![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: POMOCY która wybrać!!! jestem w kropce
aha i jeszcze słyszałam ze w rybce bardzo ciezko sie poruszać... przez to zwęzenie... ogranicza ruchy podczas tanca a tu przeciez cala noc trzeba hulać;D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
ja głosuję za drugą
![]()
Edytowane przez noimasz Czas edycji: 2010-11-22 o 20:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Akurat w tych rybkach nie czułam aby mi krepowała ruchy, co innego jak mierzyłam księzniczko/bezę. Owszem miałam przewiew i mogłam wyczyniać co chciałam z nogami pod halką, ale przez te trzy szerokie koła czułam się jak w bańce ochronnej, która odbija mnie od ścian gdy się do nich zbliżam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Mnie najbardziej podoba się 2, choć ogólnie nie lubię rybek
![]() Co do koła to nie bój się go, dzięki niemu lepiej się suknia układa, w gorący dzień jest chłodniej między nogami ![]() ![]() Co do ceny, jest taka jak większość sukien, ja za swoją dałam 3000 ale dlatego że znajomy jest projektantem sukien ślubnych i ma własny salon, na sklepie musiałabym dać3900 ![]() Idź ze swoim TZ niech cię obejrzy w sukniach i niech pomoże, ja wybierałam suknie z moim przyszłym mężem, a potem na weselu on wszystkim się chwalił że ona wybierał ![]() Co do sukienek "bez" ja miałam typową księżniczkę (olbrzymią) i uwierz mi mimo 2 kół nikt się odemnie nie odbijał, ale te koła były mięciutkie poddawał się każdemu ruchowi, mój mążmógł mnei mocno objąc a one się ugięły i ładnie ułożyły. Wszystko zależy z czego będą koła, bo jak metalowe to jakaś masakra i faktycznie można będzie się od Ciebie odbić ![]()
04.09.2010 szczęśliwa Żona ![]() ![]() Profesjonalny poradnik kosmetyczny przed ślubem mojego autorstwa https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...postcoun t=4130 Edytowane przez Lowczyni Czas edycji: 2010-11-23 o 07:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Łowczyni jestem pewna, że i tamte koła były giętkie, chodzi o sam fakt, że bardzo źle się czułam w takiej sukni
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Zobacz tez moze w najblizszych meijscowosciach czy na swych stronach interentowych maja kroje, ktore Ci odpowiadaja. moze tam cos bedzie..
Nie wiem czy mierzylas suknie firmy Annais maja bardzo duzo rybek, pol rybek- polaczonych z delikatna literka. warto moze taka tez przymierzyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
cześć. moim zdaniem ta druga jest o wiele ładniejsza. i ja na twoim miejscu bym ją wybrała, albo najlepiej poszukać na internecie podobnej, może znajdziesz podobną o wiele tańszą, na internecie jest naprawde duży wybór
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pomijając wszystkie rzeczy typu w której się lepiej czujesz/wyglądasz, stawiam na nr 2 zdecydowanie ![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że zdania podzielone i ostateczna decyzja i tak do Ciebie będzie należec
![]() Mi szczerze powiedziawszy się pierwsza bardziej podoba, przynajmniej na zdjęciu ![]() Ale może rzeczywiście jeśli wolisz drugą to spróbuj poszukać krawcowej, bo czasem to się tylko wydaje, że nie będzie się opłacac... A jak nie to może bardzo podobny model?? Nie wiem:/ Jak mówiłam wybór i tak nalezy do Ciebie ![]()
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Z tych dwóch to bardziej podoba mi się ta druga. Jest jakaś ciekawsza, w tej pierwszej mi się góra nie podoba.
A co do kół, sama mam sukienkę na 3 kołach, literkę A i puki co uważam, że są bardzo wygodne, nic mi się nie plącze między nogami i jest przewiew. A jeśli sukienka jest dobrze uszyta to kół nie widać.
![]() |
#41 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Wkleję tu zdjęcie jeszcze innej i już na mnie
![]() ![]() ![]() ![]() W tej pierwszej juz tak nie było bo nie jest tak mocno usztywniana, ta druga tez mnie tak ładnie ścisnęła na "osę" ![]() Zdjęcie bez halki, bo zdjęłam chwilę przed robieniem zdjęcia ![]() Bolerko totalnie nie dla mnie bo mam szerokie ramiona |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Jak dla mnie super wygladasz!!!
![]() ![]() ladnie podkresla figure ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Witam, ja z uwagi ze mialam sukienke z tafty inteligentnej moge powiedziec ze gdybym szyla jeszcze raz sukienke to z tego samego materialu.
