|
|
#31 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 126
|
Dot.: Jak sobie owin望 ch這paka wok馧 palca?
Cytat:
Do kiedy? Dop鏦i ch這p si nie zorientuje, 瞠 robisz z niego idiot? Do zar璚zyn gdy poczuje si "pewnie"? Do 郵ubu? Jak kto ma takie sk這nno軼i, 瞠 wiecznie musi gonic kr鏊iczka a jak z豉pie to kr鏊iczek ju nie jest fajny to w ko鎍u przestanie si starac. Nie mo積a udawac ca貫 篡cie, nie przeskoczy si pewnych rzeczy. I tak ZDROWO jest miec swoich znajomych, pasje i zainteresowania. Ale dobry zwi您ek to te taki gdzie w stosunku do partnera mo積a byc szczerym i mo積a si czuc przy nim swobodnie. To w 篡ciu dla nas najbli窺za osoba, sta造 partner, przysz造 m捫, kochanek, przyjaciel. Z t osob powinna nas 陰czyc szczera wi篥 a nie jaka zak豉mana gierka. Nie rozumiem jak mo積a nie widziec r騜nicy, i 瘸l mi kobiet, kt鏎e uciekaj si do takich sztuczek. Nigdy nie poczuj tego co ja nazywam totaln swobod bycia razem, brakiem wstydu, 100% szczero軼i. A to s rzeczy, kt鏎e w dobrym zwi您ku sk豉daj si na bardzo siln wi篥 陰cz帷 dwoje ludzi.
|
|
|
#32 |
|
.
Wiadomo軼i: 28 112
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;22591091]A ja mysle, ze jest na to recepta
ja to nazywam metoda 'zimnych i cieplych strumieni prysznica' tzn. raz badz za nim cala soba, a nastepnego dnia poudawaj jakbys o nim zapomniala przytul go, po chwili lekko odpechnij taaaaa..... a facet bedzie sie zastanawial czy przypadkiem nie masz rozdwojenia jazni
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Konto usuni皻e
Wiadomo軼i: 11 924
|
Cytat:
Swoja droga, ze niedawno bylam w zwiazku z pewnym chlopakiem - bylam uczuciowa, wylewna, troche chisteryzowalam, okazywalam mu zainteresowanie i uczucia i mnie skopal na koniec po dupie ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- [1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;22591091]nie staraj sie, tj. nie gotuj mu i nie prasuj, nie zasypuj prezentami.. badz oszczedna w wyrazaniu uczuc.. nigdy w zyciu mu nie mow: 'tylko Ty do konca zycia i nikt inny' lub: 'nie potrafilabym bez Ciebie zyc, nic by wtedy nie mialo dla mnie sensu' chwal go! ![]() w skrocie: kochaj siebie i swoje zycie, badz kobieta w zwiazku, wymagaj, doceniaj go, nie pozwalaj mu na za duzo, kokietuj nawet jezeli znacie sie 5 lat czy wiecej... daj przestrzen jemu i sobie. p.s. jeszcze jedno: ja wiem, ze to moze i trudne, ale niech Cie po pijaku nie oglada nigdy [/QUOTE]i skad wiesz, ze ja taka nie jestem? skad myslenie, ze to byla gra z mojej strony? gra to chyba jedynie z tym 'przytul i odepchnij po chwili', ale z cala reszta? dziewczyna napisala 'napiszcie o swoim doswiadczeniu', wiec jej napisalam Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 Czas edycji: 2010-10-10 o 22:47 |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 230
|
Gierki sa tu potrzebne, ale Ci kt鏎zy maj ch這pak闚 idealnych, tego nie rozumiej
|
|
|
|
|
#35 |
|
Konto usuni皻e
|
