Smutno mi - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-01-19, 15:25   #31
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka
Dot.: Smutno mi

Cytat:
Napisane przez Meme Pokaż wiadomość
hej Alien! To super że staracie sie o dzidzie! Wierze że szybko sie uda! A czemu sie wcześniej nie chwaliłas? Wika ma juz jakoś roczek chyba z małym haczykime, prawda? Trzymam kciuki ,zeby miała szybko rodzeństwo!
meme , post Alien jest jeszcze z przed ciąży z Wiką zerknij na datę
Madziorka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-19, 17:45   #32
schmetterling
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Madziorka Pokaż wiadomość
znalazłam , ale to chyba Kindzia wkleiła ten link
http://www.umamy.homestead.com/koncepcja_nat.html

EDIT: teraz to już zgłupiałam i nie wiem które mam pić?
Cytat:
no więc tak, byłam dzisiaj w aptece i niestety nie było niepokalanka , Pani stwierdziła że pierwsze słyszy o takiej nazwie, więc wróciłam do domu z wodą termalną za chwilkę pobuszuję troche w necie może znajdę jakiś sklep zielarski.

EDIT: znalazłam artykuł o niepokalanku pieprzowym i jest tam napisane zeby stosować go pod ścisłą kontrolą lekarza, wklejam link

http://mamo-tato.pl/article_show.php...s_id=1&ss_id=3

powiem szczerze ze chyba sobie go odpuszcze i poszukam innego zioła.

zerknijcie też na artkuł o wiesiołku
To ja podawalam tego linka do tego niepokalanka/agnusa pieprzowego,bo pisalam,ze moja ginekolog przepisala mi go na zbicie Prolaktyny i ktoras z dziewczat prosila o wiecej informacji. Zarowno to ziolo jak i wiele innych nie nalezy brac na wlasna reke,bo ziola tez maja wiele skutkow ubocznych,albo zle reaguja z innymi lekami
Stary 2007-01-19, 22:45   #33
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Cytat:
Napisane przez schmetterling Pokaż wiadomość
To ja podawalam tego linka do tego niepokalanka/agnusa pieprzowego,bo pisalam,ze moja ginekolog przepisala mi go na zbicie Prolaktyny i ktoras z dziewczat prosila o wiecej informacji. Zarowno to ziolo jak i wiele innych nie nalezy brac na wlasna reke,bo ziola tez maja wiele skutkow ubocznych,albo zle reaguja z innymi lekami
no to w takim razie odpuszczam ziółka nie chcę sobie przez przypadek zaszkodzić
Stary 2007-01-21, 10:12   #34
adatka
Zakorzenienie

Cytat:
no to w takim razie odpuszczam ziółka nie chcę sobie przez przypadek zaszkodzić
A ja nadal swoje ziółka pije ,bo tam pisze ze mozna stosowac z wszystkimi lekami, zobaczymy, jak narazie sie czuje znacznie lepiej i mdłosci sa mniejsze.
Stary 2007-01-21, 19:49   #35
schmetterling
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez adatka Pokaż wiadomość
A ja nadal swoje ziółka pije ,bo tam pisze ze mozna stosowac z wszystkimi lekami, zobaczymy, jak narazie sie czuje znacznie lepiej i mdłosci sa mniejsze.
To masz racje , sa jednak ziola,ktore nie sa calkiem obojetne na inne leki,czasami jakas choroba,albo chory narzad wyklucza picie danego ziola.
Stary 2007-01-27, 19:06   #36
Meme
Zadomowienie

GG do Meme

Cytat:
brak mi słów na własną głupotę...aż wstyd byc tak tępym łosiem...nie, wstyd to za mało powiedziane...

FILIPEK
http://tickers.baby-gaga.com/t/squsq...pek+ma+już.png

MADZIA
http://tickers.baby-gaga.com/t/bunbu...+Madzia+ma.png
Meme jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-27, 22:21   #37
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Cytat:
brak mi słów na własną głupotę...aż wstyd byc tak tępym łosiem...nie, wstyd to za mało powiedziane...
Meme, no coś ty żaden wstyd każdemu może się to przytrafić
Stary 2007-02-11, 11:53   #38
Alien
Wtajemniczenie

Cytat:
hej Alien! To super że staracie sie o dzidzie! Wierze że szybko sie uda! A czemu sie wcześniej nie chwaliłas? Wika ma juz jakoś roczek chyba z małym haczykime, prawda? Trzymam kciuki ,zeby miała szybko rodzeństwo!
Cytat:
Meme
Ty mi tu nie wróż rodzeństwa dla Wiki rozrabiaki tak szybko

-------------------------------------------------------------------
11.09.2008 - spotkanie z Katesią
Alien jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-14, 21:57   #39
adatka
Zakorzenienie

jest mi smutno -jakos dzis dopadł mnie dolek i szukam pocieszenia niestety jak to zwykle bywa nikt nie ma dla mnie czasu
wiem dzis walentynki kazdy ma swoje sprawy na glowie -romantyczna kolacje czy cos w tym stylu ,ja potrzebawalam z kims pogadac i zadzwonilam do przyjacolki ktora mi powiedziala zebym zadzwonila jutro bo zabardzo nie ma dla mnie czasu teraz... rozumiem.

Jak ja bardzo chcialabym miec dzidzie,to oczekiwanie i wogole wszystko mnie dobija mam nadzieje ze to tylko dzis mam taki zly dzien,nie wiem co sie ze mna dzieje chce mi sie plakac choc nawed nie wiem z jakiego powodu,wogole czuje sie jakas rozbita ehhhh ale maruda ze mnie...
Stary 2007-02-14, 21:58   #40
tiaara
Wtajemniczenie

GG do tiaara

Alien ja tez spojrzalam na watek ale nie na date. juz mialam pisac ze gratuluje decyzji o rodzenstwie dla Wiki, ale zdziwilam sie troszke bo dopiero dwa dni temu doczytalam ze pracujesz na czas probny.

mimo wzystko zycze ci wszystkiego najlepszego i buziaczki dla pocieszki
-i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli.

http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png
tiaara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-14, 22:02   #41
anika37
Przyczajenie

cóż jeśli kiedyś będziesz miała szanse zostać matką w sposób naturalny,to nie smuć się nadaremno... ja żyję od kilku lat ze świadomością,że nigdy nie urodzę dziecka...
anika37 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-02-14, 22:05   #42
adatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika37 Pokaż wiadomość
cóż jeśli kiedyś będziesz miała szanse zostać matką w sposób naturalny,to nie smuć się nadaremno... ja żyję od kilku lat ze świadomością,że nigdy nie urodzę dziecka...
przykro mi
Stary 2007-02-14, 22:09   #43
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
jest mi smutno -jakos dzis dopadł mnie dolek i szukam pocieszenia niestety jak to zwykle bywa nikt nie ma dla mnie czasu
wiem dzis walentynki kazdy ma swoje sprawy na glowie -romantyczna kolacje czy cos w tym stylu ,ja potrzebawalam z kims pogadac i zadzwonilam do przyjacolki ktora mi powiedziala zebym zadzwonila jutro bo zabardzo nie ma dla mnie czasu teraz... rozumiem.

Jak ja bardzo chcialabym miec dzidzie,to oczekiwanie i wogole wszystko mnie dobija mam nadzieje ze to tylko dzis mam taki zly dzien,nie wiem co sie ze mna dzieje chce mi sie plakac choc nawed nie wiem z jakiego powodu,wogole czuje sie jakas rozbita ehhhh ale maruda ze mnie...
Adatka nie smutaj sie my mamy dla ciebie czas, na pewno twoje złe samopoczucie i dołek jest tymczasowy przejdzie cie, aj tez miewam gorsze i lepsze dni. Zreszta pogodziłam sie z ropoznaniem męża musimy sie cieszyc z tego co mamy siebie i naszego synka jelsi nie bedzie nam juz dane miec wiecej dzieci to trudno. Ważne ze my sie kochamy i jestesmy razem. U ciebie tez sie ulozy zobaczysz.
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-14, 22:14   #44
adatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
Adatka nie smutaj sie my mamy dla ciebie czas, na pewno twoje złe samopoczucie i dołek jest tymczasowy przejdzie cie, aj tez miewam gorsze i lepsze dni. Zreszta pogodziłam sie z ropoznaniem męża musimy sie cieszyc z tego co mamy siebie i naszego synka jelsi nie bedzie nam juz dane miec wiecej dzieci to trudno. Ważne ze my sie kochamy i jestesmy razem. U ciebie tez sie ulozy zobaczysz.
kiedys bedzie dobrze ale dolek dzis jest i z tąd to moje marudzenie -jakas przygnebiona jestem i tyle...

