|
|
#31 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Przeprowadzka. Kraków czy Warszawa?
Ludzie o czym Wy w ogóle piszecie
![]() Warszawsa a Kraków? Jeśli chodzi o miejsce zameiszkania [ nie martwiąc sie o pracę ] to Kraków na pewno lepszy bo spokojniejszy ale w Warszawie są lepsze perspektywy, mniejsze bezrobocie, wyższe zarobki.. sama rozważam w tym momencie gdzie zamieszkać za jakiś czas ale na obecnym etapie [tzn. brak doświadczenia w pracy itp] wybieram Warszawę- może kiedyś, jak już coś odłożę, przeprowadzę się do Krakowa. Zresztą- jeśli ktoś skończył dobre studia to tak jak ktoś napisał na początku- nie będzie problemów z pracą, a po co się kisić w Wawie ? Wydaje mi się, że to oczywiście należy rozpatrzeć w sposób subiektywny.
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
Jak przeprowadzki to tylko w Krakowie, polecam firmę Hubo, szybko i sprawnie, a przy tym niedrogo. Pomagają nawet przy wnoszeniu. Osobiście kontaktowałam się przez maila: biuro@transport-krakow.com.pl
|
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Pomijając kwestię pracy to myślę, że rzeczywiście Kraków byłby lepszym wyborem. Na pewno mieszkania są trochę tańsze i zyje się trochę spokojniej. Chcociaz ja osobiście zastanowiłabym się jeszcze nad Wrocławiem.
|
|
|
|
|
#34 |
|
Przyczajenie
|
mieszkam w Warszawie i bardzo polecam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dom, mieszkanie, nieruchomości
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.

] to Kraków na pewno lepszy bo spokojniejszy ale w Warszawie są lepsze perspektywy, mniejsze bezrobocie, wyższe zarobki.. sama rozważam w tym momencie gdzie zamieszkać za jakiś czas ale na obecnym etapie [tzn. brak doświadczenia w pracy itp] wybieram Warszawę- może kiedyś, jak już coś odłożę, przeprowadzę się do Krakowa. Zresztą- jeśli ktoś skończył dobre studia to tak jak ktoś napisał na początku- nie będzie problemów z pracą, a po co się kisić w Wawie ? Wydaje mi się, że to oczywiście należy rozpatrzeć w sposób subiektywny.