![]() |
#31 | |
Zadomowienie
|
Dot.: I-sza edycja X-Factor Polska !
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Ja Czesława uwielbiam za wszystko. I za jego muzykę i za osobowość, mówi bardzo ciekawie i mogłabym go słuchać długo.
Ale chyba macie rację, że nie powinien w takim programie występować. Z resztą gdyby miał to by już na swoim facebooku coś o tym napisał. Chyba..
![]() |
#34 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() I faktycznie- wkleiłby jakąś fotkę na facebook'u i podpisał, że będzie w X-factor
![]() |
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
Oooo! Cudowna wiadomość!
![]() Co do jury: Czesław jako juror sie sprawdza (przekonałam sie osobiście), ale gust ma specyficzny... to trzeba przyznać, jednak w komercyjnym programie TVNu zupełnie go nie widze. Edzia Górniak to już totalnie kiepski pomysł, ale tak czy siak nie mam pojęcia kto byłby najlepszy. Zobaczymy ![]() ech... finał MT był "pasjonujący"... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
kolejny komercyjny gniot.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
jeśli mam 15 lat, ale w styczniu ROCZNIKOWO będę miała 16lat, to mam szansę się dostać ? Jest to jeden z nielicznych sposobów na spełnienie moich marzeń... bardzo mi zależy żeby się dostać. Co o tym sądzicie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
W brytyjskiej wersji jest regulamin, że trzeba mieć bodajże do maja skończone 16 (bo w maju się zaczynają przesłuchania, jeśli jest to inny miesiąc,nieważne, grunt, żeby było wiadomo o co chodzi). Więc jeśli przed przesłuchaniami skończysz te 16 lat to ok.
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
castingi są w styczniu, 16 lat mam w kwietniu... fuck
Edytowane przez vintiq Czas edycji: 2010-12-26 o 16:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
Hmm... Szkoda, vintig, że nie możesz się spróbować..
Ale tym sposobem uchronili widzów przed kolejnymi pełnymi patosu "Magdami Welc" ![]()
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
postanowiłam, że i tak pojadę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Przyczajenie
|
Okazało się, że patrzą na rocznik
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
"Czymam" kciuki
![]()
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
powiem szczerze,że ogladając brytyjską wersję X factora zastanawiałam sie która z telewizji<polsat czy tvn> sie weźmie za takie przedsiewzięcie.A jak tvn zgapił pomysł.Myślę że taki program jest potrzebny, co miedzy innymi widać po "talentach" w innych programach.tylu jest chetnych śpiewających i niech się pokażą.
zobaczymy jak bedzie wygladać nasza edycja, jestem ciekawa jej bardzo i myśle ze bedę ogladać. na pudelku piszą ze jurorami będa: MAja Sablewska, Piotr Metz, Kuba Wojewódzki i Elżbieta Zapendowska. Powiem ze podoba mi sie taki skład. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Przyczajenie
|
a ja widziałam w reklamówce że mogą też przyjść instrumenatliści.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
Mi też podoba się jury.
![]()
![]() |
#47 |
BAN stały
|
Ciekawie się zapowiada ten program i dobrze, ze będzie bez dzieci, bo jednak jak są dzieci, to pojawiają się problemy. Bo jak takiemu dziecku powiedzieć szczerze, ze np. nie radzi sobie, poza tym takie programy wypaczają dzieciom psychikę, zabierają im dzieciństwo, więc jestem na nie. Wolę bardziej dojrzałe interpretacje piosenek.
