|
|
#31 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: perfumy, lakiery, kosmetyki Lush, kolorówka MAC i inne.
Przykro mi. Nie oddam pudru MUFE za roz
btw: Deep Thorat sobie zostawie bo ostatnio rozy mi sie chce Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2010-10-25 o 08:10 |
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;22861238]Przykro mi. Nie oddam pudru MUFE za roz
btw: Deep Thorat sobie zostawie bo ostatnio rozy mi sie chce[/QUOTE] Myślałam raczej o różu i Sugar Scrub za puder. Ale rozumiem, nie naciskam. pozdrawiam
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
hej,znajdziesz cos za róż MAC Pinch O'Peach - niewielki ubytek??
|
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
bardzo chętnie
ale tak sobie pomyślałam, że Angel kosztowal 95pln a różyk 70 i nawet nie widzialam jakie jest jego zużycie prześlesz mi jakieś zdjątko?
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się tylko Malaga Wine - może znajdziesz za nią coś innego?
---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Cytat:
|
|
|
#36 |
|
Kici kici miau miau
|
Nolu a co bys oddala za kredeczke z LUSHka?
|
|
|
|
|
#37 |
|
Konto usunięte
|
Nolu pisze u Ciebie, pytałaś o maczki, ale niestety poszły już do Pingusia
ja natomiast chętnie przygarnęłabym róż Pinch O'Peach, może coś innego u mnie za niego wybierzesz ![]() |
|
|
|
|
#38 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ok z góry dziękuję za zdjęcie myślę, że możemy się wymienić, poczekam jeszcze na fotkę
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Hm, zaczęłam zastanawiać się nad własną paletką Naked - gdyby mi przeszło to dam znać
![]() A ta kredka to pełnowymiarowa, czy miniaturkowa, jak baza? [1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;22873715]Nolu pisze u Ciebie, pytałaś o maczki, ale niestety poszły już do Pingusia ja natomiast chętnie przygarnęłabym róż Pinch O'Peach, może coś innego u mnie za niego wybierzesz ![]() [/QUOTE] Cytat:
|
|
|
#40 |
|
Kici kici miau miau
|
nie wiem, zaraz zobacze
![]() a co do Naked jak lubisz brazy to bardzo polecam ![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- cala kredka ma 1,0 grama czyli wychodzi po polowie ![]() pelnowymiarowa ma 1,2 grama |
|
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdybym się nie złamała i jednak nie kupiła - zgłoszę się do Ciebie
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Nolu
no właśnie nie chce ten smok do mnie. nie udało mi się go przypomnieć. szukałam, szukałam aż w końcu odpuściłam ![]() no i taka z tym smokiem historia
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#45 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
coś u mnie za :Lush, szampon Godiva, szminka OPI Little Red Wagon, Essence Zulu,Essence Heart Chakra?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Nolu, mnie interesują Honey I washed the kids, Sugar Scrub, Pinch O' peach i zulu
)
|
|
|
|
|
#48 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To jeszcze powiedz mi szczerze, czy bardzo mocno drapie i jak pachnie
|
|
|
#49 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Nolu, u mnie wstępnie na wylocie są lakiery OPI:
- Baby, it's Coal Outside (czerń węglowa z drobinkami) - Here Today, Aragorn Tomorrow - Lucky, Lucky Lavender - Feelin' Hot-Hot-Hot Coś by Cię skusiło za połówkę Godivy?
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic innego nie widze
|
|
|
|
|
#52 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc chyba jednak podziękuję.Cytat:
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Nolu, ja wypiszę wszystko co mi się podoba, wydaje mi się, że każda z tych rzeczy to za dużo za korektor, ale może którąś zechcesz oddać i coś dobrać
![]() Satellite Corrida - ok.25-30/100 ml Cartier Le Baiser du Dragon, edycja Prestige - ok.45/50 ml * róż MAC Dollymix * róż MAC Pinch O'Peach - niewielki ubytek Najbardziej bym chciała zapaszek, ale tu pewnie marne szanse ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- O tak tak ![]() Za smoka to i jeszcze dołożę Jasny to 115 - jest bardzo jaśniutki
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć są jeszcze 2 jaśniejsze odcienie ![]() Kolor pyłku znajdziesz tutaj: http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P12657 Mam jeszcze małą bazę MUFE, kolor 0 - ta podstawowa
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Nola, przeprraszam, ze nie pisalam, ale nie mogę sobie dać rady z ogarnieciem wszystkich wątków. A jeżeli napisze, ze oddalabym Meteorki?
![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Bardzo chętnie oddam Ci Meteorki ![]() Nola, widzę, że 'siedzisz' trochę w perfumach. Szukam zapachu, który będzie dość ostry (jakieś zioła?), ale jednocześnie dość kobiecy. Znasz może coś takiego? (tak, wiem, że mój opis jest beznadziejny, ale mooże, przypaadkiem.)
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:18.

ale tak sobie pomyślałam, że Angel kosztowal 95pln a różyk 70 i nawet nie widzialam jakie jest jego zużycie 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Zapach bardzo przyjemny, słodki, jadalny, jakby trochę orzechowy