|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Re: przeznaczony kolor :-)
heh no i ja jestem Yellow
Zółty tak średnio mi podchodzi w garderobie, choć niby mi pasuje... ale ściany to ja mam jednak w tym kolorku - coś w tym więc musi być a drugi test dokładniej przeczytam jutro..tzn pewnie już dzisiaj Dobranoc
|
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
heh no i ja jestem Yellow
Zółty tak średnio mi podchodzi w garderobie, choć niby mi pasuje... ale ściany to ja mam jednak w tym kolorku - coś w tym więc musi być a drugi test dokładniej przeczytam jutro..tzn pewnie już dzisiaj Dobranoc
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
Lazy_Morning napisał(a):
> Jeszcze jedna "żółta" a ja następna nie mam nawet jednej, żółtej rzeczy w szafie |
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
Lazy_Morning napisał(a):
> Jeszcze jedna "żółta" a ja następna nie mam nawet jednej, żółtej rzeczy w szafie |
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
niezly ten test(robilam go juz kiedys)mnie tez sie sprawdza
![]() Co do zoltego to bardzo podobaja mi sie zolte samochody, i mam kilka ciuchow w tym kolorze,moje ulubione to zolte spodnie dzwony ala lata 80 Co do wystroju pokoju to dominuja brazy ale kuchnie mam raczej jasna i jest wiele elementow zoltych
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
niezly ten test(robilam go juz kiedys)mnie tez sie sprawdza
![]() Co do zoltego to bardzo podobaja mi sie zolte samochody, i mam kilka ciuchow w tym kolorze,moje ulubione to zolte spodnie dzwony ala lata 80 Co do wystroju pokoju to dominuja brazy ale kuchnie mam raczej jasna i jest wiele elementow zoltych
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Tem test jakis lewy jest
Przed chwila znow zrobilam ten test, dajac zupelnie inne odpowiedzi, i tez wyszedl ZOLTY. Wniosek - Z PRZEZNACZENIEM NIE WYGRASZ Pozdrawiam sloneczne kolezanki |
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Tem test jakis lewy jest
Przed chwila znow zrobilam ten test, dajac zupelnie inne odpowiedzi, i tez wyszedl ZOLTY. Wniosek - Z PRZEZNACZENIEM NIE WYGRASZ Pozdrawiam sloneczne kolezanki |
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
Tifa
|
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
Tifa
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
Zgadzam się - jakis nie tego !! Mi też wyszedł żółty - A JA GO NIE CIERPIEEEE
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
Zgadzam się - jakis nie tego !! Mi też wyszedł żółty - A JA GO NIE CIERPIEEEE
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
czarownicagosia napisał(a):
> Tem test jakis lewy jest > Przed chwila znow zrobilam ten test, dajac zupelnie inne odpowiedzi, i tez wyszedl ZOLTY. > > Wniosek - Z PRZEZNACZENIEM NIE WYGRASZ > > Pozdrawiam sloneczne kolezanki Moze kolory są przypisane do IP I niezaleznie od tego, co zaznaczysz i tak bedzie Ci wychodzil ten sam kolor
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
czarownicagosia napisał(a):
> Tem test jakis lewy jest > Przed chwila znow zrobilam ten test, dajac zupelnie inne odpowiedzi, i tez wyszedl ZOLTY. > > Wniosek - Z PRZEZNACZENIEM NIE WYGRASZ > > Pozdrawiam sloneczne kolezanki Moze kolory są przypisane do IP I niezaleznie od tego, co zaznaczysz i tak bedzie Ci wychodzil ten sam kolor
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
Zielono mi... Wyszedł mi właśnie zielony. Pewnie dlatego, że czuję ogromną potrzebę nadejścia wiosny
Ale tak serio, to nawet mi odpowiada. |
|
|
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
Zielono mi... Wyszedł mi właśnie zielony. Pewnie dlatego, że czuję ogromną potrzebę nadejścia wiosny
Ale tak serio, to nawet mi odpowiada. |
|
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
no nie to mnie przeraża! wyszedł mi żółty, którego nienawidzę i który mi nie pasuje ani w mej garderobie ani na ścianach. Choć już podczas robienia tego testu coś przeczuwałam, że wyjdzie mi ten kolor. Po prostu pytania są tak sprytnie ułożone i nie ma zbyt wielu opcji odpowiedzi jak sądzę. Zrobiłam ten test po raz drugi wybierając odpowiedzi na chybił trafił i wyszedł mi zielony. Też nie mój ale o przeznaczeniu nie ma chyba co mówić...
