|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: co zmienić żeby było w miare dobrze
a moim skromnym zdaniem w blondzie wyglądałabys super, masz jasną karnację i piękne, zielone oczy
|
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Moje małe metamorfozy :) czas na kolejną!
w chwili obecnej mam ciemny lodowy blond loreala. podoba mi się. na zdjęciach wychodzi zupełnie inaczej niż w rzeczywistośći. robi się ciemny i rudy - a taki nie jest.
|
|
|
|
|
#33 |
|
Przyczajenie
|
Hmm.. widzę, że jesteśmy podobnym typem lubiącym zmiany
. Pamiętaj jednak o intensywnej pielęgnacji swoich włosków. Wg. mnie najbardziej pasuje do Ciebie fryzura nr 1 i 4 . Mogłabyś się pochwalic nowym kolorkiem na zdjęciu?
|
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
oj lubię zmiany, lubię
zaprzeczać nie będęczasem traktuje swoje włosy ciut brutalnie (z czarnych na niemal blond, domowymi metodami i takie tam inne małe grzeszki) ale na szczęście są na tyle mocne, że nie odpłacają mi fatalnym wyglądem, łamliwością czy innymi niespodziankami tego typu. przesuszyłam troszkę końcówki - to fakt, ale od czego jest fryzjer i nożyczki? 5cm mniej, troche odżywek i będzie idealnie ![]() za nic w świecie na zdjęciach nie chce mi wyjść kolor rzeczywisty, powyżej dałam próbkę, ale wyglądaja na zwyczajnie rude... a nie są. nie mam teraz aparatu a mój telefon jakoś się zbuntował i nie chce pokazać kolorku takim, jakim jest faktycznie
|
|
|
|
|
#35 |
|
Przyczajenie
|
Przepraszam, nei zauważyłam zdjęcia :P . No to rzeczywiście masz malutki buncik, jeśli chodzi o rzeczywisty kolor Twoch włosów. Imho, wg. mnie i tak wyszedł bardzo ładnie patrząc na to zdjęcie ^^.
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
na wszystkich wygladasz super - a moze jakies ostre cieniowanie wlosow ?
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
właśnie dziś wymyśliłam, że w poniedziałek idę do fryzjera.
będę ciąć ![]() cieniowanych nie znoszę, bo mam wrażenie, że przy mojej ilości włosów (masa) to jakoś tak zawsze kijowo wychodzi. nie podoba mi się i już. myślę o jakich symetriach, geometriach i raczej cięciu ostrym... prostym... tak do długości brody... nie za krótko, kobieco... macie może jakieś pomysły? jak tak, proszę o zdjęcia
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.

. Pamiętaj jednak o intensywnej pielęgnacji swoich włosków. Wg. mnie najbardziej pasuje do Ciebie fryzura nr 1 i 4