|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Panny Młode - część II
Cytat:
a jeśli już to zrobiłaś to niestety tylko w takim rozmiarze były Edytowane przez T'ai Czas edycji: 2010-11-24 o 11:07 |
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda, bo niewiele widać
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się podobają 2 i ostatnia. W ostatniej to nawet
A dziewczyny przez to zamieszanie z welonem zapomniałam się pochwalić że przyszedł zegarek dla TŻ i jestem bardzo zadowolona .
Edytowane przez Dark lady Czas edycji: 2010-11-24 o 11:44 |
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
tak dla przypomnienia... i ja w mojej sukienusi...
przypominam moim Lachonkom-Sklerotyczkom ze nie jest jeszcze do mnie dopasowana
|
|
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
Dell jak klikam to mi się nie powiększ a nie wiem czemu :/
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie a chciałam sobie popatrzeć
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie tez nie
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
to wkleje w domku, bo tu nie mam "oryginalnej" wielkości....
ok? |
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze dziewczyny, ale jestem happy z wyboru tych obrączek i firmy która ma je zrobić
Napisałam do faceta dlaczego chcą 2050 za obrączki 6mm i 11g z 7brylantami skoro taka sama z 15 kosztuje 1900zł. Dostałam ekspresowo całą fachową odpowiedź o metodzie mocowania kamieni (też moja wina, że nie zważyłam, że ceny na stronie są nie aktualne i trzeba do nich doliczyć 200zł) Teraz wiem, że oczka na pewno nie wypadną bo są mocowane ręcznie pod mikroskopem jakąś specjalną techniką by przylegały ciasno jedno do drugiego a trzymały się mocno.
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
No dobrze jakoś to zniosę
![]() Takaya super i jeszcze dzisiaj te salony i zdjęcia, będzie udany dzień .Ach nie mogę doczekać się mojego welonu .
Edytowane przez Dark lady Czas edycji: 2010-11-24 o 12:01 |
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jak dobrze ze juz polowa dnia pracowniczego niemalze za nami! Moi szefowie w podrozy, wiec od rana szukam DJow (napisalam do 3, ciekawe czy odpisza?), sklepow z papierem w Madrycie (podejscie drugie!) i zastanawiam sie jak powinien wygladac garnitur mojego Taty, ktory mnie bedzie prowadzil do oltarza. A tak wogole, to jakos tak swiatecznie sie juz poczulam, nie wiem dlaczego, ale fajnie tak
![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Dark, poka no jeszcze raz ten welon
|
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Już pokazuję: http://www.weselicho.net/komis-slubn...szenie495.html Więcej zdjęć jak dostanę, może w weekend już będzie |
|
|
|
|
#44 | |
|
Wtajemniczenie
|
Noooo dooobrze
Cytat:
Łech dalej mam niechcemisiejstwo noooooo
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, chyba że twoja suknia nie jest biała to są wymagania co do koloru koszuli i innych elementów - mają pasować do twojej sukni .
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o dopasowanie garniaka mogę polecić SunSet Suits
Dopasowanie marynarki i spodni jest już w cenie sklepowej. Też będziemy tam TŻtowi kupować, chyba że nic mu się nie spodoba, ale z poprzedniego byliśmy zachwyceni zwęzili mu nogawki, taliowali marynarkę. To czego nienawidzę to facet w za dużej marynarce i spodniach jak spadochrony |
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
No my juz wczesniej myslelismy o DJu, bo to polowe taniej, a gra dluzej niz orkiestra, no i mozna mu polskie kawalki podrzucic
A nad garniturem dla Taty mysle, bo tutaj w Hiszpanii jest troche inna moda i nie wiem wedlug ktorej go ubrac No nic, pewnie w styczniu, jak jeszcze bede w domu, to sie wybierzemy na poszukiwania. Zastanawiam sie takze, czy nie powinien byc dopasowany kolorystycznie do pana mlodego (np. ten sam kolor krawata czy kamizeli ale w innym odcieniu...?). Musze chyba o tym poczytac
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Dark Lady, superancko z tym welonem, Cieszę się, że zdecydowałaś
Monita01, mój tatko jak się okazało..pojechał z moją mamcią na zakupy w weeken i juz sobie zakupił gajer na nasz ślub. Czarny, b.elegancki! normalnie tak sobie myśle, ze mój tatko już ma...a TŻ dopiero w lutym ![]() Monita.... Twój tata czeka na wsparcie w sprawie gajeru? Anetuniaa, ja tez mam dziś takiego lenia, ze masakra jakaś... i jak na złość mam w pip rzeczy do zrobienia!
|
|
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój tatko bedzie miał czarny garnitur, białą koszulę, i ciemno-szary (z dodatkiem czerni) krawat. A mój TŻ chce zakupić ciemno-szary (czy stalowy, ale nie błyszczący) garnitur...wiec będą sie oboje, wg mnie, super prezentować. Takaya..spodnie jak spadochrony ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- sun Set Suits to jest b.znana marka w Polsce... znajdziesz ją w każdym sklepie z garniturami mają też swoje firmowe punkty
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
DELL, czeka, czeka. Bede go namawiac na kamizelke i chyba nie na garnitur w czerni, lecz na bardzo ciemny granat np. lub moze grafit? I nie wiem jaki krawat? Moze cos niebieskiego lub szarego wlasnie.... no, musze sie przejsc z nim i mama i polookac. Tylko ze moj Tata nieznosi zakupow robic i zaraz sie niecierpliwi ! Chyba wczesniej pojdziemy z mama na przeszpiegi, a potem zaprowadzimy go juz w sprawdzone miejsce
|
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#53 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do sklepów to może poszukaj na ich stronie czy jest jakieś info gdzie takie sklepy są. Myślę, że mają sklep w prawie każdym centrum handlowym ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
mój tatko też nie lubi.... ale jesli chodzi o TĄ OKAZJĘ, na jaką były robione te zakupy, to nawet podobno nie miał nic przeciwko.
Więc pewnie może byc podobnie z Twoim Własnie, ale dobrym pomsłem tez jest pójscie oblookanie wczesniej gdzie co jesti wtedy zaprowadzenie go tam
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Moj Tata powtarza, ze trzeba kupic solidny, to nada sie juz do trumny, normalnie...
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Matko jedyna człowiek się na zakupy z Mamcią wybierze a tu już dwie strony nowego wątku halo prrrrrrr stop nie nawijajcie tak szybko
HihiA ja sobie dzisiaj humorek poprawiłam Bo Mamcia mi fundnęła spodnie dresiki do biegania po domku I tuniczkę czerwoną coś jak sukieneczka No i biustonosz znalazłam w końcu na moje yyy cycuchy hihi Co dziwne Się mi trafiło,bo zawsze mam problem Matko jak sobie pomyślę nad bardotką do sukni ślubnej to mi się już niedobrze robi masakra Ale może w tym sklepie będą coś mieć to muszę być dobrej myśli Jedną mi pani pokazywała... Fajna,bo obszyta silikonem co by się skóry trzymała Ale tylko wielkie rozmiary zostały No nic muszę tam lukać![]() Buziaki lecę do TŻta |
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Monita kamizelka to jest to
. A mój TŻ nie będzie jej miał bo się jak zwykle uparł , ech, a taka fajna jest taka opcja. Ogólnie taki wybredniak to jest że ucha nie, najlepiej krawat, ale łaskawie stwierdził że musznik, mam nadzieję że nie ubierze się tak że nie będzie widać że to pan młody .
|
|
|
|
#58 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
, a jak już to za masakryczną cenę. Do sukni bardotkę kupię u gorseciarki na zamówienie chyba - koszt podobno 50 zł, może ty też tak zrób, pewnie gdzieś masz gorseciarkę.
|
||
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Dark Lady, mój TZ tez nie będzie miał kamizelki..na razie tak twierdzi.
Musznika z kolei to ja nie chcę aby on miał. Ale co do kamizelki, to ja go jeszcze przekonam... w sklepie
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Moj TZ na szczescie chce kamizele, bo tutaj jest taki kanon i to w sumie mus, wiec fajnie. Uparciuch jedbnak nie cche kwiatka do butonierki, powiedzial, z emoze chusteczke. No dobra, niech mu bedzie
Choc ja bym wolala z kwiatkiem Aha i bedzie krwat na pewno, nie muszka.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:24.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
.

(też moja wina, że nie zważyłam, że ceny na stronie są nie aktualne i trzeba do nich doliczyć 200zł) Teraz wiem, że oczka na pewno nie wypadną bo są mocowane ręcznie pod mikroskopem jakąś specjalną techniką by przylegały ciasno jedno do drugiego a trzymały się mocno.

Matko jak sobie pomyślę nad bardotką do sukni ślubnej to mi się już niedobrze robi masakra
. A mój TŻ nie będzie jej miał bo się jak zwykle uparł