|
|
|
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
no nie to mnie przeraża! wyszedł mi żółty, którego nienawidzę i który mi nie pasuje ani w mej garderobie ani na ścianach. Choć już podczas robienia tego testu coś przeczuwałam, że wyjdzie mi ten kolor. Po prostu pytania są tak sprytnie ułożone i nie ma zbyt wielu opcji odpowiedzi jak sądzę. Zrobiłam ten test po raz drugi wybierając odpowiedzi na chybił trafił i wyszedł mi zielony. Też nie mój ale o przeznaczeniu nie ma chyba co mówić...
|
|
|
|
|
#49 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Re: przeznaczony kolor :-)
mi sie oczywiscie zgodzilo
. mordka |
|
|
|
|
#50 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
zielony... to by się zgadzało...
|
|
|
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
Wyszedł mi żółty. I takie mam właśnie ściany w swoim pokoju
|
|
|
|
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: przeznaczony kolor :-)
Mi wyszedł zielony, uwielbiam ten kolor, koi moje zmęczone oczy
, jednak nie ubieram się na zielono, bo na ubraniach go wręcz nie cierpie - no no, ostatnio próbuję się przekonać
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem żółta
choć niezbyt lubię ten kolor i pasuje do mnie tylko jasna, pastelowa żółć w chłodnym odceniu
|
|
|
#55 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() to co, zakladamy klub zoltych scian? ![]() zrobie test jeszcze raz i zobaczymy
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zadomowienie
|
a juz drogi raz nie zrobie, bo stronka sie zbuntowala i zawiesza sie.
za duzo nas Wizazanek, tam zaglada ![]() klub zielonych i zoltych
|
|
|
|
|
#57 |
|
Przyczajenie
|
mi wyszedl zólty a to jeden z kolorow które nie za bardzo przypadaja mi do gustu. Ale juz po samych pytaniach wiedzialam ze wyjdzie taki kolor bo odpowiedzi ciagle sprowadzaly sie do danego koloru a to ze ja lubie slonce i jestem blondynką o niczym jeszcze nie swiadczy
Ale za to fajna zabawa
|
|
|
|
|
#58 |
|
Rozeznanie
|
mi tez wyszedl zolty. moze cos w tym jest bo walcze z moim TZ o zolte scianki w pokoju
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
sciany mam zielone, cichy niebieskie i bordowe, żółtą kurtke oddalam siostrze bo nie umialam sie dobrze w niej czuc.... szybciej sie do czerwieni przekonam niz do żółtego
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
A mi wyszedł zielony i własnie zielony jest moim ulubionym kolorem, bo kojarzy mi sie z natura.
Your color personality is: Green It sounds like the hue you most relate to is green -- the color most evocative of nature. Adjectives such as kind, gentle, and contemplative likely describe you. You enjoy being involved with your neighbors and coworkers, but you also require plenty of time to yourself to recharge.You are social yet introverted, and modern but not trendy. Surround yourself with your signature color to create a restful, soothing environment. From sage to hunter, green can work well in virtually every room of your house. Use it generously to create a haven you'll love coming home to.
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:47.

. mordka
, jednak nie ubieram się na zielono, bo na ubraniach go wręcz nie cierpie - no no, ostatnio próbuję się przekonać