|
|
#31 |
|
BAN stały
|
Dot.: Psy ozdobne i do towarzystwa: mops, buldog francuski, cavalier i inne...Psy ras
naruszenie prawa, podejrzenie o przestępstwo
pomówienia za pomocą środków masowego przekazu kopia zachowana na potrzeby ewentualnej sprawy Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2010-10-26 o 12:21 |
|
|
|
#32 |
|
BAN stały
|
Dot.: Psy ozdobne i do towarzystwa: mops, buldog francuski, cavalier i inne...Psy ras
Ciesze się że właściciele są zadowoleni jednak uważam że tak nie wygląda wzorzec rasy i to jest moje zdanie. Pani mogła by się już przestać ośmieszać z tymi pomówieniami bo jak narazie nikt w sądzie czy w prokuraturze się nie znalazł a z tego co wiem Pani kiedys tak. Życzę powodzenia w szukaniu dalszych forum gdzie Pani nie znają bo na innych to juz usmieszki i robienie banerów nie pomaga a gdziekolwiek się Pani nie pojawi to sieje zamęt bo nikt juz nie może czytać tych bredni. Tak jak ktoś kiedyś napisał tacy ludzie jak Pani dodają kolorytu temu światu- pozdrawiam
PS. Ja tylko wkleiłam foto które jest ogólnodostępne a Pani to i psy musi podstępem kupować |
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Monika733 - zglaszam Twoje posty do Administratora - na nic prosby, by wszelkie brudy prac na PW. Watek zamykam do wyjasnienia.
|
|
|
|
#34 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Czekam na pisemne zawiadomienie o sprawie, proszę utrzymać wątek jako zamknięty. Może stanowić dowód w sprawie.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:25.