|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mam problem z nerwowa dziewczyna...
eyo,
albo to przeoczyłam albo nikt nie napisał, że Autor powinien kopnąć swoja dziewczynę w Prawie wszystkie dziewczyny piszą, żeby z nią pogadał i wysłał do lekarza. No bo tak być nie może. |
|
|
|
|
#32 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez dziewCzynaaaa Czas edycji: 2010-11-11 o 16:49 |
||
|
|
|
|
#33 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Jednak w tym wypadku kwiatek ZAMIAST rozwiązania problemu (którym są źle dobrane tabletki) jest jak próba zasłonięcia słonia kołderką. Dziewczyna nagle, pod wpływem tabletek, zmienia swoje zachowanie, staje się nerwowa, płaczliwa, prowokuje kłótnie ze swoim otoczeniem (chłopak, współlokatorka). Tutaj potrzeba nie kwiatka, a lekarza.
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem 8 miesiecy to dosc krotki okres bycia razem, ale zwykle mniej wiecej po takim czasie koncza sie motyle w brzuchu i przestaje sie patrzec na wszystko przez rozowe okulary. Owszem, pewnie wczesniej bylo miedzy Wami tak jak piszesz, ale nie winilabym tylko i wylacznie tabletek.
Jak dla mnie: szczera rozmowa albo wizyta u gina i zmiana tabletek lub calkowita z nich rezygnacja.
|
|
|
#35 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Umiesz czytać? Gdzie ja napisałam, że chłopak ma ją zostawić?Cytat:
Ale moim zdaniem chłopak dał tego kwiatka na załagodzenie sytuacji, w której niczym nie zawinił. Za każdym razem będzie ją przekupiał prezentami jak królewna wybuchnie, bo ona do lekarza nie pójdzie? |
||
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko zmiana leków i odpowiednie ich dopasowanie lub rezygnacja z ich brania , usunie problem. Tak się na dłuższa metą nie da życ, z czasem cierpliwości i miłości braknie. Jeżeli ona odmawia pójśia do lekarza i zmiany leków, to rozważ wyprowadzkę i postaw ultimatum ,że wócisz jak zdecyduje się isc z Tobą do lekarza w sprawie zmiany leków ewentualnie dodatkowo badań. Przypuszczam ,że coś jest źle dobrane.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-11-13 o 22:51 |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
matko jedyna to tabletki powoduja takie zachowania
agresje nerwowosc ...dziwne mi to sie wydaje bardzo
|
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.

Umiesz czytać? Gdzie ja napisałam, że chłopak ma ją zostawić?
agresje nerwowosc ...