![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: to i owo papierkowo
przypal końce wstążek, będą lepiej wyglądać
![]() sympatyczne ogólnie
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Dzięki za rady
![]() Dostałam wczoraj od Mikołaja prezencik ![]() ![]() ![]() A to nowa karteczka zrobiona dzisiaj wieczorem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Uzupełniłam wątek zdjęciami może teraz kto coś napisze co myśli
![]() Tak smutno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
Kartkami już się zachwycałam - powtórzę: są piękne i pomysłowe.
Gdyby jeszcze tak mój Mikołaj spotkał Twojego i wziął namiary na te dziurkacze . . . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Świetne kartki Żabko!
![]() A co do dziurkaczy to ja się podpisuję pod tym co napisała kokryorka. Bardzo proszę o telefon do Twojego Mikołaja. Mój jest niczego sobie ale kilku rzeczy musi się jeszcze nauczyć ;P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Przemilej chwili podczas Wigilii, marzen spelnienia w dniu Bozego Narodzenia,wrazen moc w sylwestrowa noc, duzo uroku w Nowym Roku.
Zyczy Monika
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
Wszystkiego najlepszego na Święta oraz pozostały czas, Świąt pełnych miłości i szczęścia, spędzonych w gronie najbliższych, ukochanych osób, Świąt, które przyniosą odrobinę zadumy, ogrom ciepła, promienną radość i bezcenne wspomnienia,
życzy Ann. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Wszystkiego najlepszego na Święta!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
___________< o >
_____________/ _________o`* o.@*o`. ________.' '*Q o *o@ ________( () o*o* @ o'. _______.-' o *0_Q.-'-;*o) _______.' 0 Q @0@ ()* `-. ______* @ o*o @. ‘Q * o ) _____o`-...-@""-Q '-~@'`0*.’ _____.'` @ Q * 0*’Q. ‘ @`-.) _____*.' o . @* '-@‘o’’Q.*-oQ’. ____* @ * ._()__0*Q.~-' @ ()* ` ____(o () * o* Q'._@_Q o ()’´´*.'. ___o'-.-' @`--._ @’* Q *.@-* * ``-. ___.-' @ _Q_.-'~'-. @ ´()`-*@.o’Q’ __.' @* o ..-' * o *.@ * 0 *@oQ`) o*' _* 0.-~@-._Q * 0 * ~. Q _.~@-.*_0_.' _'._@ * o () '-._@__0__@_.-'Q o . '-.* _;--@' 0‘Q * Q o *@ * 0‘ o @ *'-*.o _.o-' * ‘ '._@__* .Q.~ @- . 0 () Q @ *'. _* @ *‘ o * @ _.''Q~o..__@__.--'`@--.* _;'-.__@_Q . 0 () oQ * o*♥.*•.¸♥¸.•*♥ _____________$$$$$ _____________$$$$$ Wesołych Świąt!!!
