![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mnóstwo NOWOŚCI = częste dokładki -> ZAPRASZAM:)
1.-2 Sukienka floral
M/L stan idealny 3. Sukienka tunika ludowa Atmosphere NOWA z metką S - za coś super 4. Sukienka tunika stan idealny S 5. Tunika w kwiaty S NOWA 6. - 7. Komin stan bardzo dobry - jedna dziurka L 8. Długa koszula stan idealny z działu dziecięcego, ale na Xs powinno być 9. Sukienka stan idealny M/L 10. Sukienka stan dobry - ma plamkę chyba L, ale mam też taką S bez paska Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2011-01-04 o 17:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
32
Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2010-12-20 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
TOREBKI
1. "Chinka" nie mieści A4 2. Mała rockowa nie mieści A4 nowa 3. Zielona do ręki (chyba New Look) nie mieści A4 4. Mała czarna nie mieści A4 5. - 7. Calvin Klein - będę wybredna mieści A4 Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2011-01-09 o 12:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Nie ma bandażówki w paski ze zdjęcia nr 2
Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2011-03-13 o 10:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
35
Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2010-12-11 o 11:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
kjhg
Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2010-12-11 o 11:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
UWAGA!!!
Posiadam odlewki następujących kosmetyków do włosów zniszczonych i bardzo zniszczonych: - żel do loków Slalom Kadus (data do 05.2010) -odżywka do spłukiwania Curl Junkie Theory -krem Tigi Walk -fluid do loków Bioetika - stylizator 1. Avon, antycellulitowy, tylko wypróbowany nie ma 2. Sundepil - do depilacji, jest świeny 3. odżywka do włosów Gilchrist and Soames 30ml nowa Jest to lekka odżywka odbudowująca włosy w celu przywrócenia om naturalnego PH. Odżywka zbiera wysokie oceny wśród użytkowniczek Cena ze strony internetowej to 11,99$ NIE MA 4. Żel do włosów Mariza - trochę po terminie 5. Krem Oriflame, otwarty, ale użyty dosłownie raz!! więc jak nowy. Nie przypadł mamie do gustu (dostała w prezencie) 6. Balsam do ciała SPA, nowy nieotwierany nie ma 7. EDP męska Umbro, NOWA, ale bez folii 8. Odżywka DOve -nowa NIE MA 9. Balsam do opalania, trochę zużyty 10. Zdjęcie odlewek 11. Cat walk tigi, mam z wymianki, ale częściej prostuję włosy....zza coś super nie ma 12. Balsam antycellulitowy Avon. Otwarty trochę temu, ale prawie pełny! W Polsce podobno już niedostępny, mam z UK. Za coś extra nie ma Mam też - kosmetyki Mariza: - lakier różowy 10ml- nowy ale data do końca -08.2010 - lakiery zielone do zdobień 6ml - nowe, ale data do końca 03.2010 - cień do powiek różowy - nowy ale data do końca 06. 2010 - cień do powiek fioletowy - nowy ale data do końca 06.2010 Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2011-03-06 o 15:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
38
Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2010-12-11 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
39
Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2010-12-11 o 12:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
kjhbgvc
Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2010-12-11 o 12:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Opaski do włosów
NOWE Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2011-01-29 o 14:40 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
1. - 3. Czerwona sukienka - tunika z klamrą
od spodu łączona NOWA 4. Pumpy alladynki chyba Atmo ale pewna nie jestem, nie pamiętam ![]() chyba 40 5. -7. Sweterk nude kimono Atosphere do lekkiego oczyszczenia -mogę zrobić baaaardzo cieplutki, zapinany wysoko pod szyję ![]() - za coś extra! rozmiar 40 8. - 9. Krótkie spodenki rozmiar chyba 40 10. Tunika ma śliczne żywe kolorki NOWA - za coś fajnego rozmiar S Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2010-12-30 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
1. Głośniki SE MS410 NOWE mam z wymianki, dałam bratu, ale nie pasują do jego telefonu ![]() za coś fajnego NIE MA SPRZEDANE NA INNYM PORTALU 1. - 2. Tuniczka w maki S rozmiar idealny bez paska 3. Zielony waterfall NOWY duży rozmiar (42-44-46 może i większy) 4. - 6. Tunika River Island z falbankami stan idealny rozmiar S nie ma 7. - 8. Piękny sweterek motywy górskie pomponiki i bufki na rękawach NOWY za coś super M/L 9. Jasnobrązowa bluza z kapturkiem Hugo Boss S ubrana ze dwa razy ![]() 10. Długa koszula DIY z fajnym zapięciem z kaczuszką ![]() drewniane guziki, ale chyba jeden jest inny! Jednak nie rzuca się to w oczy Jest świetna do paska ![]() Nie wiem jeszcze czy nie zostawię sobie, chyba, że zrobię drugą:P była zwężana XS/S Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2011-03-13 o 10:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
1. Lokówka MPM
użyta tylko kilka razy chyba nawet mam jeszcze oryginalne opakowanie ale musiałabym poszukać 2.-4. Tuba New Look rozmiar 14 NOWA - za coś super, bo trochę kosztowała.... 5.-6. Koszulka Hilfger S NOWA - za coś absolutnie mega, ale nie wiem czy oddam ![]() 6. - 7. Kamizelka NOWA - za coś super rozmiar chyba 40 8.-9. Rurki z sercami na kieszeniach S mają trochę pościerane nogawki - nie będę wybredna Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2011-01-09 o 12:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
45
Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2011-01-09 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
1. Opaska do włosów z motylkiem NOWA NIE MA 2. - 3. Stanik różowy 34/75 NOWY NIE MA 4. Potrójne cienie do oczu NOWE 5. - 6. Czerwony pasek na talię na gumie szeroki wiązany z tyłu sznureczkami jak gorset, z przodu zapinany na guziczki NOWY 7. Cienie w kulkach - paletka NOWE 8. Perfumy Bi-es niewielkie zużycie 9. Kolczyki serduszka NOWE 10. Tipsy kilka sztuk, bo kilka było użytych 11. Zalotka używana Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2011-02-08 o 18:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
1. 2. Kosmetyczka Garniera NOWA, ale ma małą plamkę z przodu 3. Odżywka do paznokci Avon chyba po terminie, bo jest bardzo płynna ![]() oddam gratis 4. Khol czarny arabski mam z wymianki, ale jakoś mi nie podpasował 5.Cienie -trójpak do efektu kocich oczu raz użyte - nie lubię jednak cieni i żądnych nie używam ![]() 6. -7. Błyszczyki Rimmel mam z wymianki, ale nie używam ich raz użyte 8. Lekka odżywka do włosów Pantene Aqua Light NOWA nie ma Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2011-03-13 o 10:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
1.-4. Boyfriend blazer z panterkową podszewką
Marks&Spencer rozmiar z metki 18, ale na moje oko to 40-42 NOWY - za coś super extra łatwo nie oddam! 5.-7. Mini floral falbankowa DIY za coś extra NOWA XS/S NIE MA sprzedana na innym portalu 8-9. Brązowy płaszczyk na podszewce praktycznie nowy, ale ma dziurawe kieszenie ![]() poza tym stan super rozmiar S 10-11. Kamizelka floral NOWA M/L Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2011-02-20 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
49
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
50
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
51
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
52
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
53
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
54
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
55
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
56
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
57
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
58
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
59
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Koniec miejsca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:19.