności itd. Uogólniać tu nie można. Fakt -niektóre dziewczyny wystawiają się na pośmiewisko (często te najmłodsze),ale są też dziewczyny,które przekazują bogatą treść a nie tylko mówią o zaletach bambino ![]() Te rozmaite pytania ,torebki ,haule (tylko wymienienie "co kupiłam" )itd.-mnie nie interesują,więc to z reguły pomijam.Są też kanały ,na których dziewczyny robią jedynie TAGI o nich samych -nie są znane nikomu a na pierwszy rzut idzie tag "ileś tam tam faktów o mnie".To jest żenujące,ale co zrobić ?nie subskrybować ![]()
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
Ja lubie oglądać filmiki urodowe, porady czy recenzje kosmetyków. Kumpela chciała sobie kupić w aptece krem do twarzy już taki droższy na lato przeciw pigmentacji i ja przez przypadek znalazłam filmik gdzie właśnie była recenzja tego kosmetyku. Laska w filmie pokazywała, że krem wogóle się nie wchłania i ma biały kolor, nałożyła na ręke i próbowała rozsmarować i sie nie dało
![]() Nie nawidze filmików typu Luntek czy panienek które odpowiadają na kilka pytań o sobie jakby mnie coś to obchodziło. Taki śmietnik jak ktoś już to wcześniej powiedział. Kiedyś (rok temu lub 1,5 roku) kumpela przesłała mi filmik jak dziewczyna 16letnia opowiadała koleżankom bardzo szczegółowo o seksie z chłopakiem. Na drugi dzień dowiedziałam się z TV że chłopak się powiesił z tego powodu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to jak im nie pasuje to robią recenzje czy nie ?Nie mam zwyczju wierzyć we wszytsko co mówią w jedną i drugą stronę. Nie wiem jaka masz tv i prase ale w moich oprocz reklamy tej oczywistej w blokach i tej ukryet jest tez kilka innyc rzeczy które mozna zobaczyć i przeczytać. Jesli nie podobaja ci sie moje wypowiedzi to je ignoruj. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Musisz spojrzeć na temat z innej strony. Ktoś kto jest już jakiś czas na YT ma swoich widzów, kilka osób lubi tą osobę bardziej niż inne, występuje pewien rodzaj koleżeństwa... i wtedy taki tag "5 faktów o mnie" dla tego właśnie grona jest bardziej interesujący, niż dla osoby, która pierwszy raz wpada na kanał danego użytkownika. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
W Polsce mają dużo korzyści? Możesz mi powiedzieć, skoro jesteś tak bardzo w temacie, jakie korzyści oprócz zrobienia z siebie kretynki? Jeśli czytasz ze zrozumieniem wiesz, że o jakim typie filmików mówimy. Autorka wątku nie poruszała tych bardziej "profesjonalnych" a zupełną amatorszczyznę, która marnuje cenny czas innych. Nie będę wrzucała linków bo jest tego tak dużo że sama znajdziesz. Dalej twierdzisz, że Pannie A z miasteczka B płacą za to, że mówi o dupie maryni? P.S. Nie mam okresu, a Ty Paula78?
To nie tak że nie mam czasu, ale wiesz po prostu nie chce mi się handryczyć na forum. https://www.facebook.com/thefeelgoodplace1 Edytowane przez coff3ina Czas edycji: 2010-10-10 o 13:57 Powód: Taka wzmianka o fizjologii na potrzeby kolejnego "argumentu" |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Konto usunięte
|
Widziałam kilka takich filmików. No cóż nie przypadły mi do gustu. Nawet oglądałam tą jedną z popularniejszych, blondynka chyba z uk
![]() Szczerze nie interesuje mnie, czy jakiejś tam pannie puder X, odpowiada czy tez nie, i jak robi kreski na oczach ![]() ale co kto lubi. ![]() Najlepsze jest , że one się nagadają z 20 min o czymś co można przekazać w 5 minut . ( nie wiem czy wszystkie ale oglądałam 3 panny na YouTubie - jedne z popularniejszych ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
o ile wykonywanie fryzury czy makijażu krok po kroku zrozumiem (bo wtedy łatwiej załapać, niż czytając tylko opis wykonania
![]() ![]() ![]() to samo można przekazać, pisząc najzwyklejszą recenzję w stylu tych z KWC ![]()
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
No cóż, też mam jedną której nie cierpię wręcz, co zrobić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Konto usunięte
|
dodatkowo jeszcze żadna na wstępie nie powaliła mnie na kolana swoim makijażem, więc po co mam oglądać jej wypociny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
IMO jedne z bardziej profesjonalnych (bo nieesię to po prostu lubię) polskich youtubowiczek
http://www.youtube.com/user/82Inez#p/u/33/UQOHwPREThA http://www.youtube.com/user/MakijazeKasiD?blend=2&ob=1 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
A ja tam uważam,że jak komuś sprawia radość kręcenie filmików i wrzucanie ich na YT to niech to sobie robi. Faktycznie, pełno jest jakiś lasek,które mają małe pojęcie o kosmetykach i sposób ich prezentacji jest lekko mówiąc słaby
![]() Tak samo było z blogami, fotoblogami itd. Wszystko jest dla ludzi, pytanie tylko w jaki sposób z tego skorzystają. Albo staną się "popularne i lubiane", albo kontrowersyjne i wyśmiewane.