p.s. cale zycie w ten sposob postepowalam, dlatego, bo balam sie, ze jak za bardzo sie otworze, to koles poczuje, ze ma mnie w garsci i przestanie sie starac... mialam swoje zasady i bylam konsekwentna i jakos zawsze w kazdym zwiazku bylam szanowana i kochana, nie mialam problemow nigdy typu: 'nie ma dla mnie czasu', czy 'chyba mu zaczyna mniej zalezec', bo wydawalo sie, ze facet robil sie coraz bardziej za mna. Wszystkie zwiazki ja konczylam, a eks pisali jeszcze do mnie po paru latach od rozstania, ze nie udalo im sie poznac kogos takiego jak ja. I tak jak napisalam, ze zmienilam sie za ostatnim razem - nie wiem czy to przez to, ze sie szczerze zakochalam czy jaki byl tego powod, ale bylam po prostu dobra dziewczyna - wybaczalam, stalam sie bardziej tolerancyjna, nie bylo juz 'cieplo-zimno', a caly czas z mojej strony goraco i nagle widzialam jak ucieka z niego to uczucie, ale wtedy juz bylo za pozno na to 'cieplo-zimno' - dlatego pisalam wczesniej, ze lepiej zaczac od poczatku, zeby sobie dobre fundamenty stworzyc. Moze to i przykre, ze takie mam doswiadczenie.. moze nie wiem co to szczery, prawdziwy zwiazek.. natomiast wiem co zrobic, zeby owinac sobie faceta wokol palca
![]()
|
|
|
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 796
|
Hmm...jedne uwa瘸j 瞠by troszk "olewa" a w innym przypadku takie co doprowadzi do rozstania. Moim zdaniem idealnej recepty nie ma-ka盥y facet jest inny, tak jak ka盥a z nas. Na jednych dzia豉 jedno, na innych drugie
cho osobi軼ie uwa瘸m, ze przez chwalenie faceta te du穎 zdzia豉my |
|
|
|
|
#37 | |
|
Konto usuni皻e
|
Cytat:
placza tylko po nocach i jesc nie moga. Ciesze sie Sensitiv, ze mialas tyle szczescia trafiajac na chlopaka, ktory lubi stabilizacje, ale malo takich facetow p.s. co do rozdwojenia jazni, to predzej jemu sie rozdwoi, niz pomysli, ze to mi sie rozdwaja mezczyzni uwielbiaja niepewnosc, taka prawda i zawsze kobieta nie do konca 'zdobyta' bedzie ich pociagac - life is brutal
Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 Czas edycji: 2010-10-10 o 23:12 |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Moje pytanie brzmi: PO CO byc z byle kim, z kim kto si o nas nie stara itd itp? PO CO?
Moim zdaniem wtedy nale篡 odej軼 i poszukac tego "idealnego" dla siebie, a nie uciekac sie do gierek.
|
|
#39 | |
|
Konto usuni皻e
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
Troszk 鄉iesznie te brzmi wypowiedzi 25 letniej dziewczyny, kt鏎a wypowiada si tak jakby ca造 m瘰ki r鏚 pozna豉.
Moja kumpela niefortunnie przyci庵a/wybiera sobie nieciekawych typk闚. Po czasie okazuje si, 瞠 ka盥y z nich jest nie幢e skrzywiony emocjonalnie. Ma 26 lat... Na tej podstawie ma tak wszystkich facet闚 zakwalifikowac? Ja znam przypadek (m鎩 przyjaciel) zerwa z dziewczyn za takie gierki. Jak to si wyrazi: nie jest ju w gimnazjum, 瞠by si tak zachowywac, oczekuje zwi您ku a nie zabawy w kotka i myszk i irytuje go taka pannica. Facet 24 lata. M鎩 T ma podobne zdanie i podej軼ie i kilku koleg闚 te by si znalaz這. Wi璚 na podstawie w豉snych do鈍iadcze i otoczenia mog wysnuc zupe軟ie inne wnioski. Nie twierdz, 瞠 to nie dzia豉 co proponujesz. Mo瞠 i dzia豉. Moim zdaniem po prostu nie warto bo zwi您ek i tak b璠zie bez przysz這軼i.