Moja byla na tzw. kole komunijnym z duza iloscia tiulu pod spodem i czulam sie w niej fantastycznie. Tyl byl wiazany, doskonale dopasowany z krotkim zamkiem na wysokosci kosci ogonowej. Sukienke mialam na sobie 4 razy ( slub + poprawiny + 2 odrebne sesje) i nie wymagala prasowania, a na zdjeciach nie widac zadnych zagniecien. Dodatkowym atutem tafty jest jej struktura, ktora nie pozwala sie tak szybko ubrudzic. Od razu na sali oblalam sie szampanem i nic nie wsiaklo w material, dzieki dzemu uniknelam wielkiej plamy. Takze mam sentyment do tego materialu. Jej koszt jest spory. Ja swoja szylam u krawcowej i za calosc zaplacilam 1800 zl. Ale uwazam ze warto. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
bluemoon cena jest delikatnie mówiąc wysoka. Jeśli zapłaciłabym gotówka do końca listopada 2800zł cena katalogowa 3500zł
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Raczkowanie
|
wybierz tą której ładniej wyglądasz
![]() bo teoretycznie ta dla nas ładniejsza może być mniej korzystna dla ciebie pomimo,ze suknie mają ten sam fason ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Cytat:
![]() większość fasonów nie ogranicza ruchów przynajmniej w tańcu--no chyba,że zamierzamy robić akrobacje czy szpagaty ![]()
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
takaya, jak dla mnie w tej z justina alexandra wygladasz swietnie i na penwo jakościowo jest super. A jak na JA to cena i tak nie jest jakaś wygórowana. A jeśli porównywać te dwie, o któe pytałaś, to dla mnei zdecydowanie ta 2. Jest ciekawsza dzięki tym drapowaniom i jakoś tak wygląda na hmm bardziej elegancką, bogataszą? nie wiem jak to określić. Tak czy i naczej dla mnie ciekawsza jest 2.
A jeśli chodzi o halke, to ja mierzyłam kiedyś do rybki halke bez koła ale z kilkoma nisko przszytymi warstwami tiulu (bardzo sztywnego). Bardzo fajnei się to utrzymywało. Tyle, że nei wiem jak wygląda to jak tańszysz, czy nei przeszkadza...nie wiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
jak dla mnie ta druga ładna, ta trzecia tez
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
tez mi tak w kilku salonach mowiono, ze do konca listopada to wlasnie jeszcze szansa na nizsza cene.. a tu malo czasu do konca listopada zostalo.. tylko Tobie podali troche wiekszy rabat. a jak sie z niej czulas???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
takaya- mi z rybkowatych podobają się te
http://www.youtube.com/watch?v=uk3_s...eature=related ale też są na pewno bardzo drogie off topic mi się zrobił ![]()
czy tam bedzie lepiej ci? zostan tutaj zostan ze mną, pomóż mi. Edytowane przez aga24zuzia Czas edycji: 2010-11-26 o 13:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Raczkowanie
|
Troche jest modeli rybkowatych
![]() zalezy w ktorym miejscu sie rozszerza, tak od razu inaczej wyglada... Takaya, fajna masz kicie na fotce ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tyle,że tego trenu BARDZO mi brakuje. Dla mnie właśnie suknia ślubna to taka z pięknym długim trenem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Dziś pojechałam jeszcze raz zobaczyć tę jedwabną ale znalazłam swoją ukochaną, taką co to założyłam i juz zdejmować nie chciałam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Wygladasz fantastycznie, pomimo za malego rozmiaru w biuscie. Pomysl jak bedzie wystrzalowo jak juz bedzie doopasowany. I jak mnie oczy nie myla to chyba tafta inteligentna, co? Zamowienie wiekszego rozmiaru chyba nie stanowi problemu. I powiedz jak cenowo?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Zgadza się tafta inteligentna z domieszką jedwabiu. Bardzo mi się ta tkanina spodobała
![]() ![]() Nawet to zdobienie z kamieni na biuście (a w zasadzie w rowku ![]() Przede wszystkim ma bardzo solidny gorset, który mnie ściska tworząc talię której tak na prawdę nie mam :P Jest zapinany na taśmy by suknia się nie przesuwała, później zamek i na końcu guziczki Edytowane przez takaya Czas edycji: 2010-11-27 o 19:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Przyczajenie
|
jest piękna... i Ty w niej też
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
takaya dobry wybór
![]() ![]() ![]()
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
Już za późno ale dobrze , że nie wybrałaś tej drugiej i trzeciej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Bardziej mi się podobało niż to pod biustem z pierwszej rybki z OreaSposa. Z resztą ona miała jeszcze takie wielkie kamienie z tyłu na zapięciu trenu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
najwazniejsze , że ty jesteś zadowlona i wiesz w 100% , że to jest to
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.