![]() |
#31 |
BAN stały
|
Dot.: Nieszczęsny łuk, nieszczęsna koperta!
Z instruktorem to jeszcze pół biedy, gorzej nadziać się na słupek jak jakiś nierozgarnięty drogowiec na chodniku postawi http://www.youtube.com/watch?v=C2UyQR0EL3g
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
oj ja jeszcze niestety pamiętam ile czasu i sił straciłam ćwicząc te łuki i potem oblewając egzamin
![]() Ile porad dostawałam - typu skręć kierownicę gdy zobaczysz słupek i tak dalej. W końcu zaczęłam ćwiczyć z poduszką na siedzeniu, siedzisz wyżej - lepiej widzisz ![]() Poza tym po tylu ćwiczeniach już nie było siły, doskonale wyczuwało się już gabaryty auta. Z poduszką pod tyłkiem zdałam, ale mieszkam w pobliżu placyku manewrowego, gdzie czasem kursanci dzielnie ten łuk ćwiczą i cieszę się, że mam to za sobą ![]() Teraz każdej osobie, która ma kłopoty z łukiem to radzę - fotel jak najwyżej, a jeśli to nie pomoże to poducha i powinno być dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Ja jade łuk tak:
do przodu normalnie ale cały czas trzymam sie PRAWEJ strony ![]() a do tyłu: tak samo, cały czas prawa strona (prawe pachołki) jak jestem na zakrecie to na pacholki patrze a jak juz 'wyszlam' na prostą to na linie w lusterkach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
ja tez wszystko na lusterka robie...cofanie za pomoca prawego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Hm...ja jak zdawałam w Dąbrowie Górniczej to już wyjeżdżałam z placu (za każdym razem) a teraz w Kato ;((( Znów mi łuk nie wychodzi ;(( nie wiem co jest w czym leży problem?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzeniona
|
A ja nie rozumiem problemów z łukiem, bo mi łuk już za pierwszym razem wyszedł super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do hamulca ręcznego pamiętaj żeby po naciśnięciu guzika na początku podnieść go trochę do góry i dopiero potem w dół wtedy powinien łatwo puścić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dobra górka nie jest zła,tak samo jak dobry łuk nie jest zły. Mimo że ma się coś wyćwiczone,to i tak można zrobić baboka. Poćwicz górkę i następnym razem dasz sobie z nią radę. Wczoraj u mnie w mieście też kilka osób nie zdało właśnie na wzniesieniu. Te ręczne są czasem wredne i nie chcą współpracować,ale da się z nimi wygrać. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
HEY!
Ja mam taki sam problem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
Witam dziewczynki naprawde jestescie wspaniale umiecie podrzymac na duchu zrezygnowanego czlowieka
![]() Ja jestem aktualnie po paru nieudanych probach zdania w tym tez wlasnie problem mam z lukiem mam juz tak strasznego dola tym bardziej ,ze wszyscy ktorzy zdawali razem ze mna a nawet po mnie juz dawno zdali. Moja siostra ktora zdawala razem ze mna zdala choc poszla na prawko nie przekonana ,prawko to moje marzenie tym bardziej ze mam male dziecko i meza ktory prawka niechce robic i auto jest nam bardzo niezbedne. Na jazdach nie mam problemu czuje sie bardzo pewnie za kierownica ale jak przyjdzie egzamin dostaje ,,malpiego rozumu,, wiele razy juz rezygnowalam a do egzaminu podchodze co pol roku. TEN NIESZCZESNY LUK juz nie mam sily czuje sie jak ostatnia ofiara, czasem placze jak dziecko z tej bezsilnosci, teraz zdecydowalam ze wykupie egzamin tak zeby nikt nie wiedzial trzymajcie kciuki i dodajcie otuchy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.