![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
co do siadania na wc to u nas nie ma szans by Tymek sam usiadł... Przedewszystkim problem w tym że siurak bankowo byłby w gorę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobacz, taki caly kpl. mozna juz za 799zl kupic http://allegro.pl/x-lander-x3-foteli...347560650.html ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- tu masz tez 3 kolowca na kolach jak x-lander i za 200zl http://allegro.pl/knorr-spiworek-na-...343115993.html jak chcesz tylko powoz na zime, zeby przez snieg jezdzic, to powinnas taki zwykly wziac i tyle |
|
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Veronka ja wiem,że małe ale właśnie dziś tam robiła i jednak ją podtrzymywałam
![]() no i prawda taka,że w domu zawsze ma deskę a jak robi gdzieś gdzie jej nie mamy to ją trzymam, więc to też w jej głowie siedzi ![]() Jola moja Iga ost. raz spała w wózku nad morzem, razem z Piotrkiem więc miała rok i miesiąc ![]() co do załatwiania się to jej łatwiej bo dziewczynka więc korzysta już z sedesu i deski pół roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Luna dla tych co prosily
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Werstunia a jaka to Twoja Emma? zarzuć mi proszę linkiem, zazdraszczam że jeszcze ją masz. Ja miałam toledo zielone mogłam kurde nie sprzedawać
![]() Ten wózek używaniec 400 zł + 40 za kuriera jakbym czekała do końca licytacji i nikt nie podbił ceny. Boję się uzywanych, chociaz na zdjeciach wyglada fajnie - ale graco też mnie zachwyciło, a potem jak zobaczyłam jakie bylo brudne ![]() ![]() Dobrzy doradzacze mi tu radzą kłaść się z Olgierdą i tak ją usypiać, a takiego grzyba ![]() ![]()
#38 |
Zakorzenienie
|
Ale z niej słodziak
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Ola już się naspała
![]() Ver_Onko wózek fajnie wygląda porządnie i czysto, ale wydaje mi się za mały ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Judi Lunka boska ![]() ![]() ![]()
#40 |
Zakorzenienie
|
avatarki chyba część z was nowe musi wstawić, ja pzynajmniej wszystkich nie widzę
![]() podłogolejki ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.google.pl/images?client=f...w=1280&bih=619 tak wygląda dorosły pies Raz miałam dużego psa-tego dalmatyńczyka i nigdy więcej. Z takim psem wielki problem gdy jest chory. Np dalmatynkę trzebabyło nosić, a ona ze 30 kilo ważyła. wiecie jaki był problem-raz dziennie woziliśmy ją na zastrzyki.... mały futrzak żeby był z nim jak najmniejszy problem ![]() Cestia Ty jesteś specjalistką psią ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
tak mi przyszło do głowy, nie śmiejscie się
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Kasiula jak się zdecydujesz to mimowszystko wybrałabym 3 kołowca. Jeździłam moją inglesiną zimą i x-runem i stanowczo lepiej jednak x-run pokonuje śniegi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Ja bym nic o aparacie nie mowila, przeciez to nic szpecacego
Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2010-12-01 o 20:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
hmm, no właśnie nie wiem.
teraz 13.mam wizytę więc zapytam się orto co myśli o założeniu metal. dołu i estetycznej góry ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Judi, różne są szkoły
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() W takim razie zostanę przy royalu. zapłaciłam za 4 kilo 105 zł, ciekawe na ile mi to starczy. Ze też od początku do Ciebie nie uderzyłam ![]() a powiedz mi jeszcze, ile w tym salonie co pracowałaś kosztowało trymowanie westa?? Może będziesz pamiętać. Chciałabym mieć jakiś odnośnik jak będę szukać fryzjerów psich tu w czecho. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Jowiszkowa kochana
![]() ![]() Judi moja kicia je suche od czasu do czasu surownizna i lepsze mokre tacki, saszetki, puszki ![]() ![]() Sama za jakiś czas (niedługi) będę dumać nad karmą bo dziś otworzyłam drugie opakowanie 2 kg Hillsa i coś muszę znowu wybrać ![]() Judi dziękuję za rady w sprawie wózka a kochana powiedz, x-run przebrnie przez taki śnieg 20 cm ? u nas wlaśnie z tyle już leży na ulicy... ciekawa jestem czy (pewnie nie bo tak jest zawsze) ktoś to raczy odśnieżyć chyba że pług przejedzie ![]()
#49 |
Zakorzenienie
|
Kasiunia może jutro pójdę z młodym na spacer to Ci powiem. Szłam w poniedziałek i nie było żadnych problemów, ale nie chcę tego brać na klatę-jakbyś miała być niezadowolona
![]() ![]() ok idę na tom Madl |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() A co do statystyk to zdajecie sobie sprawe gaduly, ze to juz ponad 55 tys. wpisow??? Jowisz, to juz jestes zdecydowana ![]() Judi sliczny piesek ![]() Ide na dobra lekture.. nie pytajcie o czym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Judi bardzo Ci dziękuję, jesteś fantastyczna
![]() ![]() ![]() A i doskonale wiem o czym piszesz jeśli chodzi o usyp śniegowy między ulicą a chodnikiem, czasem jest tak ciężko wyjechać, że zostaję na ulicy przez chwilę zanim nie wtargam wózka. też oglądam tap madl ![]()
27.07.2008 r. Olcia 01.02.2015 r. Kamilek ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kasiulka22 Czas edycji: 2010-12-01 o 20:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
jak tak patrzę na tę trójkę to jednak ta Anna wg mnie ma szansę. pomijam wzrost, ona ma to coś. brunetka jest za ładna na modelkę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Judi, szczerze to nie pamiętam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Cestia
![]() Kasiunia u nas też wciąż sypie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
A ja nie oglądałam polskiej edycji
![]() ![]() Krupa mnie rozwala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Chyba mnie zabijecie jak wam powiem, ze u mnie 23°C na plusie dzis bylo, a ja.. wyszlam w zimowej kutce i bylo mi zimno
![]() Z drugiej strony zazdroszcze wam sniegu ![]() A, zostane ciotka:9 moja szwagierka jest w ciazy i cieszymy sie jak dzieci ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a przepraszam! Jeszcze Rosjanki wieczorem w Egipcie wyciągały futra ![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Wtajemniczenie
|
A ja nie wiem co Wy w zimie lubicie
![]() ![]() Owszem podoba mi się jak śnieg pada, ale jak jest bez wiatru i tak maksymalnie do 10 na minusie ![]() ![]() ![]() ![]() Judi Luna przesłodka, jeśli chcesz dawać jej suchą karmę to od poczatku. Ja mojemu od początku dawałam gotowane jedzenie (bo tak polecił weterynarz do którego poszłam za pierwszym razem jak Lenny miał nie pamiętam z 6 tygodni) no i on nie cierpi suchej karmy. Jowisz fajowo, że Iga znosi dobrze te pierwsze godziny w przedszkolu ![]() A ja top model nie oglądam, jak dla mnie strata czasu ![]() Kasiulko kiedyś Ola się oduczy spania w wózku, Alicja też bardzo długo spała w ciągu dnia tylko na spacerach, ale jakoś moja mama ją oduczyła ![]() Jutro planuję do pracy jechać przed 5 - pierwszym dziennym - mam nadzieję, że przestanie wiać. Jak sobie pomyslę co dzieje się za oknem to nie mam ochoty z domu wychodzić ![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Pewnie nie lubicie piłki nożnej - ja nie cierpię ![]() ![]()
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o meczu mówił nam taksówkarz w pon. ![]() ![]() no i brunetka wygrała, lekcja dla dziewcząt z nast. edycji - duuuuuuuuuuuużo płakać ![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- dobranoc,ja spadam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:00.