![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: *ZI XIU TANG*- wymiana doświadczeń
![]() Ja jutro wskakuje na wage bo minie 8 dni najchetniej stawala bym codziennie ![]() Pozdrawiam was dziewczynki . ![]() Edytowane przez zuza0 Czas edycji: 2010-11-03 o 13:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() Czuje się jak zwykle dobrze , wyraznie zaczyna widać że zmniejszył się brzuch , znikają oponki ...zaobserwowałam również że wygładziły się uda i znikną celulit. Co ciekawe - poprawił się wygląd skóry i włosów. Asia ogladałam zdiecja fredzia jest super ![]() ![]() Dziewczynki pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej
![]() Ważyłam się ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zuza, wiem jak to jest z apetytem. Heh.. Czasami mam wrażenie, że jestem głodna, a jak już coś spróbuję to mi się odechciewa ![]() ![]() Agnieszko, ja normalnie nie wierzę ! ![]() ![]() A co do mojej Luny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia wam życzę kobiecinki moje ![]() ![]()
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
![]()
Asia
![]() ![]() ![]() Asiu moja córcia będzie miała w marcu 7 lat a druga ma 2,6 ...stanowczo są za małe żeby zajmować się tak wymagającym zwierzakiem jak fretka . Pozdrawiam i miłego dnia życzę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
![]()
Oj tam, oj tam
![]() ![]() ![]() Ciekawe ile Tobie spadło ![]() ![]() No nie powiem, że łatwo jest się zająć taki zwierzaczkiem, wymaga dużo opieki, trzeba ją szczepić, jeździć na kontrole do weterynarza.. Też na początku myślałam że to łatwizna ![]() ![]() ![]()
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
witajcie moje kochane chineczki.
Ja postanowiłam się zważyć w sobotę. sama jestem ciekawa ile mi ubyło. W ogóle nie chodzę głodna jem dla zdrowia. I jestem zadowolona z siebie. może już nie długo będę mogła napisać ,że osiągnęłam cel. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny!
Kiedys sledzilam temat o tym tabletkach na kafeteri ale wlasnie tak jak mowicie zostal usuniety ![]() Tez zastanawiam nad kupieniem ich tylko ze slyszalam duzo o podrobkach i w sumie nie wie mgdzie je zamowic najlepiej. Macie jakies stronki www z ktorych kupowalyscie? Sa wg Was jakies minusy tych tabletek? Dzieki za odpowiedz! |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
![]()
viviana, czekamy z niecierpliwością
![]() ![]() Na pewno osiągniesz cel ![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- znana1985 : Minusy podczas brania tabletek - ja nie zauważyłam żadnych ![]() Za to jest kilka plusów : - lepiej się wysypiam, - nie jestem wiecznie głodna, jem bo muszę (że tak to nazwę), a jak zapomnę o posiłku to burczący brzuch mi przypomina ![]() - nie jestem już taka leniwa, wzięłam się za ćwiczenia ![]()
i świadomość, że zrobiliśmy wszystko, aby je spełnić ![]() Edytowane przez unnoticed Czas edycji: 2010-11-04 o 15:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczyny
Asiu super bardzo sie ciesze ![]() wskoczylam na wage i mam 5kg w miej po 8 dniach ![]() ![]() ![]() Zdecydowanie zmniejszyl mi sie brzuszek i wysmuklily uda dziewczyny jestem strasznie zadowolona . ![]() Aga czekamy na Ciebie teraz ![]() Pozdrawiam was dziewczynki milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
![]()
Zuza, no to świetnie !
![]() ![]() ![]() Dziękuję ![]() No, teraz to aby Aga i viviana muszą się pochwalić ![]() ![]() ![]() Miłego wieczoru życzę ![]()
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
Asiu też nie mogę wytrzymać, ale do soboty już nie daleko ...
Zjadłam bułkę pełnoziarnistą i 2 plasterki chudej szynki i pękam w szwach !!!! ![]() Te tabletki są niesamowite ![]() ![]() Powiem wam ,że obecnie nie mam ciekawej sytuacji osobistej,ale moim pierwszym celem jet schudnąć, później będzie mi ze wszystkim łatwiej ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
![]()
viviana, damy radę
![]() ![]() ![]() Oby dalej nam tak szło jak teraz ![]() Ja też jak zjem bułkę to pękam ![]() Dzisiaj z narzeczonym jadę na kolację ![]()
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
viviana
Trzymam ![]() dobze . ![]() ![]() ![]() ![]() Asiu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
![]() Moje drogie
![]() Postanowiłam kilka zagadnień wyjaśnić; Nie zmieniamy dotychczasowych nawyków żywieniowych czyli nie stosujemy żadnej diety,pozwólmy preparatowi popracować. Pamietajmy również o regularnym spożywaniu posiłków , nie omijając żadnego . Jogurt czy banan nie zastąpi pełnowartościowego obiadu. Pijcie wode min.3l dziennie, niech się stanie to nawykiem. Gimnastyka mile widziana ale nie konieczna. ! To chyba tyle co chciałam Wam przekazać , nie lekcewarzmy zagadnienia dotyczącego omijania posiłków . Ja wiem że się jeść nie chce i człowiek nie ma wcale apetytu, nie jedząc nabawimy się jedynie bólu brzucha i zasłabnięć...Wiec jedzmy na zdrowie , pozdrawiam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Przyczajenie
|
![]()
https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=7728 Pomożecie ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
![]()
Co u moich chudzinek ?
![]() ![]() Wczoraj zjadłam niecałą sałatkę grecką ![]() ![]() Zuza - jak tam ? ![]() Aga - jaka waga ? ![]() ![]() A co do notatki o "wskazaniach przy naszym specyfiku" to trafiłaś w samo sedno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ! ![]()
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam laseczki
![]() Prawie 7kg w pól miesiąca , wiec za kolejne 2 tyg spodziewam się boskiego wyniku ok. 14 kg mniej ![]() Musze Wam powiedzieć że to najlepsza rzecz jaka mi się ostatnio przytrafiła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
![]()
Aga, gratuluję !
![]() ![]() Ciekawe ile będziemy miały za tydzień ![]()
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczyny
Aga super ![]() bardzo sie ciesze . ![]() Asiu nie najlepiej myslalam ze mi juz grypka przechodzi a tu sie okazuje zo to dopiero poczatek . ![]() ![]() ![]() Do jurta dziewczyny moze sie odezwie jeszcze puzniej pa . ![]() ![]() Edytowane przez zuza0 Czas edycji: 2010-11-05 o 15:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Zuza bardzo mi przykro że jeszcze nie wyzdrowiałaś
![]() Ale to pewnie dlatego że nie skorzystałaś z moich poprzednich rad ![]() Zapakuj się do lóżeczka z gorącym mleczkiem . ![]() Asia za tydzień ....to dopiero bedziemy laseczki :P Edytowane przez lehikana Czas edycji: 2010-11-05 o 18:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
![]()
Laski, jest temat na kafe
![]() Oj Zuza, biedna Ty ![]() ![]() ![]() No, Aga.. za tydzień będziemy wyglądały o niebo lepiej ![]() ![]() ![]() Miłego wieczoru wam życzę ! ![]()
![]() |
#52 |
Przyczajenie
|
witajcie laseczki moje piękne , gratuluję wam pięknego wyniku
![]() ![]() nadeszła upragniona sobota , po 7 dniach mam4,5 kg na wadze mniej ![]() ![]() Nie mogę się doczekć następnej soboty .... oj ...nie mogę ![]() trzymam za was wszystkie kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
![]()
Viviana, gratuluję !
![]() ![]() Też miałam okres w pierwszym tygodniu brania tabsów, bałam się że nic nie schudnę ![]() ![]() Czekam tylko do czwartku teraz ![]() ![]() Miłego dnia wam życzę ! ![]()
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
![]()
Viviana , to super
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam i życze miłego dnia ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
Vivian
To wspaniala wiadomosc gratuluje ![]() Swietnie nam idzie i oby bylo tak dalej ![]() i mam nadzieje ze mi po malu przejdzie . Milego dnia dziewczyny . ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Jak mija kolejny dzień ? ![]() ![]() Jak się czujecie ? mnie wczoraj strasznie głowa bolała ![]() ![]() Miłego dnia wam życzę ! ![]()
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
![]()
Hey
![]() Gdzie się pochowałyście ??? ![]() Jak się czujecie ? U mnie ok, za 3 dni ważenie ![]() Pogoda paskudna, nic się nie chce robić przez nią. Ehh. Muszę pranie wstawić, posprzątać, ugotować obiad ![]() Miłego dnia wam życzę ![]() Meldujcie się ![]() ![]()
![]() |
#58 |
Przyczajenie
|
Witam, jestem tu nowa. Bardzo zależy mi na zi xiu tang. czy mogłabym dostać namiary na kogoś kto sprzedaje orginalne tabletki? proszę o pomoc, bardzo mi na tym zależy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
![]()
dieta i fitness w jednym - bynajmniej patrząc na to z mojej strony
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:19.