![]() |
#31 | |
BAN stały
|
Dot.: podoba mi sie zajety facet..ale...
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Idz na calosc!!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() tyle w temacie ---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Nawet jeśli ten facet Cię podrywa, to naprawdę chciałabyś mieć do czynienia z takim wypierdkiem mamuta, co chce po...popupczyć na boku, bo żonka już nie ta? Już widzę, jak kończy się na pocałunku
![]() To, że przeżywa się fascynację kimś, to jeszcze w miarę normalne, ale człowiek nie jest zwierzątkiem i kieruje się rozumem, nie popędem ![]()
1. Anonimowość w internecie to mit. 2. Wszystko wrzucone do internetu zostanie w nim na zawsze. 3. Jeżeli wyśmiewasz czyjś błąd ortograficzny to znaczy, że nie masz argumentów. Rozsądek przede wszystkim.
![]() Pisz poprawnie zamiast szukać wymówek...! ...albo chociaż się staraj - tak jak ja ![]() Edytowane przez panierrka Czas edycji: 2010-10-22 o 09:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Retyyy, raju no, dziewczyno, kurdeee jego olek - jakby gościu coś miał do Ciebie, to wiesz, nie dotykałby Ci kończyny górnej tylko łapałby za tyłek...
Kurde no, ekstra wątek, autorko nie żałuj sobie ![]()
![]() |
#40 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
do autorki wątku: Zastanów się dziewczyno czy chwila przyjemności jest warta tego żeby zniszczyć to co się buduje przez wiele lat. I jak byś potem z tym żyła. No i wyobraź sobie że to twój facet ,marzy sobie jakiejś innej lasce i to jeszcze kiedy jesteście razem ,on wyobraża sobie ze jest z nią ... ochyda I jeśli to co piszesz jest prawdą to uważam że na pewno nie powinnaś go unikać ,bo tęsknota za nim może pogorszyć sytuację. Jedyne co moim zdaniem możesz zrobic to sobie go obrzydzić .Wmawiaj sobie różne jego wady ,że ci sie nie podoba ,że jest puszczalski i podrywa wszystkie laski i w ogóle jest nie wart twojego zainteresowania. I dziewczyno myśl głową nie ci...ą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Zwierzątkami nie jesteśmy.
![]() |
![]() |
#42 |
Przyczajenie
|
Dzieki za odpowiedzi..w pewnym sensie to prowokacja byla, tak naprawde mam 38 lat..i jestem zona tego 40 latka..a ta siksa mloda wrrrrrrrrr, chcialam zobaczyc co sadzicie o takiej daiweczynie ktora bierze sie za cudzego meza, chcialam zobaczyc czy historyjka ze trony tej siksy bedzie tak bardzo negatywnie oceniana czy moze racej usprawiedliwiana,,jakbyn od razu napisala ja jako zona i ze sie boje konkurencji od razu by bylo ze tamta zla i wogle, atak wiem ze nie ma usprawiedliwienia dla niej..Moj maz wspolpracuje z ta siksa, a ja widfze jak ona na niego patrzy...pracuja w tm samym budynku i sa wrecz skazani na czeste spotykanie sie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Konto usunięte
|
Dziewczyno !!!
Piszesz , zebyśmy cie nie krytykowały bo to nie jest nic strasznego <facepalm> A gdyby to twój facet pożądał jakiąś inną dziewczynę i marzył o pocałunku z nią albo przeleciał by jednorazowo kolezankę z pracy bo go pociagała fizycznie ale to przecież ciebie kocha więc nic strasznego w tym nie ma???? He jak bys się czuła , przecież to nic strasznego.... ![]() Otrząśnij sie póki nie jest za późno ... ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Oj napisałam posta przed twoim wyjaśnieniem. ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Pierwsze co wydaje mi się , że musisz zrobic to porozmawiac z mężem na ten temat, powiedz mu o tym i o swoich obawach - niech przynajmniej wie że jesteś czujna i widzisz co sie dzieje. Zobaczysz jak mąż na to zareaguje i co on ma w tej sprawie do powiedzenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() A jakby tutaj padły teksty w stylu: "świetnie, idź w to, pipka nie mydło, nie wymydli się", "on na pewno zostawi tą swoją padlinę i ożeni się z tobą, świeżym mięskiem", "też tak miałam, jest cudownie", to byś stwierdziła, że nie możesz zgłaszać zastrzeżeń do sytuacji, która dzieje sie teraz w Twoim życiu, bo jest na to usprawiedliwienie ? Chyba sobie jaja robisz w dalszym ciągu. Idź i nie grzesz więcej ![]() Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2010-10-22 o 10:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Wiecie, wkurza mnie to trochę. Człowiek się rozpisuje, radzi. A nie wiadomo jaka prawda. Jakieś kombinacje-prowokacje.
Czego oczekiwałaś w ogóle po napisaniu tego pierwszego posta, bo ja kompletnie nie rozumiem. Rób coś, a nie pisz jakiś prowokacji! Moje zdanie.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Konto usunięte
|
Wydaje mi sie, że autorka doskonale wiedziała jaka bedzie wymiana zdań na ten temat i poprostu czytając najazdy na dziewczynę podwalającą sie do jej męża poczuła w pewnym sensie satysfakcje (i w pewnym senie jest to takie wyrzycie się) i ja to tak odbieram czy było to mądre czy nie to już każdy bedzie miał swoje zdanie na ten temat.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Wtajemniczenie
|
Autorko! Jeżeli jesteś początkującą dziennikarką jakiegoś młodego portalu internetowego i to jest Twój sposób na pozyskanie materiału do artykułu - nie tędy droga. Wysil się trochę
![]()
![]() |
![]() |
#48 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
BAN stały
|
To tylko moje zdanie,ale mnie facet starszy o 15 lat nie nadawał by się na partnera,prawie wieku mojego ojca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Powiem Ci, że najprawdopodobniej wyolbrzymiasz. Masz problem z nadinterpretacją, bo z tego, co piszesz to facet nie zrobił nic takiego, może ma taki styl bycia, może chce być miły? A gdyby mu o coś chodziło to nie mówiłby 'podtekstami'(o ile to rzeczywiście były podteksty) tylko wprost. Po drugie: to o czym piszesz świadczy o tym, że możesz mieć problem z samooceną, skoro jakiś żonaty facet zachowując się w sposób (w Twojej ocenie) prowokujący. Podłechtał Ci ego tak, że o nim fantazjujesz i masz ochotę na coś z jego strony. Nie wiem, jak układa się w Twoim związku, ale to nie świadczy o nim dobrze i poddaje w wątpliwość to, co zaznaczyłm na czerwono.
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Hah! Nie masz 38 lat! A w życiu!
Jakaś beznadziejna prowokacja. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
Zadbaj o siebie i uprawiaj więcej seksu, to i ciało będziesz miała ładne i humor się poprawi. Twój wątek wydał mi się podejrzany, bo...która 25latka marzy tylko o pocałunku Help, no chociaż seks. Też sobie poflirtuj , oczywiście w granicach rozsądku, a co
![]() Edytowane przez kotekblond Czas edycji: 2010-11-01 o 00:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.