operacja nosa - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-08-12, 23:50   #31
Val
Raczkowanie

Dot.: operacja nosa

Witaj Isiisi

...wysłałam maila do Ciebie...

Pozdrawiam
Stary 2005-11-28, 14:24   #32
lucky_luck
Przyczajenie

Od jakiego wieku moze byc wykonana operacja korekcji nosa?
lucky_luck jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-28, 21:38   #33
Val
Raczkowanie

Pan Doktor pisał już o tym w poprzednich wątkach...
...cytuję... "Aby wykonac zabieg korekcji nosa w pelnym zakresie powinno sie miec ukonczone 18 lat oraz ukonczony tzw. wiek kostny. W przypadku Pań jest to ten sam wiek, w przypadku Panów - 19-21."
Stary 2006-01-25, 12:57   #34
Pati20
Przyczajenie

Unhappy Dot.: operacja nosa

Siema ! Dziewczyny czy mogłabym porozmawiać z kimś kto miał już operację plastyczną nosa? Zdecydowałam się na nią u pani dr.Anny Olender w Polanicy Zdrój i nie wiem czy dobrze robie ? Pozatym strasznie się boję możecie mi coś napisać na patrycja202@op.pl ? z góry dziekuję.pa
Pati20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-25, 15:06   #35
ugabuga
Przyczajenie

witam, dzsiaj mialem zdejmowany gips i mam strasznie napuchniety nos. Chcialbym sie dowiedziec ile trzeba czekac az zejdzie opuchlizna?????
i czy jest prawda ze po kazdym zabiegu rzecza naturalna jest ze zostaje 10% np<skrzywionej przegrody>??? pozdrawiam
ugabuga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-31, 11:20   #36
fooka
Przyczajenie

Witam

Ja również zamierzam operować swój nosek Czy mógłby mi ktoś polecić tak jak Issiisi jakąs dobra klinikę (lekarza) w Krakowie, Katowicach- woj. śląskie

Baaardzo proszę o pomoc

Z góry dzięki

Pozdrawiam
fooka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-11, 17:59   #37
Anula20
Raczkowanie

Z chęcią też dowiem się, kogo w Krakowie polecacie.
Anula20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-02, 21:44   #38
Doris:))
Przyczajenie

Witam wszystkichMam pytanie czy ktoś z was robił sobie może operację nosa we Wrocławiu??Jeśli tak to czy moglibyście mi powiedzieć w jakiej klinice i u jakiego lekarza bo nie mogę się zdecydować i chciałabym się mniej więcej dowiedzieć czy jesteście zadowoleni z zabiegu i czy mówi wam może coś nazwisko dr Andrzej Michalak z kliniki na ul.Jaracza we Wrocławiu.Z góry dziękuję za informacje.Pozdrawiam:jup i:
Doris:)) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-02, 21:47   #39
Doris:))
Przyczajenie

możecie wysyłać informację na maila jakby coś 21cytryna@wp.pl
Doris:)) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-04, 08:38   #40
_Beata_
Raczkowanie

Smile Dot.: operacja nosa

kurcze ja marze o calkowitej korekcie noska... wiec 4.500 tys tylko... cos potanialo ostatnio... chyba sie zdecyduje...
_Beata_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-09, 18:14   #41
~Gosienka~
Raczkowanie

Talking Dot.: operacja nosa

Hej Doris,chcialabym Ci polecic Polanice Zdroj(dwie godzinki autobusem od Wroclawia).Tam sa najlepsi lekarze w Polsce.Polecam Wegrzyna,Wojcickiego i Latkowskiego.Naprawde warto
We wtorek mialam zdjecie gipsu i efekt jest niesamowity!
~Gosienka~ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-04-10, 10:00   #42
_Beata_
Raczkowanie

Może ktos polecic dobrego lekarza,klinike we Wrocławiu... prosze!!!!!!!
Stary 2006-04-13, 15:50   #43
asiula1070
Przyczajenie

witam wszytskich!
Ja to mam straszny nos-przynajmniej moim zdaniem.mam zamiar jak bede troszke starsza poleciec do stanow i tam mieszkac i moze tam zrobic,bo zdaje mi sie ze tam sa lepsi lekarze niz w polsce.mieszkam w okolicach Warszawy i tu rzeczywiscie dobrych lekarzy nie ma.Ogladam program "Chce byc piekna"moim zdaniem to troche glupie operowac takie kobiety,bo one brzydkie nie sa.a Dr Sankowski jak na moje oko dobrze operuje,ale sama nie wiem
asiula1070 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-16, 10:15   #44
Michael van der Beek
Przyczajenie