wiem tylko na was kochane moge liczyc bo w realu to raczej nie bardzo z tego co zauwazylam. no ale coz trzeba sobie jakos radzic
Nikitko a nie mysleliscie nad powtorzeniem badania TZ ? moze warto zrobic jeszcze raz i porownac wyniki... moze jest jeszcze szansa.
Stary 2007-02-14, 22:18   #45
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
kiedys bedzie dobrze ale dolek dzis jest i z tąd to moje marudzenie -jakas przygnebiona jestem i tyle...

wiem tylko na was kochane moge liczyc bo w realu to raczej nie bardzo z tego co zauwazylam. no ale coz trzeba sobie jakos radzic
Nikitko a nie mysleliscie nad powtorzeniem badania TZ ? moze warto zrobic jeszcze raz i porownac wyniki... moze jest jeszcze szansa.
Pewnie ze chcemy powtórzyc badanie bo jak czytałam w opisie w encykolepedi o azoospermi to napisane było zeby badanie powtórzyc, ale mysle zeby w innej klinice a nie w Novum i pojde tym razem z mężem wtedy był zdenerwowany bo pierwszy raz był na takim badaniu miał gazetkami sie podniecic i kiepsko to wszytsko wyszło mało spermy oddał do badania. Zobaczymy Nadzieja umiera ostatnia. Na Nas zawsze mozesz liczyc mamy dla ciebie czas, ja bym nie mogła powiedziec przyjaciółce nie mam czasu zadzwon jutro.
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-14, 22:28   #46
adatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
Pewnie ze chcemy powtórzyc badanie bo jak czytałam w opisie w encykolepedi o azoospermi to napisane było zeby badanie powtórzyc, ale mysle zeby w innej klinice a nie w Novum i pojde tym razem z mężem wtedy był zdenerwowany bo pierwszy raz był na takim badaniu miał gazetkami sie podniecic i kiepsko to wszytsko wyszło mało spermy oddał do badania. Zobaczymy Nadzieja umiera ostatnia. Na Nas zawsze mozesz liczyc mamy dla ciebie czas, ja bym nie mogła powiedziec przyjaciółce nie mam czasu zadzwon jutro.
dzieki nikitko kochana jestes zreszta jak wszystki tu kobitki
A z tym masz racje wybierz sie z mezem na nastepne badanko bedzie mu razniej i napewno z wynikami bedzie ok. bo wiadomo jak sie idzie w obce miejsce jeszcze w glowie chodzi mysl ze robi sie to na zawolanie i wogole patrzac na jakies gazetki -strasznie głupio tak...
wierze ze wam sie uda i bedziecie mieli cudowna coreczkę
Stary 2007-02-15, 14:06   #47
kindzia1984
Wtajemniczenie

Agatko Słoneczko nie smutaj się. JA tez miewam takie dni, kiedy cały czas ryczę, albo się smieje, albo jestem zła i lepeij nie wchodzic mi w drogę, albo mieszane samopoczucie. Wszystko się ułoży i bedzie dobrze a zły dzień minie. Dzisiaj tłusty czwartek więc objeść sie nie zaszkodzi a humorek się poprawi

Nowosądeczanki
Nasze pragnienia zawsze się modlą,
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]
kindzia1984 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-16, 13:08   #48
schmetterling
Raczkowanie

Cytat:
Tak mi przykro

Ja co prawda takiego wyroku jeszcze nie uslyszalam,ale ze rok staran minal to taka mysl sie u mnie pojawia i cala mnie paralizuje Chodze wtedy przygnebiona ,choc wiem,ze nie powinnam tak myslec,bo jak chyba Kindzia wyzej napisala "nadzieja umiera ostatnia"
Stary 2007-02-17, 13:05   #49
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Cytat:
tak mi przykro

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-30, 19:24   #50
Madzialenka195
Przyczajenie

drogie panie potrzebuję porady, od ponad roku staramy sie z partnerem o maleństwo, miewam od dlugiego czasu bóle w okolicach brzucha i od sierpnia 2013 do stycznia 2014 bardzo rozregulowała mi sie miesiaczka, na szczeście od stycznia sprawy z miesiaczka sie unormowaly, ale 16.12.2013 byłam w szpitalu i lekarze stwierdzili u mnie piasek w nerkach, i moje pytanie, czy to utrudnia zajscie w ciaze ?
Madzialenka195 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości