|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wymiana: h&m, c&a, new yorker itp. , ubranka dziecięce WSZYSTKIE ROZMIARY-prawi
hmmm w sumie to kilka rzeczy mi się podoba :bluzka w apnterkę, spodenki w panterkę i jeansy ze ściagaczami na dole ;P
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wymiana: h&m, c&a, new yorker itp. , ubranka dziecięce WSZYSTKIE ROZMIARY-prawi
hej
![]() rozmiary moich ubrań: rurki Vila M Wymiary (bez rozciagania): pas 2*35cm biodra 2*40cm długość całkowita/od kroku 106/82cm nogawka na samym dole 2*13cm bokserka Troll M Wymiary: pachy 2*41cm długość całkowita 60/72cm u Ciebie podobają mi się - rurki marmurki - spodnie ze ściągaczem poproszę o wymiary spodni i zapraszam do siebie na dokladkę
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
ale chętnie wymienię panterkę np. na książki do czytania daj znać czy masz jakieś, czy nie przepraszam za tak późną odpowiedź, ale dopiero tera zauważyłam Twój post
|
|
#36 |
|
BAN stały
Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.
|
hej.
nie dostałam żadnego zdj tuniki, a że zależy mi na czasie to może zróbmy takmoja kurtka atmo + bokserka => dwie pary spodni?
|
|
|
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
nie widzę Twoich ubranek... kiedyś podobały mi się u Ciebie jakieś dwie rzeczy, ale nie potrafię teraz powiedzieć które... jak je dodasz to daj mi proszę znać
![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- to może załaduj je jeszcze raz, albo załóż nowy wątek
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#38 |
|
BAN stały
Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.
|
hej.
pamiętam, pamiętam. nasza wymiana wymiana miała być 2pary spodni za kurtkę+long croppa. ![]() w twoim wątku nie ma zdjęć po awarii, więc może zostańmy przy takiej wymianie.
|
|
|
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
to daj znać jak skończysz
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:37.

Październik
ale chętnie wymienię panterkę np. na książki do czytania