![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: operacja nosa
Witaj Isiisi
![]() ...wysłałam maila do Ciebie... ![]() Pozdrawiam
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
Od jakiego wieku moze byc wykonana operacja korekcji nosa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Pan Doktor pisał już o tym w poprzednich wątkach...
...cytuję... "Aby wykonac zabieg korekcji nosa w pelnym zakresie powinno sie miec ukonczone 18 lat oraz ukonczony tzw. wiek kostny. W przypadku Pań jest to ten sam wiek, w przypadku Panów - 19-21."
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
![]()
Siema ! Dziewczyny czy mogłabym porozmawiać z kimś kto miał już operację plastyczną nosa? Zdecydowałam się na nią u pani dr.Anny Olender w Polanicy Zdrój i nie wiem czy dobrze robie ? Pozatym strasznie się boję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
witam, dzsiaj mialem zdejmowany gips i mam strasznie napuchniety nos. Chcialbym sie dowiedziec ile trzeba czekac az zejdzie opuchlizna?????
i czy jest prawda ze po kazdym zabiegu rzecza naturalna jest ze zostaje 10% np<skrzywionej przegrody>??? pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() Ja również zamierzam operować swój nosek ![]() ![]() Baaardzo proszę o pomoc ![]() Z góry dzięki ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Z chęcią też dowiem się, kogo w Krakowie polecacie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
możecie wysyłać informację na maila jakby coś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
![]()
kurcze ja marze o calkowitej korekcie noska... wiec 4.500 tys tylko... cos potanialo ostatnio... chyba sie zdecyduje...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej Doris,chcialabym Ci polecic Polanice Zdroj(dwie godzinki autobusem od Wroclawia).Tam sa najlepsi lekarze w Polsce.Polecam Wegrzyna,Wojcickiego i Latkowskiego.Naprawde warto
![]() We wtorek mialam zdjecie gipsu i efekt jest niesamowity! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Może ktos polecic dobrego lekarza,klinike we Wrocławiu... prosze!!!!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Przyczajenie
|
witam wszytskich!
Ja to mam straszny nos-przynajmniej moim zdaniem.mam zamiar jak bede troszke starsza poleciec do stanow i tam mieszkac i moze tam zrobic,bo zdaje mi sie ze tam sa lepsi lekarze niz w polsce.mieszkam w okolicach Warszawy i tu rzeczywiscie dobrych lekarzy nie ma.Ogladam program "Chce byc piekna"moim zdaniem to troche glupie operowac takie kobiety,bo one brzydkie nie sa.a Dr Sankowski jak na moje oko dobrze operuje,ale sama nie wiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Przyczajenie
|
![]()
Mam zamiar zrobić sobe operacje nosa - całkowitą. Chodzi mi o jego zmniejszenie i wyprostowanie. Słyszałem już od weilu kobiet, że jestem przystojny, jednak mój nos mi w tym przeszkadza, a osobiście uważam że wygląd nosa stanowi 90% wyglądu twarzy. poza tym mój nos jest cały czas czerwony, być może sspowodowane jest to tym ż jet garbaty. Dlatego chciałbym sie dowiedzieć czy po operacji będzie on miał taki sam kolor skóry jak reszta mojej twarzy. Czy będzie on tworzył jednolity barwę skóry z twarzą. Dziękuję z góry za odpowiedź.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Pytanie do Dr Skupina
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Pytanie do Dr Skupina
Cytat:
![]() ...a jeśli chodzi o wygląd nosa po operacji, to z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że nos tworzy jednolitą barwę skóry z twarzą... ![]() ![]() ...gdy operacja jest wykonywana w okresie letnim trzeba chronić nosek przed słońcem minimum 3 miesiące, a gdy w okresie zimowym przed mrozem... ![]() ![]() ...ani ja, ani nikt ze znajomych, którzy robili operacje nosa, nie musieli korzystać z żadnych usług dermatologa estetycznego... ![]() ![]() Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#48 |
Konto usunięte
|
a mnie po pierwszej operacji popękały naczynka na skrzydełkach i wokół nosa, po drugiej jeszcze bardziej, teraz bardzo potrzebuje interwencji dermatologa estetycznego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
A moze ktos z Was będzie tak odważny i pokaze zdjęcia z "przed" i "po"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...hlight=wyb%F3r ![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Konto usunięte
|
moja dokumentacja jest niekompletna, ale jak bede szła na ostatnie obfotografowanie, to sobie zazycze udostepnienia mi reszty zdjeć, to bedzie za 2 mce dopiero ...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
Mam jedno pytanko: czy u dr.Skupina calkowita korekta nosa kosztuje 4.500 tys ???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Przyczajenie
|
![]()
Pisze to ponieważ DarePL nazwał mnie metroseksualistą. Najwidoczniej to ty masz problem jeżeli nie potrafisz zrozumieć innych osób. Nigdy nie byłem, nie jestem i nie będę metroseksualistą bo nie mam takiego stylu bycia. Poza tym kłopot związany z moim nosem ma podłoże psychiczne - miałem z tym duży problem w dzieciństwie i przywraca mi on zbyt dużo niezbyt miłych dla mnie wydarzeń z przeszłości. A to że po korekcie będę zapewne lepiej wyglądał, również odgrywa znaczącą rolę. Może nareszcie zyskam poczucie własnej wartości.
Chciałbym również podziękowadź dziewczynom za odpowiedź i danie mi nadzieji, że mój nos nie będzie "odstawał kolorystycznie" od reszty twarzy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
Ja mam pytanie co do korekcji samej chrzastki nosa. Ile kosztuje, moze ktos z was robil? Jak z gojeniem sie no i oczywiscie gdzie w okolicach Warszawy robią to najlepiej?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Przyczajenie
|
Mam pytanie..czy ktoś miał operacje nosa u dr Wilgusa..Na internecie krążą różne opinie o nim..ja znowu słyszałam,że w nosach on jest bardzo dobry..
Czy macie jakieś informacje o tym lekarzu?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
dr Wilgusa nie polecam, ma opinie rzeznika a nie lekarz, choc na wizycie jest mily to zludne jest, sama mialam umowiona op. u niego ale zrezygnowalam, jesli nawet sa osoby ktore sa zadowolone(chociaz przewaza wiekszosc niezadowlonych) to nigdy nie wiesz czy trafisz na dobry dzien lekarz i bedziesz w tej lepiej zooperowanej grupie pacjentow. Przeciez jak cos zmienisz u siebie to na stale,po co 2 razy isc pod noz,jak robic to raz a dobrze,skoro mamy mozliwosc wyboru to czemu nie skorzystac i nie poszukac lepszego lekarza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#58 |
Przyczajenie
|
Ja mam podobne - tyle, że dotyczące 'kompletnego' przemeblowania nosa - kostki, przegroda i chrząstka.
Czy ktoś mógłby polecić jakiegoś kompetentnego chirurga w Warszawie? Czytałam o klinice w Sulejówku i mają nawet raty ale sama nie wiem..
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
Mam małe pytanko lecz dla mnie berdzo ważne chcialabym zrobic sobie korektę nosa( mam garba) ale jest jedno zapytanie ile mniej więcej to kosztuje i czy w moim wieku jest wogóle takie coś mozliwe gdyż mam 16 lat...?? proszę o szybką odpowidź to dla mnie bardzo ważne...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Przyczajenie
|
Czy ktoś słyszał cokolwiek o doktorze Krajewskim?
Strona kliniki: http://www.krajmed.com.pl/kadra/lekarze.htm
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:29.