Wakacje 2011 - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-01-09, 10:14   #31
gracja67@wp.pl
Raczkowanie

GG do gracja67@wp.pl
Dot.: Wakacje 2011

Cytat:
Napisane przez mikam121 Pokaż wiadomość
ok to popatrze jak bd )

)))
gracja67@wp.pl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-11, 13:45   #32
bozyciesamosieuklada
Raczkowanie

a byłby ktoś chętny na wypad w polskie góry w wakacje? :P
bozyciesamosieuklada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-16, 14:02   #33
MyNameIsSophie
Rozeznanie

Ja też zaczynam już planować wakacje .
Interesują mnie jakieś ciepłe europejskie kraje . Myślę albo o Hiszpanii, Portugalii albo jakichś wyspach. Jakbyście miały coś godnego polecenia to chętnie posłucham :P.
Choć szczerze mówiąc Hiszpania to ostateczność bo byłam tam 2 lata temu i chcialabym teraz odwiedzić jakieś nowe miejsce. Chodzi o dobre biuro podróży, wczasy wypoczynkowe .
MyNameIsSophie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-16, 14:03   #34
wioletaona
BAN stały

ja nie wyjeżdżam we wakacje nigdzie za granicę. pewnie pojadę nad polskie morze.
wioletaona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-16, 14:59   #35
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wioletaona Pokaż wiadomość
ja nie wyjeżdżam we wakacje nigdzie za granicę. pewnie pojadę nad polskie morze.

Ja w zeszłym roku też byłam nad polskim morzem i powiem,że nie było zle bo pogoda nam się ładna trafiła.Ale tym razem postanowiliśmy z TŻ, że wyskoczymy gdzies za granicę i padło na Majorkę Już zarezerwowaliśmy itd.Cieszę się bo od początku była ona brana pod uwagę

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-16, 15:37   #36
evita_l
Raczkowanie

GG do evita_l

Udało Wam się znaleźć jakąś okazję? Jak szukałam wycieczki, wszystkie samolotowe do Hiszpanii były drogie, więc padło na autokar, naprawdę cena była dużo korzystniejsza.

"I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego"
evita_l jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-16, 18:29   #37
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez evita_l Pokaż wiadomość
Udało Wam się znaleźć jakąś okazję? Jak szukałam wycieczki, wszystkie samolotowe do Hiszpanii były drogie, więc padło na autokar, naprawdę cena była dużo korzystniejsza.
Czy okazja to nie wiem ale zmieściła się w Naszym przedziale cenowym więc jestem zadowolona A ty już masz zarezerwowane czy na razie wstępne plany? Ja chciałam samolotem bo jeszcze nigdy nim nie leciałam,a zawsze musi być ten pierwszy raz Chociaż wycieczki autokarowej też bym pewnie nie odrzuciła( mimo tego,że przeraża mnie czas podróży ale słyszałam że autokary są dość luksusowe przy organizowaniu tego typu wycieczek) .
Duża jest różnica w cenie??

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-16, 18:55   #38
evita_l
Raczkowanie

GG do evita_l

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość
Czy okazja to nie wiem ale zmieściła się w Naszym przedziale cenowym więc jestem zadowolona A ty już masz zarezerwowane czy na razie wstępne plany? Ja chciałam samolotem bo jeszcze nigdy nim nie leciałam,a zawsze musi być ten pierwszy raz Chociaż wycieczki autokarowej też bym pewnie nie odrzuciła( mimo tego,że przeraża mnie czas podróży ale słyszałam że autokary są dość luksusowe przy organizowaniu tego typu wycieczek) .
Duża jest różnica w cenie??
Ja mam zarezerwowaną wycieczkę autokarową w sierpniu Też szukałam wycieczki samolotowej, ale w pewnym momencie miałam do wyboru Turcję All inclusive samolotem lub taniej Hiszpanię autokarem i mimo, że autokar męczy, to Hiszpania wygrała W cenach było m/w ok. 800-900 zł różnicy między Hiszpanią samolotem a autokarem z moich poszukiwań (za to samolotem jakieś 4 dni dłużej wycieczki trwały), a znam już biuro, z którym jadę, więc nie żałuję wyboru. Autokary faktycznie są bardzo fajne, chociaż trochę rekompensują kilkadziesiąt (20-30) godzin jazdy.