|
|
#41 | ||
|
Konto usuni皻e
|
Cytat:
nie ma dla mnie czasu, mowi, ze jestem gruba.. nie chce mnie nigdzie zabierac', itd., itd. zaskakujace jest to, ze te wszystkie dziewczyny postepowaly w zwiazkach tak samo - oddaly sie tym facetom i temu zwiazki bez reszty. Jak same pisza: 'bylam taka dobra dla niego dziewczyna, robilam wszystko' i tutaj mamy to o czym pisalam, czyli: nie robic wszystkiego, byc niezalezna kobieta, szanowac sie, a co za tym idzie i on cie tym samym bedzie szanowac... nie pozwolic mu poczuc sie zbyt pewnie w zwiazku... nie mowic o wszystkim - taki jest swiat.. tacy sa mezczyzni.. myslisz, ze nie wolalabym facetowi kazdego dnia krzyczec jaka to nie jestem w nim zakochana i szczesliwa z nim? albo ile razy chcialam robic cos dla nich kosztem siebie.. ale nie oplaca sie ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Cytat:
zauwaz ile dobrych rzeczy wypisalam tak, zeby te dziewczyny naprawde czuly sie wartosciowe, cieszyly sie zyciem, bo to jest glowny problem kobiet, ze sie za bardzo angazuja i wkrecaja w zwiazek w imie wszystkiego w ich zyciu. Doczepilas sie pewnie do jednego zdania z tym 'cieplo-zimno' i od razu wszystko odebralas jako jakas GRE. Ja napisalam jakie kobiety lubia mezczyzni. Nie od dzis wiadomo, ze bardziej pociaga niezalezna, znajaca swoja wartosc kobieta, niz tzw. 'kobieta bluszcz' od ktorej uciekaja gdzie pieprz rosnie... To nie tez tak, ze pisze o tym z wlasnego doswiadczenia, ale takze z doswiadczenia przyjaciolek i wszystkich tych kobiet, ktore w zyciu znalam... a takze to forum mnie tylko utwierdzilo w przekonaniu, ze tak jest.. sytuacja Twojej kolezanki jest troche inna, aczkolwiek zastanowcie sie obie czy to przypadkiem problem w niej nie siedzi, ze przyciaga do siebie jakis konkretny model facetow ze 'skrzywieniami psychicznymi'. Taka pechowa czy po prostu do takich ja ciagnie? THINK! Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 Czas edycji: 2010-10-10 o 23:48 |
||
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
Cinderella Girl ma racje we wszystkim i wida, 瞠 ma wysokie poczucie w豉snej warto軼i, a nie tak jak niekt鏎e dziewczyny, kt鏎e sie tu wypowiadaj. Mam pe軟o kole瘸nek i wiem, 瞠 te, kt鏎e s pewne siebie i stosuj zasad ciep這-zimno maja ch這pak闚, kt鏎zy za nimi lataja i nie mog bez nich 篡. Mam te kole瘸nki, kt鏎e ca趾iem si po鈍i璚aj ch這pakowi i pokazuj, 瞠 im zale篡, a wtedy ch這pakom nie zale篡. Czyli jak dziewczynie zale篡 to ch這pakowi nie tak bardzo i na odwr鏒, wi璚 rady Cinderella Girl moim zdaniem s skuteczne i to bardzo
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czy wy rozr騜niacie NIE BYCIE kobiet bluszczem od GIEREK i nieszczero軼i? Wyt逝macz: Kobieta bluszcz to taka, kt鏎ej przyda豉by si porz康na psychoterapia. Bo NIE JEST normalnym widziec jedyny sens 篡cia w facecie, nie miec 瘸dnych znajomych pisac do niego 40 es闚 dziennie i ca造 czas ci庵le i bez wyj徠ku o nim my郵ec. Jednak tak samo NIE JEST normalne w zdrowym zwi您ku stosowanie jakiej GΣPIEJ NIESZCZEREJ FAΠZYWEJ zasady ciep這 zimno i pogrywanie z facetem. Ile tak mo積a? Poka瞠, 瞠 mi zale篡 i zaraz nie zale篡, on si nie mo瞠 czuc w 100% pewny o nie nie, niech sobie nie my郵i a du穎. A nie spotkam si z nim, a co on sobie w og鏊e wyobra瘸. Takie zachowanie w zwi您ku jest chore. I tak, na cz窷c m篹czyzn zadzia豉. Jednak zwi您ek b璠zie bez przysz這軼i. Czym innym jest kobieta, kt鏎a ZNA swoj warto軼, nie gl璠zi facetowi: a bo ty mnie zostawisz, a bo znajdziesz 豉dniejsz, a ja jestem brzydka, a jestem gruba a to a tamto. Ponadto ma zar闚no swoje pasje jak i znajomych. Dzieci czas mi璠zy wszystko, ale ma w 篡ciu priorytet: jest nim zwi您ek. Nie rzuca si wszystkiego na 貫b na szyje ale robi pewn hierarchi warto軼i. Tak jest kobiet kulturaln, fajnie jak jeszcze inteligentn i elokwentn ALE!!!!! Taka kobieta jest ODWROTNO列I uciekaj帷ej si do gierek, udawanych i nieszczerych zachowa panny. A to jak si zwi您ek rozwija zale篡 od cz這wieka, na kt鏎ego si trafia. Tutaj na forum pisz dziewczyny, kt鏎e maj problem. S康z, 瞠 drugie tyle a nawet wi瘯sza cz窷c jest szcz窷liwa, a skoro jest szcz窷liwa to po co o tym wypisywac? No, ale ja si nie wtracam. Jak komu wystarcza karykatura zwiazku z gierkami i udawaniami (kocham Ci, ale Ci tego nie poka輳 za bardzo), kt鏎y potrwa najewniej jaki czas i si rozpadnie, to jego sprawa.
