podoba mi sie zajety facet..ale... - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-10-21, 22:14   #31
sine.ira
BAN stały

Dot.: podoba mi sie zajety facet..ale...

Cytat:
Napisane przez Onnaa88 Pokaż wiadomość
chodzi mi o to,że zastanawiam się co taka młoda osoba może widzieć w takim starszym gościu
No przecież 40 latek to całkiem do rzeczy chłop może być Młody jeszcze przecież, do trumny się nie kładzie Znam takiego jednego...hmmm....ciastec zko No, ale ja też już stara jestem pewnie wedle Twoich "standardów" (do 40tki mam co prawda parę ładnych lat, ale 25 lat skończyłam też parę ładnych lat temu) to i na rozum mi padło
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-21, 22:24   #32
paula78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Onnaa88 Pokaż wiadomość
nie do końca mi o to chodziło
osoba koło 40 to nie staruszek,no ale też nie osoba młoda,w średnim wieku tak
chodzi mi o to,że zastanawiam się co taka młoda osoba może widzieć w takim starszym gościu
zapytaj Kamili Łapickiej

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-21, 22:56   #33
beasz26
Raczkowanie

Idz na calosc!!!przeciez i tak chcesz tego
beasz26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-21, 23:47   #34
Asiaa90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anulina23 Pokaż wiadomość
Hej
Po tytule widomo o co chodzi..wiem wiem co cudze to sie nie rusza, ale to nie tak, on ma zone..ja jestem zareczone, kocham sowjego M. i wiem ze chce z nim byc...Podoba mi sie tez inny facet, nie nie jestem zakochana, poprostu mnie pociaga fizycznie, jest starszy ode mnie o 15 lat (ma 40) kurdeeee chciclabym zeby mnie tylko pocałował...Retyy głupie wiem, nie chce rozwalac czyjegos malzenstwa a tym bardziej rozstac sie z narzeczonym!!! Ale tamten..echhh..zeby tak raz tylko, jest moim znajomym, firma w ktorej pracuję wspolpracuje z nim, widzimy sie wiec dosc czesto, fajnie nam sie gada, jes bardzo mily dla mnie, czzesto mowi do mnie roznymi podtekstami, wydaje mi sie ze mu sie tez podobam..., ja raczej nie dajemu d zrozumienia ze mi sie podoba ze fajny facet jest..bo nie wiem jak....osttnio podwozil mnie do domu i myslalam ze moze cos zadzialac ale dalam sobie spokoj..bo jak??on wie ze mam narzeczonego, czasem sie zdarzylo ze jak mu podawalam dokumenty do reki, to on swoja dłonia "przejezdzał" po mojej dłoni...ehh i nie wiem poprostu nie wiem...chcialabym zeby cos miedzy nami sie wydarzylo..chcociaz pocalunek, raz...nie krytykujcie mnie bo nie uwazam zeby to bylo cos strasznego..

tyle w temacie

---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ----------

Cytat:
Napisane przez kitkulka Pokaż wiadomość
jeśli naprawdę masz 25 lat to szczerze Ci współczuję, bo na takim poziomie intelektualnym byłam w podstawówce albo jeszcze wcześniej
Asiaa90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-22, 08:00   #35
kokarda87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
ja pierd***!!! co za laska!!!
jako zona i matka mowie ci - daj sobie spokoj i zabaw sie wibratorem

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

mam tylko nadzieje, ze nie o moim mezu piszesz
dokładnie...
kokarda87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-22, 08:53   #36
panierrka
Zadomowienie

Nawet jeśli ten facet Cię podrywa, to naprawdę chciałabyś mieć do czynienia z takim wypierdkiem mamuta, co chce po...popupczyć na boku, bo żonka już nie ta? Już widzę, jak kończy się na pocałunku

To, że przeżywa się fascynację kimś, to jeszcze w miarę normalne, ale człowiek nie jest zwierzątkiem i kieruje się rozumem, nie popędem

Rozsądek przede wszystkim.

