|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matura brak motywacji
No i skoro nauczycielka sobie ewidentnie "nie daje rady" weź sprawy w swoje ręce, postaw na zadania zamknięte
czyli -czytanie ze zrozumieniem (zadań, bo z tym jest ogromny problem) -podstawianie do danych wzorów wystarczy że 15/25 z zamkniętych będziesz mieć dobrze, matura już zdana. nawet jak nie zaczniesz nawet otwartych robić. one są schematyczne, nawet wiadomo czego się spodziewać. |
|
|
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuje za tego moralnego kopniaka dziewczyny jak nie zaliczy mi semestru to trudno poprawie i będę żyć dalej na szczęście to tylko dwa działy więc nie jest to dużo
ale to nie znaczy że sie juz poddałam
Edytowane przez Angel28 Czas edycji: 2010-11-25 o 16:48 |
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
.
pozwalam aby kołysały mnie kolejne dni, jest cudnie Edytowane przez wjosna20 Czas edycji: 2014-07-02 o 23:18 |
|
|
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
Dziś zagrywka dyrekcji mi po prostu "kopara" opadła ,a mianowicie wchodzi dyrektor(maturę zdały 2 osoby i to bardzo słabo) i wydarł się że tak nie będzie i mamy zmienić deklaracje maturalne bo szkoła nie ma sobie zamiaru zaniżyć poziomu przez takich jak "my",oczywiście dostaliśmy godzinną reprymendę od matematyczki co jest chyba już normą,dla mnie to było chamskie i zero poziomu i ten człowiek jest dyrektorem
![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:48.

ale to nie znaczy że sie juz poddałam