I mam nadzieję, ze nie będzie tylko popowo, bo wolę rocka i cięższe brzmienia. Jestem za bardziej różnorodnym repertuarem. I nie chcę w jury Górniak. Wolę już Maję Sablewską. A jury, które bym chciała, to Wojewódzki, Nosowska, Mozil i Peszek. Wojewódzkiego cenię za barwne wypowiedzi, które zawsze zmierzają do sedna sprawy, a pozostałe osoby za wybitną osobowość i talent. Poza tym ich obecność mogłaby zagwarantować lepszy repertuar. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
Na pudelku piszą:
"Start pierwszej polskiej edycji jednego z najpopularniejszych programów poszukujących muzycznych talentów, X Factor, odbił się szerokim echem w mediach. Początkowo formatem zainteresowany był Polsat, jednak negocjacje z firmą producencką wygrał ostatecznie TVN. Mówiło się, że konkurncja nie da tak łatwo za wygraną i reanimuje znanego już widzom Idola. Okazuje się, że Nina Terentiew ma nieco inne plany. W rozmowie z Wirtualnymimediami dyrektor programowa mówi, że w marcu ruszy kolejny muzyczny program stacji, ale nie będzie to Idol. Stacja zakupiła format Must Be The Music, który po raz pierwszy, i zresztą jedyny, został wyemitowany latem w Wielkiej Brytanii. Show okazało się totalną klapą finansową... Program "Must Be The Music - Tylko muzyka" stawia na ludzi uzdolnionych muzycznie, którzy śpiewają, grają - są muzyką - mówi Terentiew. Dlatego szukamy zespołów pop, soul, rock, blues, folk, metal, wokalistów, chórów, orkiestr, instrumentalistów i beatboxerów, wszystkich którym w duszy gra muzyka. Możesz wystąpić z własną kompozycją lub coverem, nieważne ile masz lat, jak wyglądasz najważniejsze, że żyjesz muzyką i tylko ona nadaje twojemu życiu sens. Również Telewizyjna Dwójka szykuje się do emisji muzycznego show. W wiosennej ramówce stacji pojawi się program Bitwa na głosy. Show oparte będzie na amerykańskim formacie Clash of the Choirs. Zasady programu przewidują, że osiem wybranych polskich gwiazd wróci do swoich rodzinnych miejscowości, by odnaleźć w nim nieodkryte talenty muzyczne. Oba programy mają się pojawić w ramówkach stacji w sobotnie wieczory. W ten sam dzień emitowany będzie również pierwszy z dwóch cotygodniowych odcinków tvnowkiego X Factora. Który z nich będziecie oglądać?" Ja będę oglądać X-factor Ale uważam, że to trochę porażka zrobić trzy program muzyczne o tej samej porze.
Edytowane przez Puszkaa Czas edycji: 2011-01-03 o 22:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() w telewizji było wiele programów muzycznych i jakoś nic nie słychać o większości uczestników.Rzadko gdzieśich"widać jako support przed innymi zespołami,piosenkarzami.P ewnie trochę śpiewa w chórkach u innych znanych osób ![]() Szansa na sukces Śpiewaj i walcz Fabryka gwiazd Tak to leciało Idol Hit generator MAm talent. z drugiej strony skoro jest tyle mlodzieży/dorosłych muzyków talentnych jeszcze nieodkrytych to neich mają programy w których moga się zaprezentować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
Dziś przeczytałam, że Mozil będzie jurorem, a miałam nadzieję, że jednak nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
BAN stały
|
W ogóle szczerze mówiąc najciekawiej zapowiada się program na Dwójce.
Ale dla Czesława będę oglądać X Factora ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Przyczajenie
|
http://www.youtube.com/watch?v=kpHxb...layer_embedded relacja z wrocławskiego castingu x-factor!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
^ Dzięki!
![]()
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | ||
Zakorzenienie
|
Moja koleżanka była na castingu, zobaczymy co z tego wyjdzie
![]()
Jeśli kopiuję, to tylko w punktach ksero, Gdy ktoś powiela kogoś, Uważam go za zero, Mówię prawdę szczerą, Bo nie lubię, gdy ktoś kłamie, Służę pomocą, nie na każde zawołanie, Mam własne zdanie i szereg racji, Niezmienna niezależnie od miejsca, czasu i akcji ![]()
BLESS! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Przyczajenie
|
Relacje z castingów:
z Wrocławia http://xfactor-online.pl/index.php?option=com_cont ent&view=article&id=64:re lacja-z-pre-castingu-z-wrocawia-video&catid=34 ![]() z Zabrza: http://xfactor-online.pl/index.php?option=com_cont ent&view=article&id=63:re lacja-z-pre-castingu-z-zabrza-video&catid=34 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
^ Fajnie się zapowiada!
![]()
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
ja też jestem ciekawa tego show. bardzo lubię oglądać śpiewających, a zapowiedzi zaczynają się obiecująco.
zobaczymy. jeszcze tylko tydzień. ![]()
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najbliższa emisja programu: 06 marca, niedziela,godz. 20:00 ![]() nie mogę sie doczekac chociażby z czystej ciekawości ![]() ![]() Sablewska to wygląda już niemal jak Górniaczka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:17.