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
i tutaj jedna z dziewczyn która nie wypowiada się poza wrzucaniem pięknych makijaży
http://www.youtube.com/user/Camelotka86#p/u ta, to jest moja idolka, szkoda że nie prowadzi kanału i nie pepla "5 faktów o mnie" bo chętnie bym ją poznała http://www.youtube.com/user/annaant0.../8/UeMe1YfOAF4 kolejne laska od cudeniek http://www.youtube.com/watch?v=tX27pdxhKw4 błagam nie wmawiajcie mi że polski yt to samo dno i tylko dno ![]() Edytowane przez muszynianka Czas edycji: 2010-10-10 o 15:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() przed chwilą z nudów obejrzałam filmik w którym dziewczyna pokazuje makijaż krok po kroku , nic nie mówiąc tylko opisy, to chyba lepsze niż słuchanie kolejnego emmmm , ehhh generalnie ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Sg6ZA...eature=channel to jest dla mnie paplanie i właśnie nie wiem w jakim celu ![]() Edytowane przez 201607291951 Czas edycji: 2010-10-10 o 15:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
DOBRA, okej ale według mnie stwierdzenie że polskie laski na yt robią z siebie kretynki jest mocno przesadzone, podesłałam wyżej annaant0nina - cudowna.
jak wszędzie jak na każdych blogach fotoblogach znajdzie się... coś co nam się nie podoba np http://www.youtube.com/watch?v=3wHW_77vSW8 wywód o mydle w płynie, ale ludzie nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Camelotka86 ma talent oraz zdrowy umiar i jasny cel filmików za co należą jej się zdecydowane ![]()
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Jest wiele śmieci, no ale powiedz mi gdzie ich nie ma?:P
Nie znasz "śmieciowych" gazet? Filmów? Muzyki? Stron? Artykułów? Blogów? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() w ogóle większość porad ( nie tylko jej) to banały , więc śmiem twierdzić, że większość polskich gwiazd YouTube to porażka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
A od kiedy szusz jest gwiazdą ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Taaa dużo osób oglądało 85cukiereczek albo śledzili losy kasiaa01
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Podaj, ja siedzę "w temacie"
![]() 85cukiereczek była kontrowersyjną blondynką, takie no tipsy techno te sprawy, dziewczyna dość prosta na początku wiele osób ją dodawało by po prostu z niej szydzić a potem polubili i tak sobie po prostu włączali ![]() kasiaa01 to taka 11 latka która robi wielkie dramaty - przychodzi odchodzi, srelemorele... KandeeJohnson - jest popularna, ale za guru jej nie uważam, wie dużo ale... Chyba straciła leciutko sympatię widzów po "małych skandalach" z podmianą podkładu, sprawą o dzieci i wywlekaniem brudów no także... Edytowane przez muszynianka Czas edycji: 2010-10-10 o 16:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
.
|
muszynianka, czuje sie zalamana tymi linkami, ktore podalas
![]() ta druga dziewczyna ma dziwna maniere, denerwuje mnie jej sztucznosc. co do glownego watku- niektorzy ludzie maja taka potrzebe,zeby byc zauwazonym. czesc probuje sie lansowac w necie, a czesc wybiera np. rozmowy z toku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:37.