Pisz poprawnie zamiast szukać wymówek...!
...albo chociaż się staraj - tak jak ja

Edytowane przez panierrka
Czas edycji: 2010-10-22 o 09:02
panierrka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-22, 09:47   #37
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dolore$ Pokaż wiadomość
To niekoniecznie musi być prowokacja. Mało jest takich panienek?
niestety, ale dokładnie tak jest
kitkulka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-22, 09:54   #38
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Napisane przez panierrka Pokaż wiadomość
Nawet jeśli ten facet Cię podrywa, to naprawdę chciałabyś mieć do czynienia z takim wypierdkiem mamuta, co chce po...popupczyć na boku, bo żonka już nie ta? Już widzę, jak kończy się na pocałunku
Mamucie wypierdki często do siebie ciągną
Stary 2010-10-22, 09:55   #39
dzustam
Zakorzenienie

Retyyy, raju no, dziewczyno, kurdeee jego olek - jakby gościu coś miał do Ciebie, to wiesz, nie dotykałby Ci kończyny górnej tylko łapałby za tyłek...

Kurde no, ekstra wątek, autorko nie żałuj sobie

dzustam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-22, 10:16   #40
coralio
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez panierrka Pokaż wiadomość

To, że przeżywa się fascynację kimś, to jeszcze w miarę normalne, ale człowiek nie jest zwierzątkiem i kieruje się rozumem, nie popędem
dokładnie.

do autorki wątku:
Zastanów się dziewczyno czy chwila przyjemności jest warta tego żeby zniszczyć to co się buduje przez wiele lat. I jak byś potem z tym żyła.
No i wyobraź sobie że to twój facet ,marzy sobie jakiejś innej lasce i to jeszcze kiedy jesteście razem ,on wyobraża sobie ze jest z nią ... ochyda

I jeśli to co piszesz jest prawdą to uważam że na pewno nie powinnaś go unikać ,bo tęsknota za nim może pogorszyć sytuację.
Jedyne co moim zdaniem możesz zrobic to sobie go obrzydzić .Wmawiaj sobie różne jego wady ,że ci sie nie podoba ,że jest puszczalski i podrywa wszystkie laski i w ogóle jest nie wart twojego zainteresowania.
I dziewczyno myśl głową nie ci...ą.
coralio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-22, 10:24   #41
zabciajs
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez coralio Pokaż wiadomość
dokładnie.

I dziewczyno myśl głową nie ci...ą.
Dobre!
Zwierzątkami nie jesteśmy.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-22, 10:26   #42
Anulina23
Przyczajenie

Dzieki za odpowiedzi..w pewnym sensie to prowokacja byla, tak naprawde mam 38 lat..i jestem zona tego 40 latka..a ta siksa mloda wrrrrrrrrr, chcialam zobaczyc co sadzicie o takiej daiweczynie ktora bierze sie za cudzego meza, chcialam zobaczyc czy historyjka ze trony tej siksy bedzie tak bardzo negatywnie oceniana czy moze racej usprawiedliwiana,,jakbyn od razu napisala ja jako zona i ze sie boje konkurencji od razu by bylo ze tamta zla i wogle, atak wiem ze nie ma usprawiedliwienia dla niej..Moj maz wspolpracuje z ta siksa, a ja widfze jak ona na niego patrzy...pracuja w tm samym budynku i sa wrecz skazani na czeste spotykanie sie ( wiem ze onana niego leci ..slyszalem jej rozmowe z kolezanka..taka sama jak ona, tamata jeszce jej dopinguje!!!! z ta dłonia to i ze ja podwozil do domu(!!!) to wlasnie podsluchalam...nic nie mowilam mezowi co wiem...nie wiem co robic...siedze teraz w pracy i mysle co tam sie moze dziac i wyobrazam sobie...((ona taka mloda...swieze miesko zawsze lepiej smakuje...najgorsze jest to ze widze, czuje to ze ona mu sie tez podoba..jestesmy malzenstwem od 15 lat...i co z tego...boje sie ze on naprawde mnie zdradzi..albo co jeszce gorsze juz to zrobil...bo po co ja do tego do domu podwozil?? moze...
Anulina23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-22, 10:54   #43
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608
Konto usunięte

Dziewczyno !!!
Piszesz , zebyśmy cie nie krytykowały bo to nie jest nic strasznego <facepalm>
A gdyby to twój facet pożądał jakiąś inną dziewczynę i marzył o pocałunku z nią albo przeleciał by jednorazowo kolezankę z pracy bo go pociagała fizycznie ale to przecież ciebie kocha więc nic strasznego w tym nie ma???? He jak bys się czuła , przecież to nic strasznego....

Otrząśnij sie póki nie jest za późno ...

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

Oj napisałam posta przed twoim wyjaśnieniem.

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Pierwsze co wydaje mi się , że musisz zrobic to porozmawiac z mężem na ten temat, powiedz mu o tym i o swoich obawach - niech przynajmniej wie że jesteś czujna i widzisz co sie dzieje.
Zobaczysz jak mąż na to zareaguje i co on ma w tej sprawie do powiedzenia.
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-22, 10:54   #44
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Dzieki za odpowiedzi..w pewnym sensie to prowokacja byla, tak naprawde mam 38 lat..i jestem zona tego 40 latka..a ta siksa mloda wrrrrrrrrr, chcialam zobaczyc co sadzicie o takiej daiweczynie ktora bierze sie za cudzego meza, chcialam zobaczyc czy historyjka ze trony tej siksy bedzie tak bardzo negatywnie oceniana czy moze racej usprawiedliwiana,,jakbyn od razu napisala ja jako zona i ze sie boje konkurencji od razu by bylo ze tamta zla i wogle, atak wiem ze nie ma usprawiedliwienia dla niej..Moj maz wspolpracuje z ta siksa, a ja widfze jak ona na niego patrzy...pracuja w tm samym budynku i sa wrecz skazani na czeste spotykanie sie ( wiem ze onana niego leci ..slyszalem jej rozmowe z kolezanka..taka sama jak ona, tamata jeszce jej dopinguje!!!! z ta dłonia to i ze ja podwozil do domu(!!!) to wlasnie podsluchalam...nic nie mowilam mezowi co wiem...nie wiem co robic...siedze teraz w pracy i mysle co tam sie moze dziac i wyobrazam sobie...((ona taka mloda...swieze miesko zawsze lepiej smakuje...najgorsze jest to ze widze, czuje to ze ona mu sie tez podoba..jestesmy malzenstwem od 15 lat...i co z tego...boje sie ze on naprawde mnie zdradzi..albo co jeszce gorsze juz to zrobil...bo po co ja do tego do domu podwozil?? moze...
Masz 38 lat i nie umiesz sama ocenić tej sytuacji ?
A jakby tutaj padły teksty w stylu: "świetnie, idź w to, pipka nie mydło, nie wymydli się", "on na pewno zostawi tą swoją padlinę i ożeni się z tobą, świeżym mięskiem", "też tak miałam, jest cudownie", to byś stwierdziła, że nie możesz zgłaszać zastrzeżeń do sytuacji, która dzieje sie teraz w Twoim życiu, bo jest na to usprawiedliwienie ? Chyba sobie jaja robisz w dalszym ciągu.
Idź i nie grzesz więcej

Edytowane przez sine.ira
Czas edycji: 2010-10-22 o 10:55
Stary 2010-10-22, 10:57   #45
zabciajs
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sine.ira Pokaż wiadomość
Chyba sobie jaja robisz w dalszym ciągu.
Wiecie, wkurza mnie to trochę. Człowiek się rozpisuje, radzi. A nie wiadomo jaka prawda. Jakieś kombinacje-prowokacje.
Czego oczekiwałaś w ogóle po napisaniu tego pierwszego posta, bo ja kompletnie nie rozumiem.
Rób coś, a nie pisz jakiś prowokacji! Moje zdanie.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-22, 11:30   #46
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608
Konto usunięte

Wydaje mi sie, że autorka doskonale wiedziała jaka bedzie wymiana zdań na ten temat i poprostu czytając najazdy na dziewczynę podwalającą sie do jej męża poczuła w pewnym sensie satysfakcje (i w pewnym senie jest to takie wyrzycie się) i ja to tak odbieram czy było to mądre czy nie to już każdy bedzie miał swoje zdanie na ten temat.
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-22, 11:38   #47
Reijel
Wtajemniczenie

Autorko! Jeżeli jesteś początkującą dziennikarką jakiegoś młodego portalu internetowego i to jest Twój sposób na pozyskanie materiału do artykułu - nie tędy droga. Wysil się trochę
Reijel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-22, 12:45   #48
Titonia
BAN stały