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
![]() dzisiaj na szybkości zrobione zdjęcia telefonem pudełko na kadzidełka ![]() ![]() ![]() ( przepraszam że mało wyraźne) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
Ciekawe i klimatycznie pasuje do kadzidełek.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Bardzo fajne pudełeczko
![]()
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Pudełeczko fajniusie i jakie przydatne
![]() A że jestem u Ciebie pierwszy raz to od razu mówię, że śliczne karteczki robisz, ale pergamano jest naj, naj, naj.... ![]() ![]() ![]() Jakoś urzekła mnie ta technika, a bardzo ładnie Ci wychodzi ![]()
Wiosennie i calineczkowo zapraszamy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=501801&page=4 Papierki: http://https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=280191 Decoupage: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=261362 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam Dziewczyny za miłe słowa
![]() Dzisiaj stare dość pudełko ale nareszcie dokończone ![]() ![]() Oraz drugie niebieskie z muszelkami. ![]() Edytowane przez julia.zabka Czas edycji: 2011-02-24 o 09:10 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
Urocze pudełka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Dziękuję nutka
![]() Dzisiaj niebieska kartka może się spodoba ![]() Edytowane przez julia.zabka Czas edycji: 2011-02-28 o 18:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Wpadło mi w oko pudełeczko z muszelkami, bardzo pomysłowe
![]()
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Kalina 1984
![]() Dzisiaj trzy karteczki ![]() ![]() Czekam na wasze opinię i napiszcie proszę co się podoba a co nie ![]() ![]() Pozdrawiam i miłego wieczoru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Super te ostatnie karteczki, zwłaszcza ta z dziewczynką ściskająca kota mnie rozbroiła
![]()
![]() |
#51 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
CraftMod
|
kotowa i bukietowa górą
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
Kalina1984 Dziękuję
![]() ![]() kaariokaa Gdy tylko przeczytałam Twoją wiadomość uświadomiłam sobie, że ja też za mocno chyba ściskam mojego Ciapka ale jak tego nie robić jak ja go tak bardzo kocham ![]() nirshya.dwbh Dziękuję za twoją bardzo cenną dla mnie uwagę ![]() ![]() Za dobrą radą nirshya.dwbh dzisiaj mniej ponury a raczej wiossenny już adresownik ![]() ![]() ![]() Miłego oglądania |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Wtajemniczenie
|
Ja tam uważam, że za mało sama potrafię, żebym mogła krytykować.
A Ciapek jak kocha, to wybaczy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Zawitałam i ja do Ciebie - dobre masz postępy - gratuluję
![]() ![]() ![]() Wybrałam sobie kilka prac na których dłużej mój wzrok pozostał motylkowa ![]() ![]() ![]() ![]() no i dwie ostatnie z poprzedniego postu ![]()
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Kaariokaa Ty mówisz, że za mało potrafisz? Wszystkie Twoje prace dokładnie obejrzałam są super! Śliczne i takie dopracowane. Więc kto jak nie Ty mógłby mi coś podpowiedzieć? ![]() Glinka 121 ja też u Ciebie byłam ![]() ![]() ![]() Dzisiaj pokażę wam nowy adresownik dla mojej mamy na urodziny. Ciekawe czy jej się spodoba. Co myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
Piękny adresownik, aż ślinka cieknie więc napewno się spodoba
![]() ![]() ![]() W ogóle szalenie podobają mi się szydełkowe dodatki w karteczkach, ale ja się na tym ani trochę nie znaju ![]() Jedyne co umiem zrobić to taki nieskończenie długi łańcuszek, bo nie wiem jak zakończyć ![]() ![]()
Wiosennie i calineczkowo zapraszamy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=501801&page=4 Papierki: http://https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=280191 Decoupage: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=261362 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
Dajanka87 ja dopiero uczę się robić na szydełku. Troszkę mama mi pokazała kiedyś. A ostatnio tak jakoś naszła mnie ochota na szydełkowanie i zajrzałam na wątek szydełkowy Wizażanek i tam sobie wszystko przypomniałam. Może też spróbój? Dziewczyny wszystko dokładnie tłumaczą.
![]() A dzisiaj dodaję moją pierwszą słodką kartkę urodzinową zrobioną dla Mamy do kompletu z adresownikiem. Muszę jeszcze tylko dokupić gorzką czekoladę, bo ta to tylko tak zastępczo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Świetna karteczka, bardzo fajny pomysł na tę kieszonkę z czekoladą
![]()
![]() |
#60 |
Wtajemniczenie
|
Pewnie, że za mało, a przynajmniej mniej niż bym chciała (zachłanny ze mnie człowiek, niestety
![]() Karteczka jest prześliczna! Bardzo mi się podoba. Adresownik też fajny, tylko nie wiem czy kolorki kwiatów pasują do całości. Umiejętności szydełkowania zazdroszczę. Tak jak dajanka87 tylko podziwiam. Kiedyś, mam nadzieję, zaopatrzę się w szydełko i może spróbuję. Tak mi się coś kojarzy, że w podstawówce mieliśmy zajęcia z szydełkowania na technice i zrobiłam kotka. Czyli, że jestem wyuczalna. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.