![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymianka Dior,Clinique,Escada,Max Factor,apteczne i inne
Witaj,
podoba mi się puder Mac (tylko trochę obawiam się czy nie za ciemny będzie, light medium byłby raczej dla mnie idealny...) i ew. mleczko lipikar ![]()
![]() |
#33 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja jestem zainteresowana miniaturka flowerbomb,miniaturka tuszu diora i blyszczykiem Guerlain Bylabys zainteresowana taka wymiana?
![]() ![]() Edytowane przez Colakli Czas edycji: 2010-10-13 o 13:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Mogłabym ten odcień sprawdzić, w salonie Mac może udałoby mi się nawet jutro.
W przypadku wymiany na ten puder - zestaw który ode mnie wybrałaś musiałby ulec pewnej modyfikacji ![]() Czy widziałabyś coś zamiast błyszczyka Guerlain?
![]() |
#37 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- nic ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Dziekuje nic nie znalazlam
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
1.Czarny tusz do rzęs Max Factor False Lash Effect.Tusz zakupiony wczoraj tj. 10.10.2010 w drogerii rossman, został użyty tylko raz.Niestety mi nie odpowiada! Piszcie jeżeli jesteście zainteresowane.
1.Placenta Active jedno nowe zafoliowane opakowanie + połowa drugiego. 2.Henna Wax Treatment do włosów ciemnych użyta raz. coś u mnie za którąś / wszystkie z tych rzeczy?
![]() |
![]() |
#39 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hej , mozemy pisac u mnie bo troche sie juz gubie w tych watkach wszystkich ![]() interesuja mnie blyszczyki , chcialabym wiedziec konkretnie jakie to kolory narazie suzkam w necie. Juz znalazlam wydaja sie dosc ciemne, musialabym zobaczyc w perfumerii.Moze posiadasz jeszcze jakies inne dobrej firmy? ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Moze (Guerlain Terracana Indian Bronze, mam kartonik, zużycie ok. 5%. Mam kartonik, nieco sfatygowany niestety. Na pudełeczku zeszły napisy i farbka na dolnej części. )Chciałabym tylko zobaczyć jak wygląda na zdjeciu
![]() ![]() Edytowane przez Colakli Czas edycji: 2010-10-13 o 16:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
6.MAC puder w kamieniu.bronzer Mineralize Skinfinish Natural-kolor DARK -użyty kilka razy , dla mnie za ciemny , miał służyć jako bronzer.
cos u mneie?
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
nic
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za balsam escada? proszę, odpisauj u mnie
![]()
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie?
Czarny tusz do rzęs Max Factor False Lash Effect.Tusz zakupiony wczoraj tj. 10.10.2010 w drogerii rossman, został użyty tylko raz.Niestety mi nie odpowiada! Piszcie jeżeli jesteście zainteresowane. 3.Róż Sephora blush me ! w kolorze "rose rebelle "-raz użyty, jak nowy 2.Balsam Escada Marine Groove 50 ml-nowy 2.Henna Wax Treatment do włosów ciemnych użyta raz.
![]() |
#45 |
Kici kici miau miau
|
hej
![]() interesuje mnie puder mineralny MAC ![]() moge zaproponowac blyszczyk Guerlaina nr 865, z niewielkim ubytkiem, lakiery OPI tez by sie znalazly ![]() moge tez zaproponowac spore odsypki pigmentow MAC ![]() Edytowane przez ranka Czas edycji: 2010-10-14 o 09:06 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
Hej, gdzie mozna zobaczyc te rzeczy , ktore mi proponujesZ?Opi jakie konkretnie?
![]() |
#47 |
Kici kici miau miau
|
moge zrobic zdjecia - nie mam wątku aktualnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Kici kici miau miau
|
tak terazb patrze ze z OPI moze byc ciezko - moge oddac tylko kolor My Private Jet, do tego Sally Hansen Maximum Adhesion Base Coat, mam jeszcze zielony mietowy lakier TopShop
![]() z Chanela mam podklad Pro Lumiere - sęk w tym ze jesli sprawdzic w dekalkulatorze to on ma date chyba z 2005 roku ale jesli chodzi o to jak wyglada to zapach, konsystencja jest bez zarzutu - w razie czego moge dorzucic. aha mam jeszcze zielona kredke Smashboxa, mini kredke czarna Givenchy raz uzytą ok to robie zdjecia ![]() Edytowane przez ranka Czas edycji: 2010-10-14 o 09:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#51 |
Kici kici miau miau
|
no trudno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie
5.MAC puder w kamieniu Mineralize Skinfinish Natural-kolor MEDIUM uzyłam może ze dwa razy. 6.MAC puder w kamieniu.bronzer Mineralize Skinfinish Natural-kolor DARK -użyty kilka razy , dla mnie za ciemny , miał służyć jako bronzer. 7.MAC podkład Studio Fix NC25, mało uzywany, jest sporo ponad połowę + pompka . i diorskin ![]() takze troche tego znalazlam ![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- no pisalas u mnie w watku, ze interesuja cie kosmetyki smashboxa ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=452148
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=dimiti;22665499]interesuje mnie
5.MAC puder w kamieniu Mineralize Skinfinish Natural-kolor MEDIUM uzyłam może ze dwa razy. 6.MAC puder w kamieniu.bronzer Mineralize Skinfinish Natural-kolor DARK -użyty kilka razy , dla mnie za ciemny , miał służyć jako bronzer. 7.MAC podkład Studio Fix NC25, mało uzywany, jest sporo ponad połowę + pompka . i diorskin ![]() Dimiti ja jestem zainteresowana : -Smashbox cienie Modella, nowe i nieużywane, pojemność 3.6g- więcej zdjęc post 2 -Smashbox Green Room Bronzer w odcieniu Golden Glow, nowy i nieużywany. Pojemność 4g -Smashbox Lip Enhancing Gloss- True Color. Nowy i nieużywany w kartoniku. Odcień FAME. pojemność 6ml -Smashbox Lip Gloss- odcień Agent, pojemność 4,5ml- nieużywany- post 1 -Próbka Floverbomb Viktor&Rolf- pojemność wyjściowa 1.5ml- bez 2 psików Co ty na to? ![]()
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
ja bym chetnie wyprobowala puderki MACa te, ktore wypisalam
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#56 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja przejde sie do Sephory wieczorem i posprawdzam kolorki (jest jeszcze u ciebie benefit widze w fajnym kolorze) , ty sie zastanow.Gdybym mogla doradzic jezeli o zime chodzi wybralabym diora,jest delikatny i dopasowuje sie do kolorytu skory(Mac Fix mnie zima troche przesusza na policzkach, silnie matuje).Co prawda to minerał ale ja go kupiłam z myślą o jesieni, delikatnie matuje niestety dla mnie za jasny.
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
ok to sprawdz sobie na spokojnie i daj znac
![]() w sumie to najchetniej wzielabym wszystko, zeby przetestowac ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#58 |
Kici kici miau miau
|
moze cos teraz znajdziesz? za MSN?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za tusz Max Factor?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=398151 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za tusz MF i cement loreal ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:52.