|
|
|
#44 |
|
BAN sta造
Wiadomo軼i: 583
|
Negadir
Najpierw zastan闚 si o co Ci tak naprawd chodzi. Je郵i chcesz kr璚i facetami, uwodzi ich, bawi si nimi i ... by w konsekwencji sama - czytaj z uwag posty Cinderella Girl. Je郵i natomiast chcesz z warto軼iowym, prawdziwym m篹czyzn stworzy zwi您ek z przysz這軼i - czytaj z uwag posty Sensitiv. I pami皻aj! Prawdziwy m篹czyzna to m.in. taki, kt鏎y nie pozwala sob kr璚i i ze sob pogrywa w g逝pie gierki. Wyb鏎 nale篡 do Ciebie. "Je郵i chcesz by kochan, b康 warta mi這軼i." Owidiusz |
|
|
|
|
#45 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#46 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Fakt, nie by這 tak zawsze bo r騜nych ch這pak闚 w 篡ciu poznawa豉m, ale uwierz, je瞠li trafisz na tego odpowiedniego dla ciebie to nawet nie b璠ziesz go chcia豉 wok馧 palca owija. A jak koniecznie chcesz stosowa jakie gierki z facetem - to polecam ksi捫k 'dla czego m篹czy幡i kochaj zo透y'. tylko nie bierz jej a tak bardzo na serio
|
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;22591091]A ja mysle, ze jest na to recepta
ja to nazywam metoda 'zimnych i cieplych strumieni prysznica' tzn. raz badz za nim cala soba, a nastepnego dnia poudawaj jakbys o nim zapomniala przytul go, po chwili lekko odpechnij chwal go! ![]() w skrocie: kochaj siebie i swoje zycie, badz kobieta w zwiazku, wymagaj, doceniaj go, nie pozwalaj mu na za duzo, kokietuj nawet jezeli znacie sie 5 lat czy wiecej... daj przestrzen jemu i sobie. p.s. jeszcze jedno: ja wiem, ze to moze i trudne, ale niech Cie po pijaku nie oglada nigdy [/QUOTE]I jeszczej jedno pytanko do Ciebie je郵i mo積a Wydaje mi si to dobry pomys 瞠by zaskakiwa ch這paka ro積ymi pomys豉mi, wi璚 w takim razie podasz jakie przyk豉dy tych pomys堯w? Ja ch皻nie sama bym co wymy郵i豉, ale nie jestem za bardzo pomys這wa, ale te spr鏏uje wymy郵i co od siebie
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Innym razem wpad豉m do domu z dobrym martini, czy zrobi豉m mu obiad. Ma貫 rzeczy ale jego zawsze ciesz, mo瞠 dlatego dogadujemy si tak dobrze. Pomimo tego 瞠 mieszkamy razem, nie ma u nas m璚z帷ej rutyny.
|
|
|
|
#49 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kto jeszcze ma jaki pomys z niespodziankami itd?
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 6 757
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;22598498]nigdy TROSZK olewania nie doprowadzi do rozstania, uwierz mi. A jezeli juz, to powod musial byc jakis inny.[/QUOTE]
Owszem, to oczywiste, 瞠 pow鏚 b璠zie inny. Taki, 瞠 facet nie kocha. A je郵i przez "olewanie" zacznie si stara, to nie z mi這軼i do dziewczyny, tylko ZE STRACHU 瞠 nagle jego "w豉sno嗆" odejdzie. Tylko 瞠 ten strach z regu造 trwa du穎 kr鏂ej ni mi這sc, w zwi您ku z tym gierki na d逝窺z met nie zadzia豉j (m闚iac "d逝窺za meta" nie mam na mysli roku, czy dw鏂h tylko sp璠zenie z tym cz這wiekiem ca貫go 篡cia, abo przynajmniej wi瘯szej jego cz窷ci - bo do tego si to wszystko sprowadza, prawda?).
|
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
Ok ju wszystko jedno do czego doprowadzaja gierki, ja dosta豉m ju kilka rad i dzi瘯uj
A teraz mam pytanie o te niespodzianki i pomys造 jak zaskoczy ch這paka
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A i jeszcze jedno - jezeli mowisz o niespodziankach - masz na my郵i te przedmiotowe, male drobiazgi itd czy raczej czyny?
|
|
|
|
#53 |
|
Konto usuni皻e
|
[QUOTE=araneaa;22607103]Mo瞠 banalny pomys, ale kup sobie jak捷 豉dn , nietypow bielizn, czy przebranie (piel璕niarka, nauczycielka) i zaprezentuj mu si tak? QUOTE]
hehe odwazne, ale troche oklepane.. ja bym tam nigdy sie nie chciala przebierac w nikogo, bo chyba bym sie poplakala przy chlopaku ze smiechu w tym przebraniu sugerujesz, ze ubrac cos takiego, wejsc do pomieszczenia w ktorym jest on i robic wyuzdane miny? I to wszystko ma co, seks zainicjowac? O nieeee ![]() p.s. nikt sie ze mna zgadzac nie musi. To TYLKO moje zdanie w tym temacie. Uwodzic zawsze chcialam, bo lubie... Czy bawic sie? Wole ja sie bawic, niz zeby mna sie bawiono - nikt sie nie musi z tym zgadzac. Ja tylko odpowiedzialam na pytanie: 'jak sobie owinac chlopaka wokol palca?' - komu sie to podoba, to cos z tego wyciagnie, komu nie, to NIE i tyle... Proste. Nikogo do tego nie zmuszam przeciez... dyskusje uwazam za zamknieta ![]() Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 Czas edycji: 2010-10-11 o 16:08 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
|
|
#54 |
|
6 lat z wiza瞠m:)
Wiadomo軼i: 808
|
ja te jestem osob ciep陰 szczer i bardzo .. naiwn
![]() potrafi stan帷 na rz瘰ach dla osoby kt鏎 kocham i z po鈍i璚enia zupe軟ie przewrocic swoj swiat do g鏎y nogami! jak otworzy豉m ksi捫k 'dlaczego m篹czy幡i kochaj zo透y' to poczu豉m si tak jakbym wysz豉 z ciep貫go pomieszczenia na 30stopniowy mr霩. dok豉dnie, autorka trafi豉 w sedno sprawy, jestem 'mi陰 dziewczyn' wszystko 豉dnie pi瘯nie wyja郾ione czemu ostatnio zn闚 mam z豉mane serce. ![]() ja polecam t ksi捫k (jest du穎 innych tytu堯w ale ta naprawd mnie wzi窸a ) bo (do autorki ) znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie, lekko i z humorem: ) trzymaj si ciep這
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=915931 Edytowane przez firstdayofherlife Czas edycji: 2010-10-11 o 19:37 |
|
|
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 364
|
Cinderella Girl, w pe軟i Ci popieram. Robi dok豉dnie to samo co Ty, zachowuj si tak samo nie raz, nie dwa i to naprawd dzia豉!!!
