|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XXIV :D
oj dziewczyny, to nie będę Was straszyć i go nie wrzucę tu
![]() ja jem drugie śniadanie.. jogurcik z musli.. to Lidlowe musli jest nieziemskie ![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- nie no.. żyj
|
#32 |
|
Konto usunięte
|
Pogoda się psuje
|
|
|
|
#33 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pisalam Wam juz o tym, co mi sie stalo z butami? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
U mnie po prostu WSZYSTKO widac bo mam porste wlosy, a Ty masz pod tym wzgledem trudniej, bo Twoje sie kreca. Ale naprawe, jest slabo, moze 15 cm mi przybylo w ciagu roku ![]() Cytat:
![]() Powiedziala cierpiaca na arachnofobie. |
|||||||
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Oja, chcesz nam go pokazać?
![]() Mamo, ratuj.... ![]() ![]() Kasiu, testowałaś maskę Joanny? Muszę powiedzieć, ze jedwab strasznie mi pasuje, w ogóle nie obciąża, nie skleja, szybko się wchłania, super
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Hihi nowa czesc
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
już nic nie będę o nim mówić
![]() u mnie też z pogodą nieciekawie.. ale nie ma się co łudzić.. dużo lepiej już raczej nie będzie
|
#37 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
15cm?! Mnie jak urośnie 5 to góra, więcej nie ma szans, naciągam te włosy i sprawdzam długość - całe czas takie same.. Podcięłam konce ponad dwa tygodnie temu, ale malutko, kurde, mam wrażenie, że jeszcze jedno podcięcie by im się przydalo, bo takie suchawe się wydają Może przez Glorię...Cytat:
Mam wrażenie, że jak się odwrócę, będzie na ścianie ![]() My się po prostu bardzo go boimy
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Ale co to za Tofik?
Bo ja jakaś nie w temacie ![]() Szmryku.... 15cm w ciągu roku?! To dużo. Mi bardzo wolno włosy rosną
|
#39 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale możesz sprawdzić - przejrzyj pobieżnie pierwsze części i może trafisz na swojego posta ![]() Cytat:
dużo już miał wylinek? bo mój już chyba z 6, co oznacza, że jest kobietą i będzie żył 25 lat. a samce mają tylko kilka wylinek i zdychają. Cytat:
U mnie słońce świeci ![]() Cytat:
![]() Wydaje mi się, że Chih pojawił(a) się trochę później niż Kasiamajo. Ale mogę się mylić...
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie az dziw bo piekna pogoda, jedno pranko juz sie suszy na dworze
![]() Moja mala dzis lazila po ulicy, tzn po chodniku. Pierwszy raz w zyciu, jak ja wyjela zeby chodzila to zaczela az piszczec ze szczescia
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
szpoko loko
jak mam być szczera to też nie wiem co się dzieje z moimi włosami.. ostatnio mam strasznie suche na całej długości... staram się nie prostować, ale z racji tego jak są ścięte to trochę muszę... błędne koło... końcówki mi się sypią, ale na razie nie podcinam, bo w moim przypadku jesień/zima to najgorszy czas dla włosów i takie podcięcie da efekt tylko na 2 tyg (pamiętam z zeszłego roku jak podcinałam chyba z 3 razy) a jedwab Joanny jest świetny to prawda i bardzo wydajny.. no a to najważniejsze
|
#42 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To super, bardzo się cieszę Otako, no nie mów Ty też masz GO w domu??! ![]() Saming, Tofik - to wielki, włochaty pająk Blondyny ...
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też sprawdziłam i też zaczęłam od 4
chociaż i w 2 cośtam napisałam chyba o masce Romantic, jeżeli mnie pamięć nie myli ![]() Część 5: http://www.wizaz.pl/forum/misc.php?d...osted&t=367036 Część 4: http://www.wizaz.pl/forum/misc.php?d...osted&t=360038 Część 3: http://www.wizaz.pl/forum/misc.php?d...osted&t=343689 Część 2: http://www.wizaz.pl/forum/misc.php?d...osted&t=321321 Cytat:
|
|
#46 |
|
Konto usunięte
|
Pierwszego posta napisałam 7 września 2009, czyli to już ponad rok
![]()
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
(wybacz Kasiu ) kiedyś Wam go nawet pokazywałam mój jest nawet starszy od Tofika Blondyny.