Cytat:
Yhy,jeszcze się okaże że jesteś mężem żony i masz romansik i szukasz tutaj usprawiedliwienia.
Titonia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-22, 13:10   #49
Ratatuj
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ratatuj Pokaż wiadomość
prowokacja
dla mnie nadal prowokacja i to żałosna
po ostatnim poście widać,że siksa jak siksa a "stary 40 letni dziad" ją ewidentnie zarywa,skoro tak niby słyszałaś ............
Ratatuj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-22, 14:18   #50
Onnaa88
BAN stały

To tylko moje zdanie,ale mnie facet starszy o 15 lat nie nadawał by się na partnera,prawie wieku mojego ojca ,a drugiego tatusia nie szukam.Po za tym taki facet jest juz po sporych przejściach lub mieszka jeszcze z mamusią taka prawda.
Onnaa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-24, 12:47   #51
rockandrollqueen
Zadomowienie

Cytat:
Hej
Po tytule widomo o co chodzi..wiem wiem co cudze to sie nie rusza, ale to nie tak, on ma zone..ja jestem zareczone, kocham sowjego M. i wiem ze chce z nim byc...Podoba mi sie tez inny facet, nie nie jestem zakochana, poprostu mnie pociaga fizycznie, jest starszy ode mnie o 15 lat (ma 40) kurdeeee chciclabym zeby mnie tylko pocałował...Retyy głupie wiem, nie chce rozwalac czyjegos malzenstwa a tym bardziej rozstac sie z narzeczonym!!! Ale tamten..echhh..zeby tak raz tylko, jest moim znajomym, firma w ktorej pracuję wspolpracuje z nim, widzimy sie wiec dosc czesto, fajnie nam sie gada, jes bardzo mily dla mnie, czzesto mowi do mnie roznymi podtekstami, wydaje mi sie ze mu sie tez podobam..., ja raczej nie dajemu d zrozumienia ze mi sie podoba ze fajny facet jest..bo nie wiem jak....osttnio podwozil mnie do domu i myslalam ze moze cos zadzialac ale dalam sobie spokoj..bo jak??on wie ze mam narzeczonego, czasem sie zdarzylo ze jak mu podawalam dokumenty do reki, to on swoja dłonia "przejezdzał" po mojej dłoni...ehh i nie wiem poprostu nie wiem...chcialabym zeby cos miedzy nami sie wydarzylo..chcociaz pocalunek, raz...nie krytykujcie mnie bo nie uwazam zeby to bylo cos strasznego..
Po piersze:

Powiem Ci, że najprawdopodobniej wyolbrzymiasz. Masz problem z nadinterpretacją, bo z tego, co piszesz to facet nie zrobił nic takiego, może ma taki styl bycia, może chce być miły? A gdyby mu o coś chodziło to nie mówiłby 'podtekstami'(o ile to rzeczywiście były podteksty) tylko wprost.

Po drugie: to o czym piszesz świadczy o tym, że możesz mieć problem z samooceną, skoro jakiś żonaty facet zachowując się w sposób (w Twojej ocenie) prowokujący. Podłechtał Ci ego tak, że o nim fantazjujesz i masz ochotę na coś z jego strony. Nie wiem, jak układa się w Twoim związku, ale to nie świadczy o nim dobrze i poddaje w wątpliwość to, co zaznaczyłm na czerwono.
Stary 2010-10-24, 21:40   #52
CzerwonaKokarda
Zakorzenienie

Hah! Nie masz 38 lat! A w życiu!

Jakaś beznadziejna prowokacja.
CzerwonaKokarda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-29, 16:48   #53
Onnaa88
BAN stały

Cytat:
Napisane przez paula78 Pokaż wiadomość
zapytaj Kamili Łapickiej
no wiesz wiadomo,że ta kobieta poleciała na kasę,przecież robi to sporo młodych kobiet,nie ma co się oszukiwać
Onnaa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-01, 00:16   #54
kotekblond
Raczkowanie

Zadbaj o siebie i uprawiaj więcej seksu, to i ciało będziesz miała ładne i humor się poprawi. Twój wątek wydał mi się podejrzany, bo...która 25latka marzy tylko o pocałunku Help, no chociaż seks. Też sobie poflirtuj , oczywiście w granicach rozsądku, a co

Edytowane przez kotekblond
Czas edycji: 2010-11-01 o 00:32
kotekblond jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości