|
|
#32 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: a w zamian oddam Lakiery OPI
hmm nie orientuje sie ile takie perfumy kosztuja?? rozumiem iz jest 20ml na 100%
![]() moze 3 opi i 1 china glaze?? ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() bo do twarzy to raczej staram sie uzywac aptecznych kosmetykow .... tusz HR brzmi niezle - tylko ze ostatnio znalazlam swoj ideal z clinique i inne tusze poszly w odstawke. A nie masz jakiegos balsamu do ciala?? |
||||
|
|
|
#33 |
|
Kici kici miau miau
|
mam Aquoliny i Avene o ktorym pisalam
2x 40/50 ml
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
hehe a ja myslalam ze to mleczko do demakijazu
![]() a ktore to dokladnie mleczko avene?? |
|
|
|
#35 |
|
Kici kici miau miau
|
te:
http://www.avene.com.pl/dermokos.php...jacciala&ind=1 z tymze ja mam miniaturki bez dozownika: poszlam zobaczy i dokladnie mysle ze w jednje jest 40/50 ml a w drugiej 30/50 ml, mam jeszcze Aquoline Mufinkowa ok. 100/125 ml
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aqualina nie dla mnie..... |
|
|
|
|
#37 |
|
Kici kici miau miau
|
no szkoda
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
na sile nie bede sie wymieniac - wiec moze jeszcze cos niedlugo przybedzie do Twojego kramiku a wtedy chetnie oddam opika
|
|
|
|
#39 |
|
Kici kici miau miau
|
zalozylam wlasnie - popatrz
![]() na sile? nigdy !
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
czesc,moze cos u mnie za 3ci od lewej na zdjeciu?
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
wszystko co by mi sie mogło podobac przewyzsza wartoscia lakier
---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- patrzylam,patrzylam ale niestety nic mi sie nie przyda |
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
a co na przyklad? moze cos dorzucisz w takim razie....
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
np. 174. Chanel Blush - kolor Tea Rose - uzyty testowo jakies 7 razy, mam welurek i kartonik
ale niestety na wydaniu mam tylko to ca w watku w podpisie |
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok, rzeczywiscie chyba nic z tego...pozdrawiam. |
|
|
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
Podobają mi się lakiery:
OPI you don't know jacquest (tylko testowany) OPI on Collins Ave. (testowany) Może znalazłabyś coś za nie na moich wątkach. |
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie maseczka irysowa weledy
|
|
|
|
#47 |
|
Zadomowienie
|
Jestem chętna na wymianę, ale trochę mało Ci się u mnie spodobało. Za maseczkę mogę przygarnąć tylko jeden lakier, a zależy mi co najmniej na tych dwóch, które wymieniłam (poza nimi chętnie przygarnęłabym ten do frencha).
Może znalazłabyś coś jeszcze, bo najsensowniejsze są większe wymiany (oczywiście nic na siłę). |
|
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko niestety jak na razie ten lakier do frencha jest w rezerwacji |
|
|
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
W takim razie czy mogłabym prosić o rezerwację tych dwóch, które wymieniłam (OPI you don't know jacquest, OPI on Collins Ave.).
Kiedy będzie coś wiadomo o tym do frencha? Bo jakby on się zwolnił przygarnęłabym wszystkie trzy. |
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
hej, w takim razie rezerwuje dla Ciebie te 2 lakiery - niestety ten do frencha poleci w swiat
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() niestety ale nic mi u Ciebie nie wpadło w oko
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam
|
|
|
|
#56 |
|
Zadomowienie
|
Widzę, że rezerwacje się zwolniły, więc może się nam uda w końcu wymienić.
Proponuję: - intensywnie pielęgnująca maseczka z irysem Weleda, NOWA http://www.weleda.com.pl/?m=10030101040 - perfumowany balsam do ciała Gucci by Gucci, 100 ml NOWY za: OPI you don't know jacquest (tylko testowany) OPI on Collins Ave. (testowany) OPI Who Needs a Prince fajna propozycja do frencha (zuzycie - jedno malowanie) Najchętniej dodałabym Ci jeszcze: - mleczko classic z irysem do twarzy Weleda, NOWE http://www.weleda.com.pl/?m=10030101060 - tonik z irysem Weleda, NOWY http://www.weleda.com.pl/?m=10030101080 za pozostałe OPI, czyli: OPI Conquistadorable Coral czerwony wpaadajacy w malinę, - jedno malowanie OPI tickle my francy (uzyty 2 razy). Taka wymiana wydaje mi się najbardziej sensowna i myślę, że dla obu stron satysfakcjonująca. Za jednym razem pozbędziesz się wszystkich lakierów OPI w zamian za nową serię kosmetyków Weledy i nowy balsam Gucci by Gucci .Co Ty na to? |
|
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwolniły sie ale ostatnio doszłam do wniosku iz maseczek mam jeszcze pełno w domu (bardziej teraz przydałby mi sie jakis krem do twarzy). Co do mleczka i toniku irysowego - mam bardzo wrażliwa skóre i alkohol w nich zawarty tylko by ja podrażnił (dlatego używam miceli do demakijażu). Przepraszam ze tak marudzę ale chciałabym wymienić opik-i na cos co naprawde mi jest potrzebne i bede uzywac a nie masz jakiegoś kremu przeciwzmarszczkowego na wydaniu?? |
|
|
|
|
#58 |
|
Wtajemniczenie
|
Chętnie bym przygarnęła (choć najbardziej China Glaze) - może znajdziesz coś u mnie?
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:00.

pielegnacje minimalizuje, a kolorowke tez zreszta..mam na zbyciu mineraly EDM Linen konkretnie,tusz HR brazowy ale juz otwarty,baze Clarinsa Eclat Minute , miniature bazy Liss Minute clarinsa, mam jeszcze polowe opakowania zmywacza Chanela dwufazowego do oczu