Powiekszanie biustu-pytania - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-03-01, 16:00   #31
Elektra
Raczkowanie

GG do Elektra
Re: Powiekszanie biustu-pytania KREM

NIESTETY
Elektra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-03-01, 16:00   #32
Elektra
Raczkowanie

GG do Elektra

NIESTETY
Elektra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-03-01, 17:37   #33
Viika
Przyczajenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Viika
Re: Powiekszanie biustu - komplikacje?

Serdecznie dziękuję za odpowiedzi
Pozdrawiam
Viika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-03-01, 17:37   #34
Viika
Przyczajenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Viika
Re: Powiekszanie biustu - komplikacje?

Serdecznie dziękuję za odpowiedzi
Pozdrawiam
Viika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-03-09, 10:01   #35
arizona18
Raczkowanie

Re: Powiekszanie biustu-pytania

Witam,
Mam jeszcze jedno pytanie. Czy wiadomo jakie hormony są odpowiedzialne za wielkość biustu?? Bo pomyślałam, że można by takie przyjmować by uniknąć operacji powiększenia...

Pozdrawiam, dziękuję za odpowiedź.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥pociechy♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
arizona18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-03-09, 10:01   #36
arizona18
Raczkowanie

Witam,
Mam jeszcze jedno pytanie. Czy wiadomo jakie hormony są odpowiedzialne za wielkość biustu?? Bo pomyślałam, że można by takie przyjmować by uniknąć operacji powiększenia...

Pozdrawiam, dziękuję za odpowiedź.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥pociechy♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
arizona18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-03-09, 10:18   #37
Gonia1
Zakorzenienie

Niektórym kobietom powiększa się biust po niektórych pigułkach, ale rozmiar piersi zdecydowanie nie może być powodem, dla którego ginekolog przepisuje pigułki, kiedy tak naprawdę nie trzeba ich brać ani ze względów zdrowotnych ani ze względu na antykoncepcję.
A poza tym po zaprzestaniu brania hormonów powraca dawny rozmiar biustu.
Gonia1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-03-09, 10:18   #38
Gonia1
Zakorzenienie

Niektórym kobietom powiększa się biust po niektórych pigułkach, ale rozmiar piersi zdecydowanie nie może być powodem, dla którego ginekolog przepisuje pigułki, kiedy tak naprawdę nie trzeba ich brać ani ze względów zdrowotnych ani ze względu na antykoncepcję.
A poza tym po zaprzestaniu brania hormonów powraca dawny rozmiar biustu.
Gonia1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-03-12, 00:15   #39
pskupin
Zadomowienie

Witam Panią,

Na Pani pytanie została juz udzielona odpowiedź - wyżej (dziekuję

Pozdrawiam
pskupin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-03-12, 00:15   #40
pskupin
Zadomowienie

Witam Panią,

Na Pani pytanie została juz udzielona odpowiedź - wyżej (dziekuję

Pozdrawiam
Stary 2005-03-12, 11:34   #41
Papryczkaa
Zakorzenienie

ile kosztuje o Pana operacja powiekszenia biustu ?

Papryczkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-03-12, 11:34   #42
Papryczkaa
Zakorzenienie

ile kosztuje o Pana operacja powiekszenia biustu ?

Papryczkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-03-12, 13:33   #43
pskupin
Zadomowienie

Witam Panią.

Całkowity koszt zabiegu powiększenia piersi wynosi 7500 złotych.
Cena obejmuje koszty zabiegu, znieczulenia, implantów (firmy Mentor), dożywotniej gwarancji na implanty, stanika, zmiany opatrunków, pobytu w klinice, wizyt kontrolnych.
Podczas konsultacji wyjaśnię Pani wszystkie szczegóły związane z zabiegiem, otrzyma Pani zalecenia oraz wykaz badań, a także dobierzemy wielkość implantów.

Konsultacje odbywają się w:
- poniedziałki oraz środy, od godz. 17 – Ars Medic - konsultacje, Poznań, ul. Podgórna 4, rejestracja tel.: (061) 852 81 08
- czwartki, od godz. 17 – Klinika Grunwaldzka – Poznań, ul. Grunwaldzka 68, rejestracja tel.: (061) 867 99 01
Ars Medica – Klinika, ul. Leszczyńska 73, Poznań – konsultacje umawiane indywidualnie tel. 0 600 229688 lub (061) 8305740

Pozdrawiam
Stary 2005-03-12, 13:33   #44
pskupin
Zadomowienie

Witam Panią.

Całkowity koszt zabiegu powiększenia piersi wynosi 7500 złotych.
Cena obejmuje koszty zabiegu, znieczulenia, implantów (firmy Mentor), dożywotniej gwarancji na implanty, stanika, zmiany opatrunków, pobytu w klinice, wizyt kontrolnych.
Podczas konsultacji wyjaśnię Pani wszystkie szczegóły związane z zabiegiem, otrzyma Pani zalecenia oraz wykaz badań, a także dobierzemy wielkość implantów.

Konsultacje odbywają się w:
- poniedziałki oraz środy, od godz. 17 – Ars Medic - konsultacje, Poznań, ul. Podgórna 4, rejestracja tel.: (061) 852 81 08
- czwartki, od godz. 17 – Klinika Grunwaldzka – Poznań, ul. Grunwaldzka 68, rejestracja tel.: (061) 867 99 01
Ars Medica – Klinika, ul. Leszczyńska 73, Poznań – konsultacje umawiane indywidualnie tel. 0 600 229688 lub (061) 8305740

Pozdrawiam
Stary 2005-03-12, 13:53   #45
AgaZ
Przyjaciółka Wizaz.pl

Witaj Koronkova
Dzisiaj, najpoźniej jutro będzie na wizażu artykuł na temat sposobów powiększania piersi i związanych z tym ZA i PRZECIW
Pozdrawiam serdecznie

AgaZ
bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby
AgaZ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-03-12, 13:53   #46
AgaZ
Przyjaciółka Wizaz.pl

Witaj Koronkova
Dzisiaj, najpoźniej jutro będzie na wizażu artykuł na temat sposobów powiększania piersi i związanych z tym ZA i PRZECIW
Pozdrawiam serdecznie

AgaZ
bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby
AgaZ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-18, 12:14   #47
angelap
Raczkowanie

Dot.: Re: Powiekszanie biustu-pytania

Panie Doktorze.Jestem zainteresowana powiekszeniem piersi ale nie mam na ten temat wiele informacji.Jestem teraz w Anglii i chcialabym przyjechac do Polski na ok.miesiac i w tym czasie podjac sie operacji.Zastanawiam sie czy tak krotki okres wystarczy???bo po miesiacu musialabym zaczac na nowo prace.Obawiam sie bolu...Czy bylaby mozliwosc skontaktowac sie z panem poprzez internet?moglabym przeslac zdjecie moich piersi.Sama nie wiem?Pozdrawiam
Stary 2006-05-18, 21:55   #48
angelap
Raczkowanie

Prosze o odpowiedz
Stary 2006-06-01, 23:12   #49
pskupin
Zadomowienie

Bardzo proszę: info@skupin.pl

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-10-26, 09:35   #50
angelap
Raczkowanie

Dot.: Powiekszanie biustu-pytania

Panie Doktorze

W koncu zdecydowalam sie na zabieg na gudzien tego roku.
Bede miala 5 tygodni wolnego i w tym czasie zamierzam zrobic 2 zabiegi.Powiekszenie piersi i laserowa korekte wzroku.Jednak nie wiem ktory zabieg mam wykonac pierwszy.Wolalabym piersi bo sie dluzej goja ale czy pozniej bede mogla wykonac zabieg oczu?
Bardzo Prosze o odpowiedz.
Z Gory Dziekuje
Stary 2007-06-03, 14:03   #51
asia812
BAN stały

http://bellezza.bazarek.pl/ ten preparat podobno jest dobry lepszy nawet od tego optibiustu chyba
asia812 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-25, 08:42   #52
salena
Raczkowanie

panie doktorze,
mam pytanie, dzis, dwa dni po zabiegu wszczepienie implantu wikelkosci 255 przez sutek nie mam czucia w piersiach. poinformowano mnie ,ze w sutkach owo czucie moze powracac przez okolo3 miesiace,ale czy tak samo bedzie w przypadku calych piersi? drugie pytanie dot, spania na brzuchu po wygojeniu sie blizn , czy to nadal bedzie mozliwe i bezpieczne..?moj partner preferuje pozycje w ktorej kocha sie ze mna lezac plasko na mnie podczas kiedy ja leze wlasnie na brzuchu..z piersiami zupelnie jeszcze sie nie oswoilam i dlatego zastanawiam sie czy one aby przypadkiem nie pekna..z gory dziekuje za pomoc.
salena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-26, 08:04   #53
salena
Raczkowanie

u,up..moze ktoras wizazanka miala podobne doswiadczenia?
salena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-07-30, 16:59   #54
aniawaga
Przyczajenie

Witam Panie doktorze !!
Mam 25 lat i 11 miesiecy temu urodzilam drugie dziecko wraz z moim partnerem jestesmy przed wyborem lekarza i kliniki widze o panu same pozytywy i chcialam zapytac na kiedy mozna sie z Panem umowic , mieszkam w Holandii tu rowniez jest wiele klinik ale bardziej ufam swoim niz obcym ! Chce rowniez zapytac czy istnieje mozliwosc przeprowadzenia zabiegu nie stostujac narkozy ????? Pozdrawiam Ania
aniawaga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-11, 13:54   #55
vanessa
Przyczajenie

Dot.: Re: Powiekszanie biustu - komplikacje?

panie doktorze, reklamuje sie wiele firm z kremami powiekszajacymi biust. czy to rzeczywiscie moze dzialac? za kilka miesciecy koncze 18 lat, a miseczka A jest na mnie z a duza. jestem zdecydowana na operacje plastyczna. czy jest mozliwosc wykonania tej operacji w woj. zach-pom? prosze o rade, bo jestem bliska desperacji.
vanessa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-14, 20:50   #56
aneta-16
Przyczajenie

Dot.: Re: Powiekszanie biustu - komplikacje?

Dzień dobry, mam kilka pytań dotyczących operacji powiększenia biustu. Pomimo, że w tym roku kończę dopiero 17 lat, myślę, że za góra 2 lata będę chciała poddać się takiej operacji. Po pierwsze chciałabym dowiedzieć się, czy kazde piersi można zoperować, tzn. bez względu na ich wielkość i kształt. Po drugie chciałabym wiedzieć czy operacja może się nie udać i co w takiej sytuacji trzeba zrobić. Chciałabym także wiedzieć ile kosztuje operacja powiększenia piersi z podniesieniem. Z góry dziękuję i czekam na odpowiedzi

PS. Przepraszam, czy ktoś jeszcze w ogóle wchodzi w ten wątek?

Edytowane przez aneta-16
Czas edycji: 2007-08-30 o 08:32
aneta-16 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-31, 22:28   #57
CocoPoznan
Rozeznanie

Witam Pana Doktora,
Czy to jest prawda, że implanty po długim czasie (10 lat i więcej) mogą samoistnie się rozszczelnić? Że również trzeba brać pod uwagę starzenie się ciała i w związku z tym zabiegi korekcyjne (wymiana implantów, podniesienie biustu itp)? Proszę o wyjaśnienie, gdyż poważnie zastanawiam się nad taką operacją, a informacje takie trochę mnie wystraszyły. Czy przez umieszczenie implantu, który swoją wagę ma, biust może wcześniej opadać? Aha, i tak jak poprzedniczka, uwielbiam spać na brzuchu, a podobno jest to niewskazane z powiększonym biustem. Czy te "woreczki" przeszkadzają? Z góry dziękuję za odpowiedź.
CocoPoznan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-31, 22:31   #58
CocoPoznan
Rozeznanie

Ah, przypomniało mi sie jeszcze jedno pytanie. Wiem, że umieszczenie implantu pod mięśniem jest bardzo bolesne w rekonwalescencji. Czy można się uprzeć na umieszczenie go pod gruczołem (nie jestem jakimś strasznym chudzielcem, żeby się mocno odznaczało pod skórą)?
CocoPoznan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-14, 20:50   #59
jagadka
Przyczajenie

Panie doktorze czy calkowity koszt zabiegu wynosi 7500zl bez względu na kształt implantów?? Słyszalam że anatomiczne są znacznie droższe.
jagadka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-20, 17:42   #60
anielicanrw
Przyczajenie

Witam serdecznie wszystkich i Pana Doktora.
Dziewczyny powiem na poczatek jedno zameczacie Pana Doktora (moim zdaniem)pytaniami,ktore jakbyscie tylko dobrze pogrzebaly i sie zalogowaly na odpowiednie fora to byscie uzyskaly odpowiedzi przede wszystkim czytajac...a ewentualnie potem mozna konkretne pytanie juz zadac na ktore moze juz odpowiedziec najlepiej tylko specjalista.Ja wyslalam do mojego Doktora @ z konkretnymi pytaniam na ktore mi odpowiedzial i czekam poprostu spokojna na zabieg.
Ja takim sposobem dowiedzialam sie i dalej dowiaduje o operacji powiekszaniu piersi.
Sama mam operacje 14 listopada implanty Eurosilicone 450cc wysoki profil teksturowane i ciecie pachowe.Moj doktor sie w tym specjalizuje i przyznaje mu racje,ze jest to najbardziej kosmetyczne ciecie a poza tym kiedys w razie wymiany implantow nie bede miala znowu cietej blizny i jej przedluzanej byc moze by dostac sie do implantu,ale bede miala np.ciecie pod piersia.

Dziewczyny jestesmy na necie a to kopalnia wiedzy oczywiscie radze po dostaniu sie na jakies forum pierw swoja wiedze poszerzyc o bardziej fachowe zrodla,bo to co sie dzieje i jakie sa tematy na temat powiekszania piersi to czasem czyta herezja! Dlatego warto przez sitko brac niektore rewelacyjne tematy na temat implantow np.Ja bedac na forum znalazlam wszystkie informacje,wybralam klinike,lekarza,metode jaka bym chciala byc operowana,implanty,wielko sc i poprostu umowilam sie na konsultacje! Przyszlam tam z konkretnymi pytaniami i wyszlam z data operacji.
Co do pana doktora to na tym forum sa jak najlepsze opinie na Pana,zwlaszcza,ze sa to opinie pacjentek i w galeri sa Pana prace.Chyle czola.Pozdrawiam z Köln
anielicanrw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości