![]() |
#31 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wizażanki z Leicester???
Cytat:
![]() Edytowane przez Katie1983 Czas edycji: 2011-02-05 o 21:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Hm.. Ja to jeszcze mloda jestem, i puki co ustalilismy z TŻem, ze narazie nie bedziemy brali slubu, myslimy ze bedzie to tak za jakies mn. 3 lata. Zareczyny to dla nas taki kolejny szczesliwy krok w przyszlosc ![]() ---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ---------- Cytat:
![]() Rozwiazanie tuz tuz, tak wiec wszystkiego dobrego ![]() I serdecznie dziekuje za gratulacje! Poteżny tez wasz staz, oby tak dalej i na zawsze ! ![]() ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pobralismy sie w Toruniu w czewcu zeszlego roku. wszystko organizowalismy stad wiec nie bylo latwo chociaz rodzice bardzo pomogli. W sumie zajelo to nam prawie 2 lata wiadomo zeby znalesc dobra sale, orkiestre itd trzeba wszystko robic z wyprzedzeniem . Zreszta pewnie, nie ma sie co spieszyc , by bylsimy razem prawie 5 lat kiedy sie zareczylismy wiec zajelo nam to troche czasu ![]() Edytowane przez Katie1983 Czas edycji: 2011-02-06 o 00:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Wiec widze ze mamy szczescie do dat. Dziekuje dziewczyny za gratulacje i ja rowniez mam nadzieje ze rozwiazanie bedzie szybkie i moze bezbolesne ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Zapomnialam dopisac wczesniej ze studiowalam na WSG - niestety albo stety . Slyszalam ze ta uczelnia nie ma zbyt dobrej opinii albo nie miala. ja w sumie nie zaluje ze tam studiowalam- bylo fajnie.
Jak sie czujesz - Ewangelia , pewnie juz sie nie mozesz doczekac przyjscia na swiat nowego szkraba. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() I rowniez pochodze z Koszalina ![]()
![]() ![]() Edytowane przez SimplyDivine Czas edycji: 2011-02-06 o 15:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kurcze mamy na prawde deficyt z tymi przyjaciolkami w leciestershire ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dzis rowniez samotnie - najpierw 3 godziny na silowni a pozniej skromne zakupy i czasami wlasnie uderza fakt, ze niby tyle ludzi sie zna a jak sie czlowiek chce wyrwac z domu to jest problem znalezc kogos do kogo mozna zadzwonic. Wiele z dziewczyn z ktorymi pracowalam badz pracuje maja dzieci, ktorymi musza sie zajmowac, niektore z nich to nawet noworodki a wiadomo ile czasu taki bejbik zajmuje. Ja osobiscie dzieci nie mam i nie zamierzam i nie mam ochoty spotykac sie z kims kto nie potrafi albo sie rozstac z tym dzieckiem na godzine czy dwie a jak juz sie tej osobie uda to nie potrafi rozmawiac o czyms innym niz to dziecko... ![]() Dodam jeszcze, ze moj TZ jest Anglikiem i w tej chwili mieszkamy z jego Mama i Bratem i nawet po polsku nie mam do kogo pogadac... Jedynie stukac w klawiature moge ![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Jeny 3 godziny na silowni !!! Ja kiedys ledwo 1h dawalam . Znudzilo mi sie szybko. Pochodzilabym sobie na basen ale tak samej jakos glupio
![]() ![]() Zabrzmialo dosyc powanie ze nie zamierzasz miec dzieci ![]() Cos Ty robila przez te 3 h na silowni ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Z tymi dziecmi to tak powaznie zabrzmialo bo ostatnio wszyscy mi wciskaja, ze to napewno chwilowe i ze jeszcze zapragne miec wlasne. A ja mam prawie 24 lata i od przynajmniej 10 jestem swiadoma, ze macierzynstwo nie jest dla mnie... Niektorym poprostu trudno jest to zrozumiec i draza temat niemilosiernie :/
Praca w ktorej jestem aktualnie to moja trzecia w UK. Najpierw pracowalam w hotelu w Cumbrii przez polska agencje i z tymi ludzmi kontakt utrzymuje jedynie na Facebook'u bo to spory kawal drogi jest. Potem pracowalam w pubie i kontakt dalej utrzymuje z para Polakow ktorzy tam pracowali, ale im sie niedawno urodzilo dziecko i kontakt jakos obumarl ![]() ![]() ![]() ![]() Mial byc godzinny aerobik ale wyszlam po 15 minutach bo to bardzo zaawansowana grupa, poszlam na sale i tam godzine na orbitreku, pol godziny interwalowo na biezni, pozniej 5 dlugosci basenu i pol godzinki w saunie ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez SimplyDivine Czas edycji: 2011-02-06 o 16:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Tez uwazam ze jak ktos uwaza ze to nie dla niego to widocznie tak jest i nie ma sie co spierac . Ja w sumie zawsze wiedzialam ze chce miec dzieci. Mam teraz 28 lat ale jak bylam mlodsza to myslalam ze bede miala swoje pierwsze w wieku 22 ??!!!! Teraz tak na prawde dopiero dorastam do mysli posiadania dziecka.
To chyba bardzo wysportowana musisz byc skoro dajersz rade tyle czasu na silce. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie napislalam w poprzednim poscie, ze ani ja szczupla ani wysportowana
![]() ![]() ![]()
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
No tak napisalas sorki ale ja czasami robie kilka rzeczy na raz na necie , czytam wiec i zapominam za chwile co przeczytalam . mam tez z ksiazkami - polykam jakas co chwile ale i tak za jakis czas nie bede pamietala o czym ona byla bo zdaze juz kilka nastepnych przeczytac.
Wow dieta dukana mowisz , duzo o niej slyszalam , nawet moja wspollokatorka na niej jest i na prawde ja podziwiam. Ja nigdy przenigdy nie moglam wytrwac na zadnej. W sumie mam wage w normie ale za to brzuszek troszeczke urosl ,a mazy mi sie plaski. Gratuluje zgubienia 13kg to na prawde juz sporo. A slyszalas o weight watchers - tez slyszalam ze dobre. Mam znajoma tutaj ktora chodzi na spotkania i juz sporo schudla. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#45 | |||
Wtajemniczenie
|
![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Cytat:
![]() Kurcze szkoda, ze wraca, tak to nie bedziesz miala do kogo wpadac do Leicester ? ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#47 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Eee tak chodzilam po tych sklepach i nie moglam sie na nic zdecydowac ale za to kupilam sobie perfum ![]() Tak poza tym emciu jak Ty to robisz ze cytujesz kilka osobnych postow w swojej odpowiedzi , probowalam to wczoraj zrobic ale za chiny nie wiedzialam jak i poleglam - moze juz jestem za stara na takie unowoczesnienia. Teraz czytalam watek o kreconych wlosach i tez sie pogubilam w tych nazwach i o tym ze niby trzeba je myc odzywka. Tyle informacji to za duzo jak dla mnie ![]() Edytowane przez Katie1983 Czas edycji: 2011-02-06 o 18:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dlugi macie staz ze swoim TŻ ? ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Cytat:
![]() Perfum? Jaki, jaki? Mi ostatnio spodobaly się perfumy Kylie Minogue, ona zawsze miala ladne zapachy. Uwielbiam tez perfumy Sara JEssica Parker - Lovely. Zdecydowanie moj ulubiony zapach ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Cytat:
Juz Ci tłumacze, i pochwale sie ze niedawno sama sie nauczylam ![]() Tak wiec, jak klikasz na 'cytuję' to otwiera Ci się okienko do udzielenia odp. z cytatem i wyglada on np tak: [QUOTE=Katie1983;248990590]Tak poza tym emciu jak Ty to robisz ze cytujesz kilka (...)[/QUOTE.] jezeli chcesz uzyc tylko 'Tak poza tym emciu jak Ty to robisz' to zostawiasz to: [QUOTE=Katie1983;248990590]Tak poza tym emciu jak Ty to robisz (i teraz reszte tekstu zaznaczasz i usowasz) i zostawiasz to na koncu:[/QUOTE.] nastepnie klikasz na 'wyslij odpowiedz' Jezeli chcesz odpowiedziec w jednym poscie na kilka 'cytatow' od innych dziewczyn albo poprostu udzielic odpowiedzi, to nic. Za kazdym razem robisz to samo (czyli klikasz na 'cytuję'), a w szystko automatycznie dodaje sie do jednego Twojego posta (odp.) Dobrze wytlumaczylam? idzie zrozumiec? Kurcze.. nie za dobra w tym jestem, nie wiem czy sama bym siebie zrozumiala ![]()
because someday you will realize you have lost a diamond while you were busy collecting stones. Edytowane przez emciu Czas edycji: 2011-02-06 o 19:10 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | ||
Raczkowanie
|
A co robiliscie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- [QUOTE=emciu;24899145]I jak układa Ci się z Tesciowa-Angielka? Dlugi macie staz ze swoim TŻ ? ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Hm.. ja swoj spedzalam z TŻ, milo było. ![]() Perfum? Jaki, jaki? Mi ostatnio spodobaly się perfumy Kylie Minogue, ona zawsze miala ladne zapachy. Uwielbiam tez perfumy Sara JEssica Parker - Lovely. Zdecydowanie moj ulubiony zapach ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Oj tam, bez przesady. Juz Ci tłumacze, i pochwale sie ze niedawno sama sie nauczylam ![]() Tak wiec, jak klikasz na 'cytuję' to otwiera Ci się okienko do udzielenia odp. z cytatem i wyglada on np tak: [QUOTE=Katie1983;248990590]Tak poza tym emciu jak Ty to robisz ze cytujesz kilka (...)[/QUOTE.] jezeli chcesz uzyc tylko 'Tak poza tym emciu jak Ty to robisz' to zostawiasz to: Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- W ogole to fajnie, że wątek sie rozwinąl. No i oczywiscie, że Leicester-owych wizażanek przybywa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
W styczniu minelo nam 3 lata jak jestesmy razem, od maja 2008 mieszkam z nim u jego Mamy. Tesciowa zlota kobieta
![]() ![]() A co do cytowania wiecej niz jednej wypowiedzi w poscie to przy kazdym poscie ktory chcemy zacytowac trzeba kliknac srodkowa ikonke zeby sie zaznaczyla na pomaranczowo - taka jakby liste i pozniej "Odpowiedz cytujac" przy ktorymkolwiek z tych postow. Twoje posty emciu sa polaczone tylko dlatego, ze nikt nie napisal nic pomiedzy nimi i wizaz automatycznie laczy posty napisane przez tego samego uzytkownika pod soba. Stad ten szary dopisek pomiedzy wypowiedziami ![]()
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
W ogole to fajnie, że wątek sie rozwinąl. No i oczywiscie, że Leicester-owych wizażanek przybywa ![]() ja tez sie ciesze , na poczatku myslam ze juz sie nigdy nie bujnie ![]() A tak poza tym to chcialam sie Ciebie zapytac o Twoja kolezanke violusie 77 - wyczytalalm tutaj ze sie znacie. Ona kiedys sie wypowiedziala w watku o childminder ale chyba juz o nim zapomniala bo ja tam cos do niej napisalam ale nie dostalam zandej odpowiedzi. Nie chcialam wysylac wiadomosci i sie narzucac przeciez dziewczyna mnie nawet nie zna nie chce zeby pomsyslala ze sie narzucam czy cos w tym stylu. Ciekawi mnie bowiem ten kurs na ktory ona chodzi , chcialam sie dowiedziec czy jest trodny itd. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To dobrze, że tesciowa to zlota kobieta. Hm.. nie kazdemu sie trafa 'spoko' tesciowa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez Katie1983 Czas edycji: 2011-02-06 o 19:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- No własnie tylko na odleglosc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#58 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
A uczysz go polskiego , czy nie chce sie uczyc?? Mam kumpele tutaj ktora tez jest z anglikiem i mieszkaja razem juz dlugo ale on nie za bradzo chce sie uczyc polskiego.
Edytowane przez Katie1983 Czas edycji: 2011-02-06 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.