![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: oriflame-nowości.
po raz: Tak, moja odpowiedź jest jak najbardziej w temacie "szanujemy zdanie innych" bo wątek sam w sobie miał być o ULUBIONYCH KOSMETYKACH z ORIFLAME, a jednak nawet w tak jasnym wątku użytkownicy muszą się czegoś uczepić
![]() ![]() po dwa: zabrzmi paradoksalnie, ale TAK, między innymi dlatego kosmetyki ori są unikatowe, bo ciężko je dostać. Przynajmniej w mojej okolicy. Jak pojechałam raz na studia do Gda., to na pytanie "Chcesz oglądnąć katalog oriflame?" koleżanka zrobiła wielkie oczy i spytała "A MASZ?! POWAŻNIE?!! TO DAWAJ!" :O zdziwiona, bo pierwszy raz od dłuższego czasu zobaczyła katalog ori ![]() po trzy: Jeśli chodzi o zarobki, to w ori masz 23%, owszem, ale w Avonie nie od wszystkich produktów masz 40%. Im droższy produkt tym większy % dla Ciebie, a za kredkę do oczu czy cień do powiek no to niestety masz z tego dużo mniej niż 40%, prawdę mówiąc chyba nawet nie 20% ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
Jesteś miesiąc w oriflame, stad Twój entuzjazm, spoko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
hahah
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
Znajoma zrezygnowala z Oriflame na rzecz Avonu i jest bardzo zadowolona, ma dużo większy zysk..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
ja nie rozumiem PO CO niektóre osoby wchodza na ten watek! Chyba temat jest całkiem inny jeżeli nie zauważyłyście. Dziewczyna załozyła taki wątek bo może chce się dowiedziec co polecać klientom, co odradzać, bo wiadomo, że wszystkiego nie jesteśmy w stanie przetestować..
Ja byłam konsultantką avonu i niestety 'branie' miały tańsze kosmetyki, natomiast droższe kremy czy perfumy już nie, bo to jest firma skierowana do młodych osób. Starsze na ogół już znają wątpliwą jakość większości z nich. Co do moich ulubionych produktów ori to na pewno: ultra bogate mleczko do ciała, tusz revelation, puder jedwabisty i woda Enigma ![]()
![]() |
#38 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwazam, ze wyolbrzymiasz! Gda to chyba Gdansk wiec watpie, ze brak tam konsultantek Ori Ad.2 co to za teoria?! jesli juz mamy byc szczerzy to inny % maja tylko produkty niekosmetyczne cena nie ma znaczenia ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Cytat:
![]() aneszna, adka tlumaczy Ci zasady panujace w Avonie ![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Cytat:
a jesli chce sie faktycznie dowiedziec czegos o kosmetykach Ori to jest juz watek, ktory tego dotyczy
![]() |
![]() |
#39 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
1) OMG jestem zszokowana że statystyczną klientkę przekonuje tekst napisany przez specjalistów od marketingu ![]() serialnie - jestem zdumiona, że ci siedzący z branży "mieszania ludziom w głowach za pomocą ładnych słowek" naprawdę dali radę kogos przekonać ![]() po prostu cud cudów, że po latach studiów ludzkiej psychiki,socjotechniki etc zdołali cię przekonać ![]() ![]() 2) z konsultantek ori to takie specjalistki jak ze mnie lekarz naeurochirurg.... dla ścisłości - nie jestem lekarzem 3) istnieją kosmetyki bez konserwantów i innych świństw i to są kosmetki naturalne tyle, że to nie są ani kosmetyki drogeryjne, ani avonowe, ani oriflamowe... Cytat:
ten to tylko powtórka z rozrywki bo autrce nie chciało się skorzystać z wyszukiwarki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=theMonique;22930367]Ad.1
uwazam, ze wyolbrzymiasz! Gda to chyba Gdansk wiec watpie, ze brak tam konsultantek Ori Niestety Gdańsk to duże miasto ,ale konsultantek Oriflame bardzo bardzo mało... |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() matko nigdy nie zrozumiem dlaczego dla niektórych rozmowa na temat oznacza tylko i wyłącznie dyskutowanie ściśle w ramach tematu i broń boże nie wkoło niego jakby ludzie tak prowadzili dyskusje, że poza temat x nie wykraczali to ten świat byłby cofnięty o kilka wieków w tyl
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
rozumiem wykroczyć poza temat, ale tu widziałam moze 2 posty na temat, a poza tym ATAK i niby jakiś śmieszny konflikt avonki-oriflamki ![]() [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;22939366]de facto rozmowa właśnie na temat się toczy...naturalności, opłacalności...oriflame:e hem:[/QUOTE] Przeczytaj jeszcze raz temat i pierwszy post.... To nie było pytanie CZY polececie kosmetyki ori i dlaczego nie, tylko JAKIE kosmetyki polecacie.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:55.