Unhappy Pytanie do Dr Skupina

Mam zamiar zrobić sobe operacje nosa - całkowitą. Chodzi mi o jego zmniejszenie i wyprostowanie. Słyszałem już od weilu kobiet, że jestem przystojny, jednak mój nos mi w tym przeszkadza, a osobiście uważam że wygląd nosa stanowi 90% wyglądu twarzy. poza tym mój nos jest cały czas czerwony, być może sspowodowane jest to tym ż jet garbaty. Dlatego chciałbym sie dowiedzieć czy po operacji będzie on miał taki sam kolor skóry jak reszta mojej twarzy. Czy będzie on tworzył jednolity barwę skóry z twarzą. Dziękuję z góry za odpowiedź.
Michael van der Beek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-16, 13:09   #45
mika99do
Przyczajenie

Dot.: Pytanie do Dr Skupina

Cytat:
Napisane przez Michael van der Beek
Mam zamiar zrobić sobe operacje nosa - całkowitą. Chodzi mi o jego zmniejszenie i wyprostowanie. Słyszałem już od weilu kobiet, że jestem przystojny, jednak mój nos mi w tym przeszkadza, a osobiście uważam że wygląd nosa stanowi 90% wyglądu twarzy. poza tym mój nos jest cały czas czerwony, być może sspowodowane jest to tym ż jet garbaty. Dlatego chciałbym sie dowiedzieć czy po operacji będzie on miał taki sam kolor skóry jak reszta mojej twarzy. Czy będzie on tworzył jednolity barwę skóry z twarzą. Dziękuję z góry za odpowiedź.
Po operacji zostanie ci czerwone miejsce .Ale sa to najprawdopodobniej popekane naczynka krwionosne ktore powstaly na skutek nacisku kosci na tkanke skorna .Nie martw sie to nie problem .Wizyta u dermatologa estetycznego zalatwi szybko sprawe.Dwie wizyty,wiazka lasera i po sprawie.Koszt ok ceny warszawskie 600set zlotych.Pozdrawiam .mika99do
mika99do jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-16, 13:20   #46
mika99do
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez DarePL
Wam nawet operacje plastyczne nie pomogą...

Michael van der Beek <- metroseksualny jak nic.... D N O
Forum powstalo nie do tego typu wypowiedzi .Jak masz kompleksy natury psychologicznej to sie nie wyzywaj na tych co chca o siebie zadbac .Nikt tobie nie kaze sie krajac ,ale skoro to CI przeszkadza to po co tu wlazles i przyklejasz ludziom ktykietki.chociasz chlopak dba o siebie czego pewnie nie mozna o tobie powiedziec .ZMYKAJ I ZMIEN FORUM
mika99do jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-16, 15:07   #47
Val
Raczkowanie

Dot.: Pytanie do Dr Skupina

Cytat:
Napisane przez Michael van der Beek
poza tym mój nos jest cały czas czerwony, być może sspowodowane jest to tym ż jet garbaty. Dlatego chciałbym sie dowiedzieć czy po operacji będzie on miał taki sam kolor skóry jak reszta mojej twarzy. Czy będzie on tworzył jednolity barwę skóry z twarzą. Dziękuję z góry za odpowiedź.
Ja miałam kiedyś lekki garbik na nosie i w najwyższym miejscu na grzbiecie nosa skóra była lekko zaczerwieniona... potem w wypadku połamał mi się nos i już nie był garbaty, tylko krzywy, pofalowany, wklęsły, pomiażdżony z jednej strony itp. ...ale skóra w tym miejscu już faktycznie nie była zaczerwieniona, bo już garbka nie było...
...a jeśli chodzi o wygląd nosa po operacji, to z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że nos tworzy jednolitą barwę skóry z twarzą... ...tak jest przynajmniej u mnie...
...gdy operacja jest wykonywana w okresie letnim trzeba chronić nosek przed słońcem minimum 3 miesiące, a gdy w okresie zimowym przed mrozem... ...a wszystko będzie OK
...ani ja, ani nikt ze znajomych, którzy robili operacje nosa, nie musieli korzystać z żadnych usług dermatologa estetycznego... ...więc jak widać, różnie z tym bywa...

Pozdrawiam
Stary 2006-04-17, 16:23   #48
201704051255
Konto usunięte

a mnie po pierwszej operacji popękały naczynka na skrzydełkach i wokół nosa, po drugiej jeszcze bardziej, teraz bardzo potrzebuje interwencji dermatologa estetycznego ciekawe ile mi ubedzie z portfela, żeby się tego pozbyć
201704051255 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-17, 17:17   #49
potrishka
Raczkowanie

A moze ktos z Was będzie tak odważny i pokaze zdjęcia z "przed" i "po" ? Albo jesli znacie jakąs strone w necie to prosze podajcie bo szukam i nic nie znalazłam .
potrishka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-04-17, 18:09   #50
Val
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez potrishka
A moze ktos z Was będzie tak odważny i pokaze zdjęcia z "przed" i "po" ?
...moje fotki są tu...
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...hlight=wyb%F3r
Stary 2006-04-17, 19:56   #51
201704051255
Konto usunięte

moja dokumentacja jest niekompletna, ale jak bede szła na ostatnie obfotografowanie, to sobie zazycze udostepnienia mi reszty zdjeć, to bedzie za 2 mce dopiero ...
201704051255 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-19, 19:14   #52
_Beata_
Raczkowanie

Mam jedno pytanko: czy u dr.Skupina calkowita korekta nosa kosztuje 4.500 tys ???
Stary 2006-04-23, 17:59   #53
Michael van der Beek
Przyczajenie

Smile Dot.: operacja nosa

Pisze to ponieważ DarePL nazwał mnie metroseksualistą. Najwidoczniej to ty masz problem jeżeli nie potrafisz zrozumieć innych osób. Nigdy nie byłem, nie jestem i nie będę metroseksualistą bo nie mam takiego stylu bycia. Poza tym kłopot związany z moim nosem ma podłoże psychiczne - miałem z tym duży problem w dzieciństwie i przywraca mi on zbyt dużo niezbyt miłych dla mnie wydarzeń z przeszłości. A to że po korekcie będę zapewne lepiej wyglądał, również odgrywa znaczącą rolę. Może nareszcie zyskam poczucie własnej wartości.
Chciałbym również podziękowadź dziewczynom za odpowiedź i danie mi nadzieji, że mój nos nie będzie "odstawał kolorystycznie" od reszty twarzy.
Michael van der Beek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-23, 21:58   #54
chica
Raczkowanie

Ja mam pytanie co do korekcji samej chrzastki nosa. Ile kosztuje, moze ktos z was robil? Jak z gojeniem sie no i oczywiscie gdzie w okolicach Warszawy robią to najlepiej?
chica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-08, 18:47   #55
katenak
Przyczajenie

Mam pytanie..czy ktoś miał operacje nosa u dr Wilgusa..Na internecie krążą różne opinie o nim..ja znowu słyszałam,że w nosach on jest bardzo dobry..
Czy macie jakieś informacje o tym lekarzu??
katenak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-09, 21:05   #56
gosbo
Raczkowanie

dr Wilgusa nie polecam, ma opinie rzeznika a nie lekarz, choc na wizycie jest mily to zludne jest, sama mialam umowiona op. u niego ale zrezygnowalam, jesli nawet sa osoby ktore sa zadowolone(chociaz przewaza wiekszosc niezadowlonych) to nigdy nie wiesz czy trafisz na dobry dzien lekarz i bedziesz w tej lepiej zooperowanej grupie pacjentow. Przeciez jak cos zmienisz u siebie to na stale,po co 2 razy isc pod noz,jak robic to raz a dobrze,skoro mamy mozliwosc wyboru to czemu nie skorzystac i nie poszukac lepszego lekarza.
gosbo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-15, 09:46   #57
agniesia_ania
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez chica
Ja mam pytanie co do korekcji samej chrzastki nosa. Ile kosztuje, moze ktos z was robil? Jak z gojeniem sie no i oczywiscie gdzie w okolicach Warszawy robią to najlepiej?
Podpinam się pod pytanie
Stary 2006-05-15, 13:46   #58
Destinee
Przyczajenie

Ja mam podobne - tyle, że dotyczące 'kompletnego' przemeblowania nosa - kostki, przegroda i chrząstka.

Czy ktoś mógłby polecić jakiegoś kompetentnego chirurga w Warszawie?

Czytałam o klinice w Sulejówku i mają nawet raty ale sama nie wiem..
Stary 2006-05-15, 14:34   #59
marta9090
Raczkowanie

GG do marta9090

Mam małe pytanko lecz dla mnie berdzo ważne chcialabym zrobic sobie korektę nosa( mam garba) ale jest jedno zapytanie ile mniej więcej to kosztuje i czy w moim wieku jest wogóle takie coś mozliwe gdyż mam 16 lat...?? proszę o szybką odpowidź to dla mnie bardzo ważne...
marta9090 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-16, 21:41   #60
Destinee
Przyczajenie

Czy ktoś słyszał cokolwiek o doktorze Krajewskim?
Strona kliniki:
http://www.krajmed.com.pl/kadra/lekarze.htm

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości