|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Po ilu cyklach nieprzerwanch starań udało Wam się zafasolkować
|
|||
| Udało się od razu! |
|
73 | 33,64% |
| po 2-3 cyklach |
|
68 | 31,34% |
| po 4-6 cyklach |
|
28 | 12,90% |
| po 7-9 cyklach |
|
12 | 5,53% |
| po 10-12 cyklach |
|
10 | 4,61% |
| po 13-15 cyklach |
|
5 | 2,30% |
| po 16-18 cyklach |
|
3 | 1,38% |
| staraliśmy się dłużej niż 18 cykli |
|
18 | 8,29% |
| Głosujący: 217. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie! Po ilu cyklach się Wam udało? Sonda
U mnie starania trwały 25 cykli, jak dla mnie strasznie długo... Kiedy zaszłam w ciążę miałam 32 lata, teraz mam 34 i zaczęłam starania o drugie maleństwo, jeden cykl już minął i nic, ale jestem zaprawiona w bojach hehe
i łatwo się nie poddam Tobie ankieterko życzę ekspresowego zafasolkowania! |
|
|
|
|
#32 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
Rzodkieweczko mogę już dziś powiedzieć że udało nam się w 3 cyklu. Dziś ujrzałam dwie kreseczki
![]()
|
|
#34 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
A dziękuję, dziękuję
![]() Życzę szybkiego zafasolkowania ![]() ![]() Wysyłam ciążowe fluidki ode mnie i mojej Rybeńki
|
|
#36 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Więc na razie nie zaznaczę nic w sondzie, ale pewnie gdybym była początkująca starającą się to taka sonda by mi osobiście pomogła nie zalamywać się po pierwszych nieudanych miesiącach. Pomysł mi się podoba.. a ja mam nadzieję, że będę mogła zaznaczyć "16-18" ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cytat:
nie mam zamiaru kochać się tylko z TŻ "w te dni", ale również przed i po... jak tylko będę miała ochotę. W te dni będą tylko wmożone, ale co to za różnica skoro w dni płodne i tak się ma ochotę, więc chęć jest naturalna
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Rzodkieweczka, dopisałam się do sondy. Świetny pomysł. Tylko trzeba jednak wziąć poprawkę na wiek. Moje dwie były właśnie za pierwszym strzałem, ale niestety trzecia wyczekana to już jest mały problem. Dodam, że wcześniej byłam nieco ponad 20- tkę, a teraz 30 dychy już jakiś czas temu skończyłam. Oczywiście na razie jestem zdeterminowana i walczę jak dziki łoś
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
Zuza zagościła w moim brzuszku po 7 miesiącach starania .
ciąża przebiegała bardzo problemowo : najpierw zagrożenie poronieniem , pózniej wczesne skurcze . Na szczęście urodziłam zdrową córeczkę w 40 tc. obecnie mam 23 lata a moja Zuzia prawei 10 miesięcy
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|
|
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
Udało się za drugim razem, jestem w 12 tc. Za pierwszym razem, że tak powiem, na czuja, drugi cykl z testem owulacyjnym. Wspaniała rzecz dziewczyny
|
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
A ja zaszłam za pierwszym razem mając 34 lata. Obecnie moje słoneczko ma prawie dwa lata. Życzę powodzenia wszystkim staraczkom i
|
|
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
Moze i statystycznie faktycznie z wiekiem coraz gorzej zajsc, ale natura to natura , kazdy organizm jest inny i nikt nie jest w stanie tego przewidziec. Ja np sie nie staralam, a tylko jeden jedyny raz nas ponioslo bez zabezpieczenia... i czekam na rozwiazanie. Dodam tylko, ze lat mam 31.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.

i łatwo się nie poddam
Tobie ankieterko życzę ekspresowego zafasolkowania!

,w miare szybkie ponowne