Nie rozumiem totalnie uleg造ch kobiet, kt鏎e nie maj do siebie szacunku i wybaczaj kolejn ju z rz璠u zdrad "misia" ;] Kt鏎e nie maj swoich pasji, nie znaj swojej warto軼i, nie reprezentuj nic, nie dbaj o siebie, nie umiej uwodzic i nie potrafi zadbac o atmosfer odpowiedni. R闚nie bardzo ceni sobie niezale積osc i wolnosc ![]() I tym sposobem.... Ch這pak, za kt鏎ym zawsze ci庵n掖 si wianuszek dziewczyn, kt鏎y w ogole ich nie szanowa, bawi si nimi jak chcia, zab鎩czo przystojny uwodziciel, kt鏎y prowadzi manipulacje i gierki, kt鏎y 豉ma damskie serca.... zakocha si we mnie do szale雟twa Bo trafi dok豉dnie na damsk wersj siebie czyli mnie Nie jest owini皻y wok馧 palca, ma siln osobowo軼, na ca貫 szcz窷cie, bo nie znosz uleg這軼i Ale te metody dzia豉j, dziewczyny. Chocia ja po prostu jestem sob i to wszystko wynika z mojego charakteru i osobowo軼i KOBIETO, ZNAJ SWOJ WARTOSC!
'mo瞠sz krzycze na mnie, ile chcesz, poka, jak w 篡豉ch szybko p造nie krew, b璠 si u鄉iecha, bo wiem, 瞠 w 鈔odku jeste taki sam- za mocno kochasz, tak, jak ja.' Edytowane przez kcia161991 Czas edycji: 2010-10-11 o 23:22 |
|
|
|
|
#56 | |
|
BAN sta造
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;22607501]p.s. nikt sie ze mna zgadzac nie musi. To TYLKO moje zdanie w tym temacie. Uwodzic zawsze chcialam, bo lubie... Czy bawic sie? Wole ja sie bawic, niz zeby mna sie bawiono
- nikt sie nie musi z tym zgadzac. Ja tylko odpowiedzialam na pytanie: 'jak sobie owinac chlopaka wokol palca?' - komu sie to podoba, to cos z tego wyciagnie, komu nie, to NIE i tyle... Proste. Nikogo do tego nie zmuszam przeciez... dyskusje uwazam za zamknieta ![]() Mog豉by sobie uwa瘸 dyskusj za zamkni皻, gdyby to Ty pyta豉 o rad, a tak nie jest. Ty tylko rad udzielasz i w dodatku robisz to nie fair. Nie piszesz szczerze Negadir jak, pomimo 鈍ietnego wg Ciebie przygotowania teoretycznego i doskona造ch patent闚 na facet闚, Twoje sprawy wygl康aj w praktyce. Co dzi瘯i tym gierkom osi庵n窸a w 篡ciu osobistym. Czemu nie piszesz? Bo nie osi庵n窸a nic? Negadir, poczytaj wynurzenia Cinderelli na "rozstaniowym" i zastan闚 si chwilk nad nimi. Cytat:
ALE NIE OSZUKUJ, 浩 JESTE KIM INNYM, BO SI WYDA! ZMIE SI JE印I TRZEBA, ALE NIE GRAJ I NIE UDAWAJ! |
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 6 757
|
Cytat:
Cinderello, naucz si jednego. Je郵i komu radzisz, niech to b璠 rady dobre. A wiesz, co jest dobr rad? Takie, kt鏎e ju na sobie, tudziez na kim sprawdzi豉 i wiesz, 瞠 dadz pozytywne skutki. Twoje rady s twoim wymys貫m, stosowanym w praktyce od niedawna, na dodatek wobec ch這paka, kt鏎ego podobno "nie traktujesz powa積ie", wi璚 jak to si ma do mi這軼i i sta貫go zwi您ku? Nie ucz dziewcz徠 bawienia sie facetami, bo w tym momencie stajesz si tak sam szuj, jak facet, kt鏎y bawi si kobiet. Takie zachowanie jest ZΒ. Z貫 zarowno w wykonaniu kobiety, jak i faceta. I nie usprawiedliwiaj tego przykre do鈍iadczenia z przesz這軼i. Faceta nalezy traktowa jak CZΜWIEKA, nie jak zabawk czy pieska do tresowania. Nalezy mu si szacunek. A w takich gierkach szacunku nie ma.
|
|
|
|
#58 |
|
Konto usuni皻e
|
Wynurzenia na rozstaniowym? A co ja tutaj napisalam jak nic innego, ze zawsze mialam satysfakcjonujace zycie uczuciowe bedac taka jaka opisalam powyzej, dopoki nie zaczelam byc taka wlasnie dobra, kochajaca dziewczyna? Ze wlasnie facet mnie wtedy w tylek kopnal. Bylam taka jaka Wy mi radziliscie byc i dostalo mi sie po tylku... stad moje 'wynurzenia' na rozstaniowym, a wszystko rozgrywalo sie w przeciagu ostatniego roku. A co osiagnelam wczesniej? To, ze nikt nigdy nie zakonczyl ze mna znajomosci, ze robilam to zawsze ja, ze bylam szanowana i kochana i nie wiem, moze mialam tyle szczescia trafiac na swietnych facetow? Bo wszystkich moich eks, za wyjatkiem ostatniego, wspominam bardzo dobrze? Rozstawalam sie, bo mi uczucie przechodzilo - to byly powody. Oni ode mnie nie odchodzili. Do momentu az nie wiem, zakochalam sie moze szczerze i naprawde? I stalam sie mila, dobra dziewczyna za co na koniec spotkalo mnie co mnie spotkalo? Tzn. totalny brak szacunku, itd. Wspominalam czasy jak bylam inna, pewna siebie i jak wtedy mialam i jaki stosunek mieli do mnie mezczyzni i stwierdzilam, ze tak bylo lepiej. Nie wiem gdzie lezy prawda - napisalam, to co sama uwazam - czy nie kazdy ma prawo do wlasnego zdania? Trzeba tak siadac na mnie za to? Jak sami widzicie niektorzy sie zgadzaja, niektorzy nie - to normalne, to zycie.. Nikt mi nie moze zakazac tak myslec i postepowac, a jezeli przez to ja bede miala nieudane zwiazki czy zycie, to juz bede obwiniac o to tylko siebie. Poza tym, na tym forum nie przesiaduja 5-latki, ktorym co sie napisze, to tak zrobia, a mysle, ze dorosle juz dziewczyny, ktore odniosa sie do tego co pisze i albo im sie to spodoba, albo nie. Ja im niczego nie narzucam. Poza tym, wypiszcie mi prosze te wszystkie zle rzeczy z moich wiadomosci, ktore sa zle w zwiazkach? No ktore? To, ze czasami robie sie zdystansowana i troche zolzowata? Co jeszcze? Napiszcie, bo sama nie wiem gdzie wy tyle zla widzicie, a wiadomosc napisalam obszerna i wydaje mi sie, ze pare super rad tez w niej zawarlam
Zacytujcie mnie z tymi wszystkimi zlymi rzeczami. Czekam p.s. i to nieprawda, ze kcia pisze o czyms zupelnie innym. Napisala dokladnie to samo co i ja napisalam - przeczytaj moje wiadomosci raz jeszcze. A moze Ty nam sie, 50-latku, pochwalisz wlasnym zyciem uczuciowym? Taka rzadkosc goscic tutaj na wizazu mezczyzne, w dodatku 50-letniego, domnieniam, ze z duzym doswiadczeniem? Przeczytam o Twoim, na pewno cos wyciagne z tego. Dziekuje.
Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 Czas edycji: 2010-10-12 o 11:04 |
|
|
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
Odczepcie si od Ciderella Girl
|
|
|
|
|
#60 | |
|
BAN sta造
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;22621063]... Napiszcie, bo sama nie wiem gdzie wy tyle zla widzicie, a wiadomosc napisalam obszerna i wydaje mi sie, ze pare super rad tez w niej zawarlam
Zacytujcie mnie z tymi wszystkimi zlymi rzeczami. Czekam Zawar豉 wiele super rad, z kt鏎ymi si w pe軟i zgadzam, ale pomiesza豉 je z wieloma prowadz帷ymi na manowce. Czym innym jest by szanuj帷 si kobiet z charakterem, a zupe軟ie czym innym jest granie i manipulowanie facetami. Z tym pierwszym si zgadzam, z tym drugim nie. To pierwsze daje du瞠 prawdopodobie雟two przyci庵ni璚ia warto軼iowego m篹czyzny, to drugie nie. To pierwsze daje poka幡e szanse na zbudowanie trwa貫go zwi您ku, to drugie nie. Chcesz cytat闚? Prosz bardzo. Pierwszy z brzegu z pierwszego posta: [1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;22591091]A ja mysle, ze jest na to recepta ja to nazywam metoda 'zimnych i cieplych strumieni prysznica' tzn. raz badz za nim cala soba, a nastepnego dnia poudawaj jakbys o nim zapomniala przytul go, po chwili lekko odpechnij Kobieta z zasadami zachowa si tak w sytuacji, gdy m篹czyzna "pope軟i wykroczenie". Sp騧ni貫m si na randk - uzasadniony foch. Ta kobieta ma szacunek do siebie, nie pozwala marnowa swojego czasu, ceni go i tym samym siebie. Zosta貫m potraktowany zimnym prysznicem, bo ... zas逝篡貫m i wiem dlaczego. Wiem r闚nie co spotka mnie nast瘼nym razem. Znam zasady jakich ona przestrzega. Zaczynam je szanowa i respektowa, albo ... odchodz je郵i nie chc/nie potrafi im sprosta. To co Ty proponujesz, to foch dlatego bo poniewa. Jak ma豉, kapry郾a dziewczynka w podkolan闚kach. Przyci庵asz i odpychasz bez powodu. Zrobisz tak par razy, a ja nie b璠 wiedzia o co chodzi, to na kolejnej randce dostaniesz pluszowego misia z zaleceniem, aby go sobie przytula豉, albo rzuca豉 do k徠a w zale積o軼i od nastroju. Ten pluszowy mi to b璠zie wszystko co Ci po mnie pozostanie, bo nie mam ochoty budowa zwi您ku na lata z niestabilnym emocjonalnie dziewcz徠kiem, kt鏎e samo nie wie o co strzela fochy. Poszukam sobie prawdziwej kobiety, dla kt鏎ej b璠 partnerem. [1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;22621063] p.s. i to nieprawda, ze kcia pisze o czyms zupelnie innym. Napisala dokladnie to samo co i ja napisalam - przeczytaj moje wiadomosci raz jeszcze. A moze Ty nam sie, 50-latku, pochwalisz wlasnym zyciem uczuciowym? Taka rzadkosc goscic tutaj na wizazu mezczyzne, w dodatku 50-letniego, domnieniam, ze z duzym doswiadczeniem? Przeczytam o Twoim, na pewno cos wyciagne z tego. Dziekuje.[/QUOTE]Nic Ci nie b璠 udowadnia. A skoro mnie znasz, to znasz r闚nie moje 篡cie uczuciowe. Cytat:
"Mi這嗆 nie zna kupczenia. Mi這嗆 nie zna strachu. Mi這嗆 nie zna rywalizacji." Vivekananda |
|
|
|
![]() |
Nowe w徠ki na forum Intymnie
|
|
|
«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
| Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:07.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ja to nazywam metoda 'zimnych i cieplych strumieni prysznica'
tzn. raz badz za nim cala soba, a nastepnego dnia poudawaj jakbys o nim zapomniala

nie ma dla mnie czasu, mowi, ze jestem gruba.. nie chce mnie nigdzie zabierac', itd., itd. zaskakujace jest to, ze te wszystkie dziewczyny postepowaly w zwiazkach tak samo - oddaly sie tym facetom i temu zwiazki bez reszty. Jak same pisza: 'bylam taka dobra dla niego dziewczyna, robilam wszystko' i tutaj mamy to o czym pisalam, czyli: nie robic wszystkiego, byc niezalezna kobieta, szanowac sie, a co za tym idzie i on cie tym samym bedzie szanowac... nie pozwolic mu poczuc sie zbyt pewnie w zwiazku... nie mowic o wszystkim - taki jest swiat.. tacy sa mezczyzni.. myslisz, ze nie wolalabym facetowi kazdego dnia krzyczec jaka to nie jestem w nim zakochana i szczesliwa z nim? albo ile razy chcialam robic cos dla nich kosztem siebie.. ale nie oplaca sie