Stary 2011-01-16, 19:45   #39
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja mam zarezerwowaną wycieczkę autokarową w sierpniu Też szukałam wycieczki samolotowej, ale w pewnym momencie miałam do wyboru Turcję All inclusive samolotem lub taniej Hiszpanię autokarem i mimo, że autokar męczy, to Hiszpania wygrała W cenach było m/w ok. 800-900 zł różnicy między Hiszpanią samolotem a autokarem z moich poszukiwań (za to samolotem jakieś 4 dni dłużej wycieczki trwały), a znam już biuro, z którym jadę, więc nie żałuję wyboru. Autokary faktycznie są bardzo fajne, chociaż trochę rekompensują kilkadziesiąt (20-30) godzin jazdy.

Ja Hiszpanię też brałam pod uwagę ale mój Tż tak średnio.... I też jadę w sierpniu Do jakiej dokładnie miejscowości jedziesz i z jakiego biura? Oby tylko pogoda dopisała a będzie mmm... cud,miód

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Stary 2011-01-16, 22:09   #40
evita_l
Raczkowanie

GG do evita_l

Cytat:
Ja Hiszpanię też brałam pod uwagę ale mój Tż tak średnio.... I też jadę w sierpniu Do jakiej dokładnie miejscowości jedziesz i z jakiego biura? Oby tylko pogoda dopisała a będzie mmm... cud,miód
Jadę z biurem podróży Funclub z Poznania (ja wyjeżdżam z Warszawy , z którymi w zeszłym roku byłam w Chorwacji i było cudnie. W tym roku jadę do Lloret de mar do hotelu Copacabana, w planach mamy wycieczkę do Barcelony, już nie mogę się doczekać, TŻ również jak usłyszał, że może pojedźmy do Hiszpanii, zdecydował się bez wahania Mam nadzieję, że pogoda mi będzie sprzyjać w wypoczynku

Stary 2011-01-17, 12:14   #41
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Jadę z biurem podróży Funclub z Poznania (ja wyjeżdżam z Warszawy , z którymi w zeszłym roku byłam w Chorwacji i było cudnie. W tym roku jadę do Lloret de mar do hotelu Copacabana, w planach mamy wycieczkę do Barcelony, już nie mogę się doczekać, TŻ również jak usłyszał, że może pojedźmy do Hiszpanii, zdecydował się bez wahania Mam nadzieję, że pogoda mi będzie sprzyjać w wypoczynku

No Chorwacja też brzmi fajnie, tylko słyszałam o tych kamienistych plażach,z drugiej jednak strony... słyszałam też o wodospadach, ahh Może pomyślę o tym na Wakacje 2012 heh.

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Stary 2011-01-17, 15:26   #42
evita_l
Raczkowanie

GG do evita_l

Cytat:
No Chorwacja też brzmi fajnie, tylko słyszałam o tych kamienistych plażach,z drugiej jednak strony... słyszałam też o wodospadach, ahh Może pomyślę o tym na Wakacje 2012 heh.
Wodospadów niestety nie oglądałam, na pewno wrócę do Chorwacji pozwiedzać, w zeszłym roku tylko odpoczywałam. Kamieniste plaże mają swój urok i nie jest to jakaś duża wada, warto za to zainwestować w buty do wody, bo można natknąć się na jeżowca, ale w butach nie ma się co bać, ja Chorwację bardzo polecam. Tutaj jest parę fotek robionych przeze mnie zwykłą cyfrówką w Chorwacji

Stary 2011-01-17, 18:03   #43
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Wodospadów niestety nie oglądałam, na pewno wrócę do Chorwacji pozwiedzać, w zeszłym roku tylko odpoczywałam. Kamieniste plaże mają swój urok i nie jest to jakaś duża wada, warto za to zainwestować w buty do wody, bo można natknąć się na jeżowca, ale w butach nie ma się co bać, ja Chorwację bardzo polecam. Tutaj jest parę fotek robionych przeze mnie zwykłą cyfrówką w Chorwacji

Świetne,aż mi się zachciało wakacji jak je oglądałam;D Ja i Tż specjalnie zainwestowaliśmy w aparat,głównie na ten wyjazd bo później to tylko zdjęcia zostają i super wspomnienia

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Stary 2011-01-26, 18:51   #44
Carolinex33
Przyczajenie

A co myślicie o Bułgarii Słoneczny Brzeg hotel Kotva z biurem podróży Fun Club Polecacie?

btw. Jedzie ktoś tam w terminie 10.08.2011 - 21.08.2011 lub 19.08.2011 - 30.08.2011 ?