Edytowane przez otako Czas edycji: 2010-10-20 o 11:28 |
|
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Joanna, to o maske mi chodziło, tą nową, jajeczną ![]() Kurde, wiele dziewczyn się wykruszyło.. Benek na przykład, Viki, Anariel, Klaudiczka, Madzienka...
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Nie lubie pajakow :P Bleeee...
|
|
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
on nie jest duży
Cytat:
hm.. koleżanki pająk jest z tego samego kokona co Tofik, ale jest dużo mniejszy i wolniej się rozwija.. (mniej jadł , miał gorsze warunki mieszkaniowe na początku itp)... a Ty masz ptasznika kędzierzawego? hm.. ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- to mi się pomyliło..
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe jak tam córeczka Anariel, czy wszystko w porządku...
|
|
#52 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O jaaa, to ja już więcej nie pytam ![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
No coś pamiętam, ale dlaczego to już nie ![]() Właśnie, po urodzeniu córeczki już nie wróciła na wizaż ![]() Ciekawe, jak Astra, mam nadzieję, że z Adasiem w porządku i niedlugo przyjdzie do nas
|
|
|
#53 | ||
|
Konto usunięte
|
Przestańcie już o tych pająkach
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
no rotacja jest spora... ale tak jest, że jak się wypadnie z rytmu to ciężko wrócić.. poza tym obowiązki często nie pozwalają na spamowanie
szkoda.. mam nadzieję, że jeszcze nie raz dziewczyny do nas zajrzą i pochwalą się efektami zapuszczania rety, ale się obżarłam
|
#55 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może za dużo je i się spasł za bardzo Tak wyglądała jego poprzednia wylinka: http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._8376350_n.jpg (tylko nie widać odwłoka, bo się trochę zniszczył )teraz jest ciut większy.Uwaga! kto się boi, niech nie klika na link! ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
Edytowane przez otako Czas edycji: 2010-10-20 o 11:37 |
||
|
|
|
#56 | |
|
Zakorzenienie
|
Miejmy na dzieję, że u dziewczyn w porządku i jeszcze do nas zajrzą, a te, które są Nas nie zostawią
No, oprócz mnie... Ale to nie znaczy, że zapomnę... Bo nigdy tak nie bedzie, będę o Was myśleć i jak się uda zajrzę ![]() Cytat:
Padłam. Umarłam. Nie wstanę. Całą noc nie zasnę ![]() Aaaaaa, widzisz.. To już nie mogła nałożyć nowego konta ze swojego komputera? Moze jej głupio było..
Edytowane przez Asia19x Czas edycji: 2010-10-20 o 11:45 |
|
|
|
|
#57 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hm.. nie no musiał mieć więcej wylinek niż 2 po L2 ptasznik ma niespełna 1cm.. z odnóżami to 1,3cm gdzieś.. no ale fakt... wasz Mruczuś to olbrzym może dziś zrobię foto Toficzka i wrzucę do albumu.. żeby już dziewczyn nie stresować Cytat:
no ale.. było minęło.. a wystarczyłoby wykupić mikro reklamę... ![]() a widzisz... ostrzeżenie było, ale Twoja ciekawość wzięła górę.. Cytat:
|
|
#58 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Nie podobało mi się wczoraj. Starzeję się Ja się pojawiłam późno dosyć, bo dopiero w X części Jestem z Wami od początku jako rasowy podglądacz, ale dopiero przy X stwierdziłam, że wypadałoby wyjść z ukrycia ![]() Zaraz zmykam na zajęcia. Mam dzisiaj 1 zajęcia i specjalnie dla nich musiałam wstać półżywa z łóżka
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
rasowy podglądacz
|
#60 |
|
Zadomowienie
|
Nie śmiej się!
Ja nieśmiała jestem
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:40.

Nie żyję.
ale w sumie nie zaszkodziłoby się poruszać.. myślałam o nordic walking, ale jest już za zimno dla takiego zmarzlucha jak ja
Koleś sam w sobie - nie w moim guście, ja w jego chyba też nie byłam, bo przez całą drogę się na mnie nawet nie spojrzał

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Może za szybko jeszcze, ale...

Ciekawe jak tam córeczka Anariel, czy wszystko w porządku...

Ale to nie znaczy, że zapomnę... Bo nigdy tak nie bedzie, będę o Was myśleć i jak się uda zajrzę