![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wakacje 2011
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
a byłby ktoś chętny na wypad w polskie góry w wakacje? :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
Ja też zaczynam już planować wakacje
![]() Interesują mnie jakieś ciepłe europejskie kraje ![]() Choć szczerze mówiąc Hiszpania to ostateczność bo byłam tam 2 lata temu i chcialabym teraz odwiedzić jakieś nowe miejsce. Chodzi o dobre biuro podróży, wczasy wypoczynkowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
BAN stały
|
ja nie wyjeżdżam we wakacje nigdzie za granicę. pewnie pojadę nad polskie morze.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja w zeszłym roku też byłam nad polskim morzem i powiem,że nie było zle bo pogoda nam się ładna trafiła ![]() ![]() ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Udało Wam się znaleźć jakąś okazję?
![]()
![]() |
#37 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Duża jest różnica w cenie??
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#39 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja Hiszpanię też brałam pod uwagę ale mój Tż tak średnio.... I też jadę w sierpniu ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#41 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No Chorwacja też brzmi fajnie, tylko słyszałam o tych kamienistych plażach,z drugiej jednak strony... słyszałam też o wodospadach, ahh ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#43 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Świetne,aż mi się zachciało wakacji jak je oglądałam;D Ja i Tż specjalnie zainwestowaliśmy w aparat,głównie na ten wyjazd ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Przyczajenie
|
A co myślicie o Bułgarii Słoneczny Brzeg hotel Kotva z biurem podróży Fun Club
![]() btw. Jedzie ktoś tam w terminie 10.08.2011 - 21.08.2011 lub 19.08.2011 - 30.08.2011 ? ![]() Edytowane przez Carolinex33 Czas edycji: 2011-01-26 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja mam zamiar wybrać się w tym roku do Makarskiej z biurem Steja. ;] |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
Byłam z Funclubem na wyspie Brac w miejscowości Bol. Mieszkaliśmy w hotelu Ivan. Ja bardzo polecam, pogoda wspaniała, można wypocząć, na wycieczkach niestety nie byłam, więc ciężko mi powiedzieć, ale jak chce się poleżeć na plaży, pozwiedzać wyspę, nie jeździć na stały ląd, to naprawdę warto. Na pewno tam kiedyś wrócę
![]()
![]() |
#47 |
Przyczajenie
|
witam.
Hiszpania i lloret rlz. <3 czy ktoś jedzie do Bulgarii ? hotel kotva,od 5 lipca do 16 (; kontakt ; 17763292 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Przyczajenie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post25392132
Wchodzcie i sie wpisujce !!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
ja chciałabym zrobić coś konstruktywnego na wakacje ;P nie chodzi mi tylko o wakacje, ale pojechać, poznać zwyczaje, kulturę!
marzy mi się Paryż, chciałabym pojechać, pozwiedzać. kwestia funduszy oczywiście! któraś ma jakieś pomysły/doświadczenia! ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Przyczajenie
|
JEST SUPER WYCIECZKA ZE STEJĄ, zwiedzanie paryża, barcelony, monako, monte carlo, i pobyt na ibizie . zobacz naprawdę super, napisz co myślisz !!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Przyczajenie
|
Ja wyjeżdżam do Bułgarii - Złote Piaski - z Ok Tours. W terminie od 18 do 29 sierpnia chyba :P Czy ktoś może też się tam wybiera ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Przyczajenie
|
polecam almatur poza tym tez jade do Włoch ale chyba lepsze rimini zalezy co kto lubi ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
Ja w tym roku chce poleciec do Lloret de mar (tylko samolotem) jezeli bd mieli oferty piszcie !
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Przyczajenie
|
Hej! ; )
Ja w tym roku wybieram się na obóz do Chorwacji, a dokładniej Makarskiej (17.07-28.o7). Jadę z Funclubu. Czy ktoś z Was ma w planach wyjazd do Chorwacji? A może ktoś już był w Makarskiej i mógłby napisać jak wrażenia? Z góry dziękuje ![]() Edytowane przez nelkaxxx Czas edycji: 2011-04-06 o 17:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
ja byłam, całkiem symaptyczne miasteczko. są imprezy dużo obcokrajowców, ale to nic w porównaniu co do Lloret, czy Rimini. Wiadomo, co kto lubi. Chorwacja w ogóle jest śliczna, jak dla mnie szczególnie ta część.
![]() |
#56 |
Przyczajenie
|
W jakim sensie nic w porównaniu z Lloret czy Rimini? Że jakoś nudno tam jest, czy coś w tym stylu?
W Hiszpanii już byłam, do Włoch jadę na kilka dni w tym roku, w Grecji na obozie byłam 2 lata temu, więc w tym roku chciałam odwiedzić jakiś inny kraj. Zastanawiałam się nad Bułgarią albo Chorwacją i tak jakoś padło na Chorwację ; ) Do Lloret może wybiorę się za rok, bo tyle pozytywnych opinii się naczytałam, że ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#58 |
Przyczajenie
|
A jak jest z imprezami? Są jakieś fajne kluby, dyskoteki? aaaa no i czy sprzedają alkohol nieletnim ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Przyczajenie
|
Cześć Wszystkim.
Niektórzy z Was wypowiadali się na temat Hiszpanii. A czy wiecie, że teraz jest świetny produkt turystyczny zrobiony przez władze Hiszpanii z dotacją UE? Ten produkt to "Hiszpania Senior". Wycieczki są kierowane dla osób po 55 rokiem życia, w miejsca Costa del Sol, Wyspy Kanaryjskie, teneryfy. A najlepsze jest to, że seniorzy 55+ maja super zniżkę i dodatkowo ta osoba może zabrać kogoś ze sobą i tez będzie mieć zniżkę, nie zależnie od wieku. Można pojechać na tanie wakacje do 4* hotelu całą rodzinką ![]() Te biuro podróży moim zdaniem jest najlepsze w Lublinie. Ma tez odział w Warszawie. http://www.watra-travel.pl/sr/index.php/pages/main strona biura http://www.travel-senior.pl/ oferta dla seniorów. A jeśli chcecie spędzić wakacje w Polsce, to ja napisałam artykuł "Gdzie Spędzić Wakacje 2011" Opisałam tam działanie i rodzaj klimatu na rożne choroby. Warto pojechać do Naszych polskich uzdrowisk. Można Tam spędzić czas, a przy okazji zregenerować swój organizm do dalszej pracy. Moja mama co roku jeździ do rożnych uzdrowisk. Powiem Wam, że cieszę się jak ona wraca stamtąd. Jest radośniejsza, spokojniejsza, a co najbardziej "rzucało się w oczy" to to, że schudła. A ta jej menopauza już nie "daje się we znaki" jak przed wyjazdem. Myślę, że większość z Was wie o co chodzi :0)). Polecam "wyganianie z domu" mamy w okresie menopauzy do UZDROWISK! :0)) http://turystyka-krajowa.blogspot.co...acje-2011.html Edytowane przez Przygodynka Czas edycji: 2011-04-11 o 11:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
Ja w tym roku planuje taka kolonie http://www.europabus.com.pl/?action=GetImp&arg1=1452 termin 2011-07-23 albo 2011-07-30.Ktoś zainteresowany jechać ze mną??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.