Edytowane przez Carolinex33
Czas edycji: 2011-01-26 o 19:00
Carolinex33 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-22, 16:21   #45
Natalia_96
Przyczajenie

GG do Natalia_96

Cytat:
A w jakiej byłaś miejscowości, z jakiego biura podróży ? I wgl jakie wrażenia ?
Ja mam zamiar wybrać się w tym roku do Makarskiej z biurem Steja. ;]
Natalia_96 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-22, 18:48   #46
evita_l
Raczkowanie

GG do evita_l

Byłam z Funclubem na wyspie Brac w miejscowości Bol. Mieszkaliśmy w hotelu Ivan. Ja bardzo polecam, pogoda wspaniała, można wypocząć, na wycieczkach niestety nie byłam, więc ciężko mi powiedzieć, ale jak chce się poleżeć na plaży, pozwiedzać wyspę, nie jeździć na stały ląd, to naprawdę warto. Na pewno tam kiedyś wrócę

Stary 2011-02-23, 18:36   #47
annlovebrunomars
Przyczajenie

witam.
Hiszpania i lloret rlz. <3
czy ktoś jedzie do Bulgarii ?
hotel kotva,od 5 lipca do 16 (;
kontakt ; 17763292
annlovebrunomars jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-27, 12:05   #48
Lenka01
Przyczajenie

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post25392132

Wchodzcie i sie wpisujce !!!
Lenka01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-27, 18:35   #49
bozyciesamosieuklada
Raczkowanie

ja chciałabym zrobić coś konstruktywnego na wakacje ;P nie chodzi mi tylko o wakacje, ale pojechać, poznać zwyczaje, kulturę!
marzy mi się Paryż, chciałabym pojechać, pozwiedzać. kwestia funduszy oczywiście! któraś ma jakieś pomysły/doświadczenia! ?
bozyciesamosieuklada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-28, 08:21   #50
kingaf1206
Przyczajenie

JEST SUPER WYCIECZKA ZE STEJĄ, zwiedzanie paryża, barcelony, monako, monte carlo, i pobyt na ibizie . zobacz naprawdę super, napisz co myślisz !!
kingaf1206 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-28, 08:29   #51
kakuz118
Przyczajenie

Ja wyjeżdżam do Bułgarii - Złote Piaski - z Ok Tours. W terminie od 18 do 29 sierpnia chyba :P Czy ktoś może też się tam wybiera ?
kakuz118 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-04, 16:14   #52
bobi2615
Przyczajenie

polecam almatur poza tym tez jade do Włoch ale chyba lepsze rimini zalezy co kto lubi ...
bobi2615 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-06, 15:08   #53
mikam121
Zadomowienie

Ja w tym roku chce poleciec do Lloret de mar (tylko samolotem) jezeli bd mieli oferty piszcie ! *

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-06, 17:39   #54
nelkaxxx
Przyczajenie

Hej! ; )
Ja w tym roku wybieram się na obóz do Chorwacji, a dokładniej Makarskiej (17.07-28.o7). Jadę z Funclubu. Czy ktoś z Was ma w planach wyjazd do Chorwacji? A może ktoś już był w Makarskiej i mógłby napisać jak wrażenia? Z góry dziękuje

Edytowane przez nelkaxxx
Czas edycji: 2011-04-06 o 17:47
nelkaxxx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-06, 21:04   #55
RosjaRosja
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez MSN do RosjaRosja Send a message via Skype™ to RosjaRosja

Cytat:
Napisane przez nelkaxxx Pokaż wiadomość
Hej! ; )
Ja w tym roku wybieram się na obóz do Chorwacji, a dokładniej Makarskiej (17.07-28.o7). Jadę z Funclubu. Czy ktoś z Was ma w planach wyjazd do Chorwacji? A może ktoś już był w Makarskiej i mógłby napisać jak wrażenia? Z góry dziękuje
ja byłam, całkiem symaptyczne miasteczko. są imprezy dużo obcokrajowców, ale to nic w porównaniu co do Lloret, czy Rimini. Wiadomo, co kto lubi. Chorwacja w ogóle jest śliczna, jak dla mnie szczególnie ta część.

RosjaRosja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-07, 21:17   #56
nelkaxxx
Przyczajenie

W jakim sensie nic w porównaniu z Lloret czy Rimini? Że jakoś nudno tam jest, czy coś w tym stylu?
W Hiszpanii już byłam, do Włoch jadę na kilka dni w tym roku, w Grecji na obozie byłam 2 lata temu, więc w tym roku chciałam odwiedzić jakiś inny kraj. Zastanawiałam się nad Bułgarią albo Chorwacją i tak jakoś padło na Chorwację ; )
Do Lloret może wybiorę się za rok, bo tyle pozytywnych opinii się naczytałam, że ...
Stary 2011-04-08, 15:49   #57
RosjaRosja
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez MSN do RosjaRosja Send a message via Skype™ to RosjaRosja

Cytat:
Napisane przez nelkaxxx Pokaż wiadomość
W jakim sensie nic w porównaniu z Lloret czy Rimini? Że jakoś nudno tam jest, czy coś w tym stylu?
W Hiszpanii już byłam, do Włoch jadę na kilka dni w tym roku, w Grecji na obozie byłam 2 lata temu, więc w tym roku chciałam odwiedzić jakiś inny kraj. Zastanawiałam się nad Bułgarią albo Chorwacją i tak jakoś padło na Chorwację ; )
Do Lloret może wybiorę się za rok, bo tyle pozytywnych opinii się naczytałam, że ...
nie jest nudno, nudno to jest nad polski morzem. Tam jest fajnie, ale porównując Lloret, czy Rimini z Makarską to mniej więcej jakbyś porównywała w Polsce hmmm Łódź z Krakowem, czy Warszawą, pod względem życia nocnego i turystów

RosjaRosja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-08, 22:35   #58
nelkaxxx
Przyczajenie

A jak jest z imprezami? Są jakieś fajne kluby, dyskoteki? aaaa no i czy sprzedają alkohol nieletnim ? W Grecji, Bułgarii to nie ma z tym żadnego problemu, a jak jest w Chorwacji ?
Stary 2011-04-10, 21:49   #59
Przygodynka
Przyczajenie

Cześć Wszystkim.
Niektórzy z Was wypowiadali się na temat Hiszpanii.
A czy wiecie, że teraz jest świetny produkt turystyczny zrobiony przez władze Hiszpanii z dotacją UE? Ten produkt to "Hiszpania Senior".
Wycieczki są kierowane dla osób po 55 rokiem życia, w miejsca Costa del Sol, Wyspy Kanaryjskie, teneryfy. A najlepsze jest to, że seniorzy 55+ maja super zniżkę i dodatkowo ta osoba może zabrać kogoś ze sobą i tez będzie mieć zniżkę, nie zależnie od wieku. Można pojechać na tanie wakacje do 4* hotelu całą rodzinką
Te biuro podróży moim zdaniem jest najlepsze w Lublinie. Ma tez odział w Warszawie.

http://www.watra-travel.pl/sr/index.php/pages/main strona biura
http://www.travel-senior.pl/ oferta dla seniorów.

A jeśli chcecie spędzić wakacje w Polsce, to ja napisałam artykuł "Gdzie Spędzić Wakacje 2011" Opisałam tam działanie i rodzaj klimatu na rożne choroby. Warto pojechać do Naszych polskich uzdrowisk. Można Tam spędzić czas, a przy okazji zregenerować swój organizm do dalszej pracy.
Moja mama co roku jeździ do rożnych uzdrowisk. Powiem Wam, że cieszę się jak ona wraca stamtąd. Jest radośniejsza, spokojniejsza, a co najbardziej "rzucało się w oczy" to to, że schudła. A ta jej menopauza już nie "daje się we znaki" jak przed wyjazdem. Myślę, że większość z Was wie o co chodzi :0)).
Polecam "wyganianie z domu" mamy w okresie menopauzy do UZDROWISK! :0))
http://turystyka-krajowa.blogspot.co...acje-2011.html

Edytowane przez Przygodynka
Czas edycji: 2011-04-11 o 11:13
Przygodynka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-14, 19:05   #60
13130505
Raczkowanie

Ja w tym roku planuje taka kolonie http://www.europabus.com.pl/?action=GetImp&arg1=1452 termin 2011-07-23 albo 2011-07-30.Ktoś zainteresowany jechać ze mną??
13130505 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości